HomeViestejäMaria Chambers30.3.2020 - Istun tässä autossani ...

30.3.2020 - Istun tässä autossani ...

ISTUN TÄSSÄ AUTOSSANI …

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
30.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Näillä minun tienoillani Floridassa voi vielä saada kahvia ja ruokaa mukaan useimmista ravintoloista. Se ei ole sama asia, kuin istua sisällä noissa paikoissa ja nauttia ateriointikokemuksesta muiden ihmisten parissa, mutta tällä erää se toimii.
 
Pystyn siemailemaan kivan kupposellisen kuumaa tummapaahtoista kahvia aamulla, vaikka minun täytyykin istua autossani. Ulos lähteminen tällä tavalla tuntuu tyydyttävän jotain alkukantaista. Kenties se on tunne yhteisöstä, osallistumisesta tähän hulluun ja sekaisin olevaan maailmaan.
 
Kuka tietää? Mutta se sai minut oivaltamaan, ettemme ole täällä mennäksemme vuorenhuipulle "om-maamaan" päiviksi tai vuosiksi yhtäjaksoisesti. Me nautimme – ja tarkoitan, että sielumme nauttii olla täällä niin, kuin se ei ole koskaan ennen voinut olla.
 
Kyetä osallistumaan kaikkeen, mitä elämällä on tarjottavana. On se sitten kupillinen kunnon kahvia tai hyvin laitettu ateria – ja tarkoitan jonkun toisen laittamana. Kun voi olla palveltavana, eikä tarvitse siivota omia jälkiään.
 
Kuulen ympärilläni keskusteluja siitä, miten tulla terveemmäksi. Mitkä ruuat ja lisäravinteet ovat parhaita terveyteen ja elinvoimaisuuteen. Näen ihmisiä hölkkäämässä, menemässä salille ja yrittämässä löytää tapoja laajentaa elämäänsä.
 
Mutta minun täytyy ihmetellä, miksi he eivät käy keskusteluja siitä, miten nautitaan elämästä?
 
Ihmiset käyvät kaikenlasissa terapioissa, ottavat lääkkeitä, heille tehdään operaatioita, ja se näyttää pitävän heidät liikkeessä, mutta minkä vuoksi? He näyttävät elävän tavallaan harmaudessa.
 
He puhuvat sellaisen uran tavoittelusta, joka olisi turvallisin taloudellisesti, mutten kuule puhuttavan paljon siitä, mitä he haluavat luoda jotain, mikä saisi heidän sydämensä laulamaan.
 
Myös monet metafyysisessä maailmassa, new agessa, tai henkisellä tai esoteerisella puolella ovat eniten huolissaan planeetasta ja siitä, miten ihmiskuntaa autetaan. En kuule paljon keskusteluja siitä, miten herkullinen tämä aika-avaruustodellisuus on ja mitä he kokevat aistillisesti.
 
Vaikka moni olisi luultavasti eri mieltä, niin sielumme on yksinkertainen. Se haluaa vain kokea elämää täällä kanssamme, ilman kaikkia niitä juttuja jotka mieli uskoo tärkeiksi. On se sitten planeetan pelastaminen tai elämämme pitkittäminen ruokavaliolla ja kunto-ohjelmilla.
 
Se on oikeasti kiinnostunut vain juomaan lasillisen viiniä, menemään kävelylle luontoon, syömään jäätelötötterön, istumaan toisten ihmisten kanssa ja vain olemaan. Se ei ole kiinnostunut ylevistä suunnitelmista tai tavoitteista. Ei minkään tavoittelusta pelkästään turvallisuuden vuoksi. Ei yrittämisestä todistaa mitään kenellekään.
 
Se tuntuu vähän hullulta ihmisperspektiivistä. Mutta se on niin yksinkertaista. Eikä mieli luota tuohon perspektiiviin. Sen täytyy kysyä: "Mitä itua on vain olla ja nauttia elämästä? Eikö pitäisi olla jotain enemmän? Entä maailman, hallituksen tai ympäristön tila? Entä oma selviytymiseni? Minulla on kaikkia näitä tarpeita. En ole varsinaisesti helppohoitoinen. Tarkoitan, että katso sielu, on aivan liian monta liikkuvaa osaa!"
 
Ja sielumme sanoo: "Ota rennosti. Anna jo olla, rakas ihminen! Kaiken tuon ajattelun myötä, se meni sinulta ohi juuri nyt. Oli kaunis pilvimuodostelma, ja huomiosi oli niin muualla, ettet edes nähnyt sitä."
 
Ja hassu asia on, että sielumme loi tuon pilvimuodostelman. Ai jaa, no, ehkä ensi kerralla.
 
Mutta sielumme perspektiivistä tämä ympäristö on täynnä aistillisia virikkeitä. Äänet, näkymät, hajut, koostumukset, maut – ihmisaistit ja esoteeriset aistit yhdistettynä. Se on nautintojen virtuaalinen karkkikauppa sielullemme – ja ihmiselle, jos se on halukas avautumaan sille.
 
Kun olen tuossa tilassa, myös viereisen auton moottorin hurina on miellyttävää. Sen ei tarvitse olla vain luonnonmukaisia nautintoja. On myös monia, monia ihmisen tekemiä nautintoja.
 
Myös kaikki ns. epätäydellisyydet ovat täydellisiä. Monista sellaisista kokemuksista voi tulla iloisia, jotka olivat vain arkisia ihmisille.
 
Jos haluamme ruumiillistaa sielumme täällä, se vaatii meitä heittäytymään päivittäin aistillisuuteen, mitä se merkitseekin kullekin meistä. Yliajattelematta sitä, vaan kutsuen sielumme niin paljon kuin mahdollista jokapäiväisiin rutiineihimme, ja katsoen, mihin se johtaa. Se luultavasti johtaa lisää kokemuksiin, jotka ovat luonteeltaan nautinnollisia, ei pakollisia.
 
Valmistaudu mielen vastarintaan jossain määrin. Tuntuu vähän liian sallivalta kuluttaa suuri osa päivästä asioihin, jotka tuovat sinulle nautintoa. Se saattaa tuntua myös itsekkäältä! Totuttele siihen.
 
Ja tiedän suurimmaksi osaksi "saarnaavani kuorolle", koska ne jotka lukevat tätä ja jotka resonoivat tähän materiaaliin, ovat hyvin matkassa itseensä ja löytämässä tuon ilo. Ja he tietävät, että se on heidän lahjansa tälle planeetalle ja kaikelle olevaiselle.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >