HomeViestejäMaria Chambers22.3.2020 - Täysin uusi päivä

22.3.2020 - Täysin uusi päivä

TÄYSIN UUSI PÄIVÄ

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
22.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Herättääkö tämänhetkinen globaali pandemia, korona, suuren yleisön? No, se mahdollisuus tietysti on. Jotkut heräävät oivaltamaan, että he ovat pelanneet selviytymiseksi kutsuttua peliä. He alkavat tunnistaa, että on paljon enemmän kuin ihmismieli ja -keho. Mutta useimmat vain jatkavat pelin pelaamista ja korvaavat tämän kriisin jollain muulla.
 
Se ei eroa siitä, että fyysiseen kehoon tulee jokin sairaus tai vaiva. Jos se hoidetaan lääkkeellä tai leikkauksella tai jollain itsen ulkopuolisella, se saattaa selvittää myös taustalla olevan energeettisen epäharmonian, mutta usein näin ei tapahdu, koska ihminen ei tartu tuohon epäharmoniaan. Ja usein vaiva korvataan toisella.
 
Jos ihminen juoksee ympäriinsä yrittäen löytää hoitokeinon, hän vain pelaa tuota peliä. Se on peliä, joka ei koskaan lopu.
 
Ja se on merkittävä häiriötekijä elämästä nauttimiselle täysin siemauksin. Ellei ajattele, että monet ihmiset löytävät ilonsa kamppailusta.
 
Kun tällä hetkellä olen kontaktissa toisten ihmisten kanssa, näen joitain, jotka tekevät vain omia juttujaan ja sopeutuvat ajankohtaisiin häiriöihin normaalipalveluissa. Toiset tuntevat paljon ahdistusta. Ja menevät äärimmäisyyksiin varotoimissaan. Monet eivät ole kovin huolissaan viruksen tarttumisesta, kun he varmistavat, että heillä on tarpeeksi elintarvikkeita pakollisen karanteenitilanteen varalta.
 
Ja kotona oleminen on muuttanut ihmisten tavallisia kuumeisia aikatauluja, mikä on hyvä asia. Hidastaminen on aina hyvä juttu. Mutta käyttävätkö he tuon ajan kääntyäkseen sisäänpäin? Jälleen kerran, jotkut käyttävät, mutta useimmat löytävät muuta ajanvietettä, koska sitä heidän mielensä pitää mukavimpana.
 
Mutta virus tekee sen, mikä sen on suunniteltu tekevän, ja sitten se lähtee pois. Kuitenkin niin kauan kun fokus on selviytymisessä eikä siinä, mitä todelliset ongelmat ovat, tulee jotain muuta palvelemaan samaa tarkoitusta.
 
Ja useimmat eivät koskaan havaitse sitä yhteyttä, että virus oli ensin jotain ihmistietoisuudessa energiatasolla ja sitten se ilmentyi fyysisesti.
 
Mutta se on ymmärrettävää. Silloin kun asioita näyttää tapahtuvan meille ulkopuolelta, se on erittäin pelottavaa. Erityisesti kun kyse on ihmisen fyysisestä kehosta. Se saa ihmiset tuntemaan erityistä haavoittuvuutta. Mutta tuossa tunteessa on upea tilaisuus tutkia sitä syvältä ja mennä pelon yli.
 
Monet meistä jotka ovat jo heränneet, kohtaavat myös joitain epämukavia tai pelottavia fyysisiä vaivoja. Ja on erittäin helppoa luiskahtaa epäilyyn ja pelkoon.
 
Mutta on hyvä muistuttaa itsellemme, että nämä vaivat tulevat nyt esiin pudistettavaksi. Ja on myös tärkeää muistaa, että itse vaivoista voi tulla merkittävä häiriötekijä. Mieli voi lipsahtaa selviytymismoodiin, aivan kuten näemme toisten tekevän koronavirukseen liittyen.
 
Pelko voi vetää tuon sairauden heille.
 
Siis tarkoitus on tunnustaa pelot ja epäilyt omassa mielessämme ja jakaa sielumme rakkaus niiden kanssa. Tarkoitus on sallia sielumme ja kehomme tehdä, mihin ne pystyvät. Ja muistaa, että olemme täällä nyt toteuttamassa itsemme ensin, ja kun teemme sen, olemme korkeimpia standardeja kaikille muille ihmisille. Ja erityisesti niille, jotka ovat valmiita heräämään unesta.
 
Sillä ole merkitystä, onko tuo lukumäärä miljoonia vai vain muutama – heille on täysin uusi päivä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >