HomeViestejäMaria Chambers25.3.2020 - Tiemme löytäminen takaisin kotiin

25.3.2020 - Tiemme löytäminen takaisin kotiin

TIEMME LÖYTÄMINEN TAKAISIN KOTIIN

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
25.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Koronavirustilanne on työntänyt monet ihmiset jäämään kotiin, kenties menettämään rahaa työpaikoista tai omasta bisneksestä. Se antaa ihmisille tilaisuuden tulla omavaraisemmaksi ja luottaa enemmän itseensä, ennenkuulumattomalla tavalla.
 
Tavarat ja palvelut joita he ovat oppineet saamaan nopeasti, eivät ole nyt yhtä saatavilla. Oikeustapaukset kasaantuvat vielä lisää. Lääkärit eivät pysty vastaanottamaan potilaita yhtä nopeasti.
 
Siis ihmisiä kutsutaan nyt todella luottamaan enemmän itseensä omassa terveydessään ja hyvinvoinnissaan. He eivät voi enää olla riippuvaisia siitä, että joku tai jokin "tuolla ulkona" on käytettävissä.
 
Mutta kenties jotkut havaitsevat, että luottamalla enemmän itseensä, siihen osaansa jonka he olivat työntäneet pois, heidän tarpeensa tyydytetään.
 
He olivat olleet liian kiireisiä työssään ja sosiaalisessa vuorovaikutuksessaan edes ajatellakseen tuota osaansa. Heidän kiireinen elämänsä on radikaalisti hidastunut niin, että he voivat tulla tietoiseksi taas tuosta osastaan.
 
OMA HERÄÄMISEMME
 
Me jotka olemme olleet jo pitkään uuden tietoisuuden kärkijoukkoa, olemme jo enimmäkseen omassa täysivaltaisuudessamme.
 
Olemme käyneet läpi sielun pimeän yön, jossa asioita otettiin meiltä pois. Kenties työpaikkoja, suhteita ja muita asioita jotka eivät enää palvelleet meitä. Vaadimme lisää yltäkylläisyyttä, ja sitten meidät saatettiin irtisanoa työpaikasta, josta emme koskaan nauttineet.
 
Ne suhteet hajosivat, joissa emme voineet olla aito itsemme. Tunne- ja fyysisiä ongelmia tuli pintaan irtipäästettäväksi ja korostamaan niitä paikkoja, joissa emme rakastaneet itseämme.
 
Maailmamme kääntyi ylösalaisin, mutta näin oli, jotta voimme kääntää huomion sisällemme. Huusimme taivasta pelastamaan meidät tältä sotkulta, mutta ei kuulunut vastausta. Tunsimme itsemme petetyksi.
 
Joiltakin meistä vei tovin oivaltaa, että me järjestimme sen kaiken, jotta voisimme tulla siksi iloiseksi ja täysivaltaiseksi olennoksi, joka olemme aina olleet. Ihminen tuli mukana, usein potkien ja huutaen. Mutta lopulta ihminen alkoi tuntea hyödyn tästä uudesta suhteesta sieluumme.
 
Monet ihmiset potkivat ja huutavat toisille, nyt myös tuossa 3D-maailmassa. He syyttävät nykytilanteesta toisia, Kiinaa, hallitusta. Ketä tai mitä tahansa "tuolla ulkona".
 
He jäävät kovasti kiinni siihen, että muut, kuten hallitus, eivät käsittele pandemiaa tehokkaasti. Vaikka se saattaa olla totta, se kaikki on vain suuri häiriötekijä, ja heiltä menee suurempi kuva ohi.
 
Ja suuri kuva on, että he loivat tämän viruksen voidakseen muuttaa omaa tietoisuuttaan. Ja aivan kuten monet meistä tunsivat itsensä heräämisen alkuvaiheissa kuin jonkin korkeamman voiman uhriksi, joka leikkii meillä ja elämällämme ja kehollamme, näin on nyt myös suurella määrällä ihmisiä ympäri maalimaa.
 
Heistäkin tuntuu, että jokin heidän ulkopuolellaan häiritsee valtavasti heidän elämäänsä. Toiset alkavat nähdä sen tilaisuutena muuttaa fokustaan ja löytää uuden tavan olla elämässä. Me tarvitsimme omat ravistelumme silloin, ja he tarvitsevat omansa nyt.
 
TIEMME LÖYTÄMINEN TAKAISIN KOTIIN
 
Ja kyse on täysivaltaisena olemisesta. Kyse on jumalaisen luontomme ottamisesta takaisin. Ja vain siitä käsin voimme todella auttaa toisia löytämään omansa.
 
Tietysti tässä globaalissa kriisissä on monia tasoja, kun näemme, että monet tekevät uutterasti työtä auttaakseen toisia, jotka ovat haavoittuvampia. Mutta mielenkiintoista tässä tilanteessa on sen eristäytymispuoli.
 
Se, että ihmisiä kannustetaan ja monissa tapauksissa vaaditaan pysymään kotona. Irrottautumaan toisista ja ulkopuolisista aktiviteeteista. Emme ole nähneet mitään tällaista elinaikanamme. Se on ihmiskunnan hiljentymistä.
 
Ajaminen hakemaan aamukahviani on nyt surrealistinen kokemus minulle (vaikka se on edelleen mahdollista). Tiellä on tuskin yhtään autoja. Parkkipaikat ovat tyhjiä. Ilmassa on hiljaisuutta. Vallitseva viesti on: mene kotiin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >