HomeViestejäMaria Chambers1.3.2020 - Inspiraatiota vai hautomista?

1.3.2020 - Inspiraatiota vai hautomista?

INSPIRAATIOTA VAI HAUTOMISTA?

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
1.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Monilla meistä näyttää olevan enemmän hautomista kuin inspiraatiota, eli olemme hyvin eristäytynyt ja tarvitsemme tavallista enemmän aikaa itsellemme. Emme ehkä ole erityisen innostunut aloittamaan uusia projekteja tai matkustamaan, tekemään merkittäviä muutoksia elämässämme, ainakaan ulkopuolella.
 
Se voi olla hämmentävää, koska mielemme tulkitsee sen niin, että olemme jumissa. Ja olemme jumissa ikuisesti. Mikä ei tietenkään ole totta. Itse asiassa sisäisillä tasoilla tapahtuu nyt valtava määrä asioita, joita mieli ei voisi koskaan ymmärtää.
 
Jokainen meistä on tietysti tämän ruumiillistuneen valaistumisprosessin eri vaiheessa, mutta monet meistä jotka olemme nyt loppuvaiheissa, ovat hyvin herkässä paikassa, jossa tarvitsemme suuria määriä hiljaista tilaa.
 
Ja jos uskomme siihen, sielumme varmistaa, että saamme sitä. Jos emme usko, saatamme löytää itsemme tilanteesta, jossa meillä ei ole vaihtoehtoa. Vaikka se tuntuu tulevan ulkopuolelta, kuten lyhytaikainen sairaus tai kova väsymys, luota, että sinä järjestät sen sisäisillä tasoilla parhaaksi ja korkeimmaksi hyväksesi.
 
MUISTUTUS
 
Kaikki ne vaikeudet ja koettelemukset joita olet käynyt läpi ja joita ehkä edelleen käyt läpi, otit ihmiskunnan puolesta. Olit vahvempi kuin useimmat ihmiset ja kykenit prosessoimaan toisten tasapainottomuuksia, koska näit, etteivät he pystyneet siihen itse.
 
Lähes mitkään ongelmat – fyysiset, tunnepuolen ja taloudelliset – eivät olleet sinun. Tunne sitä hetki.
 
Ja olen kirjoittanut laajasti niistä irtipäästämisestä. Se ei ole enää tarpeellista, ja itse asiassa se ei voi olla osa uutta tietoisuuttamme. Mutta meissä on osia, jotka saattavat edelleen haluta roikkua menneisyydessä, perinnössämme ja sukulinjassamme, pelosta ja väärästä uskollisuudesta.
 
Mutta se kannattaa toistaa uudestaan ja uudestaan, kunnes se menee todella perille. Muuten päädymme ottamaan asiat liian henkilökohtaisesti. Ja päädymme yrittämään ratkaista nuo ongelmat analysoimalla itseämme ja yrittämällä parantaa itsemme, mikä on ajan haaskausta.
 
Ja juuri siitä syystä mikään tuosta yrittämisestä ei toimi – ei ole oikeasti mitään parannettavaa tai korjattavaa. Ja niin kauan kun mielellä on jotain "työstettävää", siitä tuntuu edelleen relevantilta. Koska mieli kärsii kovimmin tässä prosessissa. Se pelkää, ettei ole enää relevantti.  
 
Mutta sekään ei ole meidän ongelmamme. Mieli tekee, mitä tekee, ja mitä pikemmin olemme sujut sen kanssa, sitä parempi. Koska mieli saa lisää todisteita sielulta ja sydämeltä siitä, että tämä luottamusjuttu oikeasti toimii. Elämä oikeasti virtaa, kun sallimme energioiden palvella meitä.
 
Kun sallii mielen olla sellainen, kuin on, ja sallii kaiken olla sellaista, kuin on, se on nopein tie oivaltamiseen.
 
Siis kunnioitetaanpa itseämme kaikesta siitä työstä, mitä olemme tehneet tässä elämässä ihmiskunnan ja tämän planeetan puolesta. Siitä että olemme ottaneet itsellemme hyvin paljon, siitä että olemme tiennäyttäjiä ja uuden tietoisuuden pioneereja.
 
SOIHDUN SIIRTÄMINEN
 
Ja ollaanpa nyt sinut sen kanssa, että sallitaan toisten tehdä tuo työ. Pitää energioita planeetan ja ihmiskunnan puolesta. Koska heitä on tällä nyt enemmän ja enemmän. Ja me olemme viitoittaneet tietä heille sisäisen työmme kautta.
 
Annetaanpa soihtu niille, jotka haluavat tehdä ilo sydämessään sitä työtä, mitä me olemme tehneet. Ja siirrytään siihen uuteen työhön, jota teemme ilo sydämessämme – eli olemme täysivaltaisia olentoja, jotka kantavat Kristus-tietoisuutta sisällään. Se merkitsee, että olemme kumppanuudessa heränneen ja valaistuneen osamme kanssa. Se merkitsee, että kannamme ikuista iloa sydämessämme, mielessämme ja kehossamme. Eikä se ole oikeasti lainkaan työtä, koska ei ole enää vakavamielistä työtä.
 
Ja jos se merkitsee hautomista vähän pidempään, niin olkoon.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >