HomeViestejäMaria Chambers28.2.2020 - Koronavirus - pandemian pelkoa vai pelkopandemia?

28.2.2020 - Koronavirus - pandemian pelkoa vai pelkopandemia?

KORONAVIRUS – PANDEMIAN PELKOA VAI PELKOPANDEMIA?

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
28.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Koronavirukseen on eri perspektiivejä, ja voimme vain spekuloida tässä kohtaa. Mutta yksi asia on varma: se on muutoskatalyytti. Se on ehdottomasti herätys niille ihmisille, jotka ovat olleet epätasapainossa ja jumissa vanhoissa uskomusjärjestelmissä, jotka eivät enää palvele heitä.
 
Erityisesti niissä maailman osissa, joissa nuo järjestelmät ovat olleet käytössä erittäin pitkään. Mutta taipumuksena on panikoida ja yrittää estää tartunta keinoilla, jotka eivät ole kovin tehokkaita. Ja se tekee elämästä vielä vaikeampaa.
 
Tuosta pelosta tulee pandemia. Pelolla on kyky levitä viruksen lailla. Olemme nähneet tämän monta kertaa, erityisesti omassa elämässämme, ja se tekee asiat paljon pahemmaksi. Mutta sitä mieli tekee. Se menee pelko- ja selviytymismoodiin.
 
Huolestuttavampi asia on, menevätkö ihmiset paniikkiin ja äärimmäisyyksiin estämistoimissaan, ja näemme sitä jo ympäri maailmaa.
 
Millään ei ole valtaa/voimaa, jota emme ole antaneet sille. Pelkoa on helppoa kasvattaa niissä, jotka tuntevat haavoittuvuutta. Se on tarttuvaa. Ebola-viruksen ja ajankohtaisen koronaviruksen leviäminen on myös pelon seurausta. Merkittävää on, että se on nimitetty virukseksi.
 
Tietokoneteknologiaan liittyen sanomme esimerkiksi, että jokin viesti on levinnyt viruksen lailla. Ohjelmistot ja laitteet ovat myös virusten kohteena. Ihmismieli on pelon syöttömaaperää ja se voi vioittua pelosta. Joskus tuosta pelosta voi tulla niin kaikenkattavaa, että se voi kirjaimellisesti tappaa meidät.
 
Virusta – vaikka olisi kuinka voimakas – ei voi olla siellä, missä ei ole pelkoa. Henkisessä yhteisössä ne joidenkin väitteet, että pimeät voimat ovat luoneet viruksia, mm. AIDS:n, eliminoimaan ihmiskunnan, ovat vain yksi pelon ja uhritietoisuuden muoto.
 
Virusten voimakkaammat kannat joista tulee immuuneja antibiooteille, symboloivat mieltä, josta tulee nokkelampi siinä, miten se saa aikaan suurempaa ja parempaa pelkoa ja propagandaa.
 
Pelko on pandemia, eivät virukset. Tunne haavoittuvuudesta jollekin itsemme ulkopuoliselle, jopa jollekin mikroskooppisen pienelle, on ironista, ottaen huomioon, miten voimakkaita ja valtavia luojakykymme ovat. Mutta niin kauan kun näemme itsemme mitättöminä pikku ihmisinä, joilla ei ole kontrollia kehostaan ja elämästään, olemme altis kaikenlaisille peloille ja sairauksille.
 
Useimmat ihmiset eivät käsitä, että AIDS oli virus, joka kehittyi syyllisyydestä. Monet homoyhteisössä tunsivat valtavaa syyllisyyttä seksuaalisen suuntautumisensa vuoksi, ja sitä lisäsi vielä ahdasmielinen kulttuuri heidän ympärillään.
 
Kaksi ihmistä voi altistua samalle tappavalle virukselle, ja toinen voisi kuolla, kun taas toinen ei saisi edes oireita. Ja tämä johtuu enimmäkseen noiden yksilöiden tietoisuudesta ja aikomuksesta. Mitään ei tapahdu ilman lupaamme jollain tasolla. Niin voimakkaita luojakykymme ovat.
 
Virukset leviävät kuin pelko … ihminen tartuttaa toisen. Mutta vain jos tämä on altis sille. Ja jos hänen immuunijärjestänsä ei toimi, myös tunnepuolella. Sanotaan, että kehostamme tulee virusten isäntä. Isäntä kutsuu tyypillisesti vieraan taloonsa, vaikkakin alitajuisesti. Ja monia viruksia on jo kehossa piilevänä, ja ne odottavat oikeita olosuhteita aktivoituakseen ja "hyökätäkseen". Jotkut virukset ovat kehon tapa huuhtoa ulos myrkkyjä.
 
Ja hyvä uutinen on, että kun integroimme valokehomme fyysiseen kehoon, meistä tulee suhteellisen immuuni kaikenlaisille viruksille ja sairauksille. Ei ole sattumaa, että tähän integrointiin liittyy myös pelosta irtipäästäminen. Virukset ovat tarttuvia, ja niin on myös pelko, riippuen isännän alttiudesta pelkopohjaiselle todellisuudelle.
 
Jos joku pelkää mahdollisuutta saada esimerkiksi koronaviruksen, kysymme ehkä, mikä osa hänessä pelkää hyökkäystä? Armeijat tunkeutuvat alueille. Mielemme yrittää tunkeutua rauhaamme omilla peloillaan.
 
Jotkut osamme tuntevat haavoittuvuutta, vaarantumista. Haurautta. Yritämme vahvistaa elimistöämme oikeilla ruuilla, lisäravinteilla, mantroilla. Mutta kaikki se perustuu pelkoon. Ja jos pelkoa ei hillitä, se voittaa vääjäämättä.
 
Paras puolustus on olla puolustautumatta. Vain rentoutua ja kehittää rauhan- ja ilontunnetta. Mitä enemmän yritämme puolustautua joltakin, sitä enemmän annamme sille valtaa/voimaa.
 
On kaikenlaisia viruksia. Viruksia on politiikassa, suuryrityksissä ja kirkoissa. Ne ovat tasapainottomuuksien kasvualustoja. Ne vetävät niitä, jotka ovat ahneita vallalle ja kontrollille. Jumalainen feminiinisyys on korjaamassa nyt tuon tasapainottomuuden tällä planeetalla.
 
Mutta ihmisiä kuolee viruksiin koko ajan, flunssaan, jos he ovat vaarantuneet ja jos he ovat valmiita lähtemään planeetalta. Mutta useimmat ihmiset sairastuvat joksikin aikaa ja sitten toipuvat. Ja sama pätee koronavirukseen. Kaikki on hyvin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >