HomeViestejäMaria Chambers1.4.2020 - Mielenkiintoista aikaa

1.4.2020 - Mielenkiintoista aikaa

MIELENKIINTOISTA AIKAA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
1.4.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
On mielenkiintoista, miten ihmisillä on taipumusta syyttää koronaviruskuolemien lisääntymisestä toisia – ihmisistä jotka eivät noudata sääntöjä, aina hallitukseen saakka. "Henkiä olisi voitu säästää …"
 
No, ei. Ei oikeasti. Ei oikeasti ole sellaista, kuin järjetön tai traaginen kuolema. Kukaan ei kuole ennen aikaansa. Kyllä, on surullista menettää rakkaita ihmisiä, ja uutismedia näyttää kuolemat kamalina, mutta laajemmasta perspektiivistä katsottuna ne jotka lähtevät nyt – ja heitä on monia – valitsevat sen sielutasolla omista syistään.
 
Tietoisuusmuutoksen tapahtumisen valossa, tällä planeetalla oleminen ja eteenpäin meneminen on haastavaa monille ihmisille. Erityisesti niille jotka eivät ole hyväksyneet omia feminiinienergioitaan. Se on erityisen julmaa niille, jotka edelleen vaativat, että mentaalinen miesaspekti jatkaa show'n pyörittämistä. Heillä on odotettavissa karu herääminen.
 
Ei ole mikään ihme, että miehiä kuolee enemmän koronavirukseen. Maskuliinienergioilla ei ole mukavaa täällä, elleivät ne ala avautua feminiinisyydelle.
 
Ja tietysti monet naiset, ja todellisuudessa kaikkien sukupuolien ihmiset, voivat olla sulkeutuneita feminiinipuolelleen. Maailmassa joka ei hyväksy feminiinisyyttä, feminiinisyyden kieltämistä ja omistamattomuutta on tapahtunut selviytymistarkoituksesta.
 
Ihmisten hiljentyminen on ollut suora tulos tästä viruksesta. Kotona pysyminen, hiljempaa oleminen ja pelkkä oleminen kaiken tekemisen sijasta, on avannut monelle oven feminiinisyysulottuvuuksiin. Siihen feminiinisyyden osaan joka on hyväksyvä ja salliva.
 
Mielen hiljentyminen on perimmäinen hyöty. Ei taistelemalla sitä vastaan tai kieltämällä sitä, vaan sallimalla sydämestä sen olla sellainen, kuin on. Ja se näyttää sielulle vihreää valoa tulla vielä lähemmäs ja tuoda rakkautta ja parantumista elämämme joka tasolle.
 
Tämä saattaa kuulostaa rikkinäiseltä levyltä, mutta se on ainoa tapa, jolla tämä ruumiillistunut valaistuminen toimii. Se on yksi dynaamisimmista työkaluistamme eteenpäin mentäessä. Kaikki se yrittäminen, puskeminen, paikalleen takominen ja taisteleminen, joista planeetan miespuoliset energiat ylpeilevät, no, se ei toimi enää kovin hyvin.  
 
Ihmiset ihmettelevät, miksi kaikki aktivismi ja kaikki poliittinen pallottelu puolueiden välillä ei vie asioita juurikaan eteenpäin. Heillä on tilaisuus saada vilaus siitä miksi. Jää nähtäväksi, miten moni ottaa sen onkeensa. Mutta se ei ole meidän ongelmamme. Olemme täällä hyvin eri asemassa.
 
Ja silloin kun kuulemme ihmisten ympärillämme suuttuvan toisille ja poliittisille johtajille, se on ymmärrettävää. Useimmilla noista johtajista ei ole hajuakaan. Mutta heillä ei tarvitse ollakaan, koska jokainen ihminen on täysivaltainen. Heillä on itsessään vastaukset joka kysymykseen.
 
Mutta heitä pyydetään näinä mielenkiintoisina aikoina antamaan asioiden vain olla ja avaamaan oven uuteen tapaan, joka sisältää feminiiniperspektiivin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >