HomeViestejäMaria Chambers22.11.2019 - Mitä valomme säteileminen tarkoittaa?

22.11.2019 - Mitä valomme säteileminen tarkoittaa?

MITÄ VALOMME SÄTEILEMINEN TARKOITTAA?   

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
22.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olet luultavasti kuullut ilmaisun "säteile valoasi". Mutta mitä se täsmälleen ottaen tarkoittaa? Ja miten se eroaa "tavallisena ihmisenä" kulkemisesta?
 
Ensinnäkin, kaikki planeetalla säteilevät tietyn määrän valoa tai sitä, keitä he todellisuudessa ja luonnostaan ovat. Pienet lapset pystyvät havaitsemaan ihmisen säteilyn. He tuntevat vetoa niitä kohtaan, jotka säteilevät valoaan tietoisemmin.
 
Mutta useimmat ihmiset ovat melko sulkeutuneita tässä mielessä. Heillä saattaa olla nerokas mieli ja valoisa ja hurmaava persoonallisuus, mutta tämä ei merkitse, että he ovat jumaluutensa armon tilassa. Siis, mitä sitten valomme säteileminen täsmälleen ottaen tarkoittaa? Aloitetaanpa siitä, mitä se ei tarkoita.
 
Se ei ole empaattisuutta ja sympaattisuutta toisia kohtaan. Se ei ole antamista toisille ennen itseä. Se ei ole yritystä parantaa toisia. Se ei ole aktivismia tai hyviä aatteita. Se ei ole ympäristön pelastamista.
 
Se on integroimista – pimeytemme ja valomme, maskuliinisuutemme ja feminiinisyytemme, ihmisemme ja Kristus-tietoisuutemme. Se on täysivaltaisuutta. Se on täydellisen vastuun ottamista luomuksistamme. Se on tietämistä, että luojaenergiamme ovat sisällämme, eivät ulkopuolellamme.
 
Siis emme näytä toisista täydellisen ihmisen mallikappaleelta. Itse asiassa, olemme joskus hyvin kärsimätön alempaa tietoisuutta kohtaan. Mutta näytämme itseriittoiselta/riippumattomalta.
 
Tämä on merkittävä piirre sellaisessa, joka säteilee valoaan. Hän ei tarvitse draamaa tai minkäänlaista energian syömistä. Hän on tyydyttynyt.
 
Tämä ei merkitse, ettei hän nauti vuorovaikutuksesta toisten kanssa. Hän on ystävällinen ja myötätuntoinen toisille. Eli hän voi tuntea toisten energioita, mutta hän ymmärtää, että toisten täytyy käydä läpi omat kokemuksensa. Mutta – ja tämä on merkittävä ero – hän ei ota itselleen toisten ongelmia tai selvittämättömiä tunteita.
 
Siis, nämä ominaisuudet luovat eräänlaisen uuden energian, joka on hyvin erilainen kuin vanha energiadynamiikka. Se on todella tasapainoista energiaa. Silloinkin kun käymme läpi henkilökohtaiselta kaaokselta tuntuvaa tilannetta elämässämme … mikä ei ole oikeasti kaaosta, vaan korkeimman järjestyksen uudelleenkalibrointia … säteilemme silti valoamme.
 
Toinen merkittävä ero on, että olemme päästäneet irti vanhasta identiteetistämme – siitä että mieli on elämämme ohjaksissa. Siirrymme mentaalipohjaisesta todellisuudesta sydän- ja sielupohjaiseen.
 
On sanottu, että keho saa viimeisenä kiinni laajentuvasta tietoisuudestamme. Väitän, että mieli on kakkosena – se luopuu viimeisenä otteestaan elämäämme.
 
Mutta kun se alkaa tapahtua, vaikutamme hyvin erilaiselta. Meillä ei ole enää tuota hellittämätöntä ja yleistynyttä ahdistusta, josta useimmat ihmiset kärsivät. Vaikutamme kevyemmältä kuin useimmat.
 
Olemme päästäneet irti paljon enemmästä, mihin useimmat ihmiset ovat valmiita tai halukkaita. Vanha tarinamme lähtee. Muistommekin haalistuvat. Tai näemme menneisyytemme täysin eri valossa.
 
Ihmisemme ja ikuisen itsemme integroinnissa ei ole kyse paremmaksi ja säteilevämmäksi ihmiseksi tulemisesta. Se on sen tunnistamista, tietoista tietämistä, että olemme sekä ihminen että jumala. Kyllä, tuo ihminen saattaa näyttää erilaiselta ja käyttäytyä eri tavalla kuin useimmat muut ihmiset. Mutta todellinen ero on, että hän on hyvin tietoinen, hän on tietoinen ikuisesta luonnostaan. Eikä tuo tietoisuus ole älyllistä – se on vaistomaista, se on konkreettista ja se on aistillista.
 
Hän näyttää nauttivan elämästä. Hän nauttii jokapäiväisistä, yksinkertaisista asioista. Hän on hetkessä. Hän ymmärtää, että hänen luomispisteensä on nyt-hetkessä. Se ei ole yrittämistä, pyrkimistä tai tavoitteiden asettamista.
 
Asiat näyttävät virtaavan hänelle vaivattomasti. Hän valitsee iloiselta tuntuvan vaihtoehdon sen sijaan, että valitsee velvollisuuden tai loogisen asian tekemisen paikasta. Hän ymmärtää, että iloon perustuvien valintojen tekeminen on tie enempään iloon. Vaikka se näyttää olevan ristiriidassa loogisemman vaihtoehdon kanssa.
 
Siis, säteily on kaikkien näiden ominaisuuksien ja piirteiden sivutuote. Se tulee siitä, että ihminen sallii ikuisen itsensä, sielunsa, tietoisuutensa – minkä nimen sille haluaakin antaa – olla ensisijainen johtaja elämässään.  
 
Ja me vain kuljeskelemme, pelkästään olemme ilossamme, yrittämättä muuttaa ketään tai mitään ulkopuolellamme. Olemme sallimisen tilassa tai armon tilassa. Sallien elämän ja omien energioidemme palvella meitä.
 
*****
Maria Chambersin YouTube-video "I've Been Around The World" (= olen ollut ympäri maailmaa).
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >