HomeViestejäMaria Chambers23.12.2019 - Juhli sinua

23.12.2019 - Juhli sinua

JUHLI SINUA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
23.12.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Riippumatta siitä, missä päin maailmaa asut ja juhlitko joulua tai jotain muuta juhlapyhäperinnettä vai et, toivon, että otat aikaa olla itseksesi ja pohtia, kuka olet. Muistuttaa itsellesi, mitä otit harteillesi ja mitä kävit läpi tässä elämässä, rakkaudesta ihmiskuntaa kohtaan.
 
Annoit itsellesi helvetinmoisia kokemuksia ja otit itsellesi ongelmia, jotka eivät olleet oikeasti sinun, voidaksesi kohottaa ne ihmisperheesi ja esi-isiesi puolesta.
 
Jo pienenä lapsena tiesit olevasi täällä hyvin erityissyystä. Rakkaudestasi tätä planeettaa kohtaan ja intohimostasi muuttaa tietoisuutta. Tuona pienenä lapsena tiesit, että ottaisit itsellesi joitain vaikeita asioita – kuitenkin jäit tänne. Tuo nuori keho tunsi jo muiden ja massatietoisuuden pelot ja raskauden.
 
Läsnäolosi vuoksi tällä planeetalla – planeetalla jota rakastat kovasti – energiat ovat muuttuneet. Maaplaneetalla oli mahdollisuus tuhoutua, jos et olisi säteillyt valoasi.
 
Siis nyt olet tässä, kenties juhlit joulunaikaa ystävien ja rakkaiden kanssa, tai kenties olet yksin ja nautit vain omasta seurastasi. Mitä ikinä valitsetkin, anna itsellesi lahja.
 
Anna itsellesi ansaitsemaasi arvostusta ja kunniaa. Kiedo tuo rakkaus ja arvostus ympärillesi lämpimänä halauksena. Juhli tuota monen vuoden takaista lasta, joka oli valmis kohtaamaan joitain elämiensä vaikeimpia vuosia ja jonka elämä tuntui hajoavan monin tavoin.
 
Ja juhli sitä, kuka sinusta on tullut, miten paljon enemmän pystyt rakastamaan itseäsi ja että teet enemmän valintoja ilosta, ei pelosta.
 
Ota vähän aikaa juhlia itseäsi ja sitä, miten olet päässyt joidenkin jumittuneimpien energioiden yläpuolelle. Juhli sitä, että olet viitoittanut tietä niille, jotka myös heräävät, ja miten oma matkasi ja oma transformaatiosi tekee siitä hyvin paljon helpompaa heille.
 
Ota aikaa kunnioittaa elämääsi. Kunnioita itseäsi työlään polun valitsemisesta. Ei niin, että tarkoitit sen työlääksi tai vaikeaksi, mutta ne jotka ovat muutoksen eturintamassa, kohtaavat aina eniten vastustusta. Vastustusta jota ei ole vain heidän sisällään, vaan jota on läsnä planeetalla, joka ei ole vielä enimmäkseen herännyt.
 
Kunnioita itseäsi siitä, mitä olet tehnyt tässä yhdessä elämässä. Siunauksesi pysyy täällä vielä pitkään lähdettyäsi. Siunauksesi tälle planeetalle on huomattu. Nyt on aika antaa itsellesi lahjaksi arvostusta siitä, kuka olet ja miten pitkälle olet päässyt.
 
Siunattua joulua.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >