HomeViestejäMaria Chambers3.3.2020 - Sielu puhuu

3.3.2020 - Sielu puhuu

SIELU PUHUU

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
3.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sielu puhuu mielelle …
 
"Rakas mieli, alatko tuntea helpotusta? Alatko lopultakin hengittää ulos? Oletko vielä epäileväinen siinä, että voit päästää irti kaikesta kontrollista? Tarpeesta ottaa selvää kaikesta? Alkavatko hartiasi rentoutua? Avaatko lopultakin nyrkkisi?
 
Rakas mieli, rakas miespuolinen energia, sinun ei enää tarvitse jatkuvasti todistaa itseäsi tai arvoasi minulle. Sinua ei potkaista ulos. Sinua tarvitaan tässä. Mutta en reagoi enää kiukkupuuskiisi. En yritä hoitaa sinua tai turhautumistasi. Voit yrittää kiinnittää huomioni kaikkiin tunteisiin, kaikkiin pelkoihin, mutta älä odota, että huijaat minua enää. Nyt on liian suuret panokset. On tultu viimeiseen hetkeen.
 
Olen ollut kanssasi niin kärsivällinen kuin mahdollista, mutta tämä on minun kehoni ja tämä on minun elämäni. En ole kiinnostunut siitä, että ruokit itseäsi minun energioillani. Se ei enää toimi."
 
Ja sielu jatkaa ….
 
"Mutta rakas mieli, sinäkin näytät olevan kriisipisteessä. Näytät olevan voimiesi rajoilla. Alat oivaltaa, ettet voi paljon pidempään enää yrittää järjestellä tätä elämää. Olet väsynyt. Uupunut.  
 
Ja miten upeaa siinä paikassa onkaan olla. Se on hyvä paikka sanoa se. Peli loppu. Niellä ylpeys ja ottaa "pääset vapaaksi vankilasta" -kortti, jota sinulle tarjotaan. Vastarintasi on pientä. Nyt voin tulla sisään helpommin. Kiitos.
 
Ja alat tuntea sen, eikö vain? Se tuntuu melko hyvältä, eikö vain? Vähän vieraalta. Mutta ei oikeastaan. Olet tuntenut tämän aiemmin. Olet tuntenut minut lähelläsi aiemmin, mutta sinun täytyi piilottaa minut selviytymistarkoituksesta.
 
Mutta nyt sinun ei tarvitse piilottaa minua. On turvallista saada minut tänne taas. Itse asiassa olen aina ollut täällä, rakas. Mutta sinä rakensit muurit. Sinusta tuli erittäin hyvin siinä. Muurit jotka pitivät minut poissa, vai pitivätkö ne vain sinut lukittuna sisään?
 
Siis rakas mieli, luovutko lopultakin kontrollista, vai tulpaatko panokset manipuloinnissa? Joka tapauksessa, tämä on minun kehoni ja minun elämäni. Voit tehdä tämän helpolla tavalla, tai voit tehdä sen vaikeammaksi itsellesi."
 
Ja sydämelle …
 
"Rakas sydän, sinä ja minä olemme linjassa useimmissa asioissa. Ja olemme hyvä tiimi. Sinulla on täysi tukeni, mikä merkitsee, että työskentelemme yhdessä varmistamaan, että olemme hallitsevia energioita tässä kehossa. Se merkitsee, että rakas mieli tukee meitä, ei toisinpäin."
 
Ja mielelle ja sydämelle …
 
"Ja rakas mieli ja rakas sydän, minäkin olen ollut huolissani kummankin jalkani laittamisesta tähän todellisuuteen. Kaikki ei liity teihin! Kyse ei ole vain teidän vastustuksestanne. Erityisesti mitä tulee feminiinisiin, intuitiivisiin energioihin … sanotaanpa vain, ettei tämä planeetta ole ollut kaikkein vastaanottavin niitä kohtaan.
 
Mutta ymmärtäkää tämä. Minulla on taustatukea. En vain minä ole tulossa kehoonne ja elämäänne, vaan myös suuri jumalainen olemuksenne. Olemus joka vapautti minut ja vapautti teidät olemaan ainutlaatuinen ja täysivaltainen olento.
 
Siis jos haluatte loppututkintoa ja työpaikkasuosituksia, älkää katsoko pidemmälle. Tämän korkeammalle ei pääse. Oikeasti."
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >