HomeViestejäMaria Chambers22.10.2019 - Valaistuminen - shokki järjestelmälle

22.10.2019 - Valaistuminen - shokki järjestelmälle

VALAISTUMINEN – SHOKKI JÄRJESTELMÄLLE

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
22.10.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Jos olet tarpeeksi pitkällä heräämisessäsi, olet huomannut, että rakkauden, hyväksynnän ja tunnustuksen haluaminen toisilta liittyy epävarmuuteen enemmän kuin mihinkään muuhun. Oivallat enemmän ja enemmän, että tässä heräämisessä on kyse itsensä rakastamisesta ja hyväksymisestä. Ja se on enemmän ja enemmän yksinäinen tie.
 
Ympärilläsi saattaa olla samansieluisia, joko yhteisössäsi tai virtuaalisesti, mutta olet terävän tietoinen siitä, että teet ylösnousemustasi, ruumiillistunutta valaistumistasi soolona.
 
Otat sen kuolemanvakavasti – tämän mielen, kehon ja hengen integroinnin – etkä salli minkään häiritä itseäsi, edes oman mielesi. Päästät lopulta irti kaikista häiriötekijöistä, on kyse sitten muista ihmisistä, ryhmistä, työpaikoista, tavoitteista, yrityksestä olla "parempi" ihminen … ja mikä tärkeintä, mielen sisäisestä draamasta.
 
Jotkut tuntemani ihmiset kertovat ylpeänä, miten he ovat keränneet lisää ystäviä ja enemmän tekemistä elämäänsä. He näyttävät nauttivan siitä, että ahtavat mahdollisimman paljon tekemistä 24 tuntiin. Pinnalta he näyttävät onnelliselta, mutta he ovat myös kauhuissaan laatuajan viettämisestä yksin, vain "olemisesta".
 
Asioiden tekeminen on tietysti tärkeä osa tätä fyysistä kokemusta. Mutta kun heräämme, havaitsemme, että kyse on tekemiemme asioiden aistillisuudesta, ei saavutusten tarkistuslistasta.
 
Kyse on nautiskelusta. Vaikka se olisi auringossa istumista. Tai kahvin siemailua. Kyse ei ole matkustamisesta ympäri maailmaa, ellei tuo ajatus tunnu herkulliselta. Ja jos tuntuu, matkustamiseen tulee täysin uutta aistillisuutta.
 
Niinpä kiireisyys ei ole huono asia – se voi olla hyvin tyydyttävää, mikäli siitä mihin osallistumme, nautitaan aistillisuuden vuoksi. Eli, mitä vähemmän olemme päässä ja mitä enemmän olemme sydämessä, kehossa ja sielussa, sitä tyydyttävämpiä kokemukset ovat.
 
Jotkut niistä samoista ihmisistä jotka nauttivat monista aktiviteeteista ja tavoitteista, ovat kertoneet minulle, että mitä enemmän heillä on ystäviä, sitä rakastetummalta heistä tuntuu. Sitä hyväksytymmältä ja arvostetummalta.
 
Monet meistä ovat aiemmassa elämässään olleet myös siinä kohtaa, kunnes se poltti meidät loppuun. Kunnes kirjaimellisesti sairastuimme ja meidän täytyi luopua siitä. Kunnes aloimme herätä. Tietyn kohdan jälkeen oivalsimme, että tuli rasitteeksi jatkaa ulkopuolisen vahvistuksen etsimistä.
 
VANHA JA KULUNUT AIHE
 
Netflixissä on uusi sarja nimeltään Living with Yourself (=yksin eläminen) miehestä, joka näyttää onnettomalta elämässään ja avioliitossaan. Niinpä hän päättää ostaa (50.000 $) prosessin, jossa hänestä voi tulla "parempi versio itsestään", joka osoittautuu klooniksi.
 
Hänen vaihtoehtoinen itsensä, tuo kloonattu versio, vaikuttaa mukavammalta ja huomaavaisemmalta ja nauttii enemmän aistillisella tasolla. Se on paljon inspiroituneempi ja luovempi, mikä merkitsee enemmän menestystä työssä.
 
Kaikki laatikot näyttävät kruksatun. Mutta versiossa 2.0 on synkkä puoli. Hän haluaa sen elämän, jota alkuperäinen versio elää – ei ole tunnetta, että tämä parannettu versio on valaistunut mitenkään. Ei ole mitään selvää itsenäisyyden tunnetta.
 
Kuten monet tällaiset sarjat, ne eivät mene tyytymättömyyden taustasyihin. Ja jos menevät, syynä on, että toiset ihmiset tai ulkoiset olosuhteet tekevät heidät onnettomaksi. Tai he uskovat, että syynä on, etteivät he itse ole alkaneet parantaa osaansa elämässä.
 
Kokeilin myös Hulussa yhtä sarjaa nimeltään The Good Place (= hyvä paikka). Parin kauden jälkeen menetin kiinnostukseni. Taas kerran kyse oli sitä, miten ihmisiä palkitaan tai rangaistaan kuoleman jälkeen siitä, että on hyvä tai huono ihminen planeetalla eläessään.
 
Arviointijärjestelmä oli naurettava minusta, mutta näyttää olevan linjassa kollektiivitietoisuuden kanssa … hyvä on, miten monia hyviä tekoja teki, miten uhrautuva oli. Huono on, no, hyvien tekojen vastakohta – "huonojen tekojen" tekeminen tai oleminen tekemättä juuri mitään elämällään. Se näyttää joissain piireissä kaikkein pahimmalta synniltä. Ja ilmeisesti taivaaseen ei ollut hyväksytty uusia tulokkaita yli 500 vuoteen.
 
Mutta ajatus hyväksi ihmiseksi tulemisesta ei ole mikään kaukaahaettu elokuvan ja televisio-ohjelman aihe. Katso mitä tahansa jouluelokuvaa. Tuo ajatus saattaa olla kiinnostavampi nuoremmille, vähemmän kokeneille sieluille. Tai niille joilla on uskonnollisia kytköksiä.
 
TARKISTUSLISTA
 
Hyvä ihminen olisi ystävällinen toisille, rakastaisi toisia, auttaisi tarpeessa olevia eikä koskaan palvelisi itseään. Laittaisi aina toisten tarpeet etusijalle. Mutta sitä ei tutkita tai selitetä, että täytyy ensin oppia hyväksymään itsensä ja rakastamaan itseään. Muuten antaminen on vain tapa välttää oma itsensä ja itsensä tuomitseminen. Ja se palvelee pistejärjestelmänä. Kerää tarpeeksi pisteitä ja sinut palkitaan. Jos ei täällä, niin sitten "taivaassa". Lykätty mielihyvä.
 
Yksi tv-sarja josta itse asiassa nautin näyttelijöiden vuoksi, oli My Name Is Earl (= nimeni on Earl). Se yritti olla henkinen karmateemaa käyttämällä. Tee hyvä asioita ja sinulle tulee hyviä asioita. Se ei näyttänyt koskaan toimivan Earlilla. Itse asiassa se kostautui hänelle joka kerta, mikä tietysti johti komedialliseen hauskuuteen.
 
Hän halusi kääntää rikollisen elämänsä ympäri voitettuaan lotossa, ja sitten välittömästi auto ajoi hänen päälleen. Niinpä hän päätti käyttää autokarmaa ja lottorahoja omistautuakseen niiden "vääryyksien oikaisemiseen", joita hän tunsi tehneensä toisille elämässään.
 
Se kuulostaa jalolta päältä päin katsottuna, ja tuolla polulla on paljon koettavaa ja viisautta kerättävänä. Mutta siinä menee ohi se pointti, että karma on ihmisen keksimä, itse aiheutetun kärsimyksen käsite. Ja puuttuminen toisten asioihin, yrittäen pelastaa heidät omilta valinnoiltaan ei ole varsinaisesti valaistunutta.
 
SHOKKI JÄRJESTELMÄLLE
 
Herääminen on hyvin radikaalia lähtemistä niistä käsityksistä, mikä on oikein ja väärin, hyvä ja huono, syyllisyys ja rangaistus. Ja halusta olla rakastettu ja saada tunnustusta. Herääminen on shokki järjestelmälle.
 
Kaikki mitä sinulle on opetettu, lentää ulos ikkunasta. Kyse ei ole lainkaan yrityksestä tulla paremmaksi versioksi itsestäsi. Kyse ei ole rakkauden etsimisestä mistään vanhoista paikoista.
 
Käyt läpi prosessin ja alat oivaltaa, että tasapainon löytäminen pimeydessä ja valossa, maskuliinisuudessa ja feminiinisyydessä, ihmisyydessä ja jumaluudessa, vaatii hyväksymään täysin ihmisitsensä ja kaikki sen ns. vähemmän ihailtavat ominaisuudet. Ja havaitset, että sielusi täytyy olla kuskin paikalla, jotta se voi tapahtua.
 
Jotkut uskovat, että heidän täytyy ensin näyttää "paras versio" itsestään pätevöityäkseen heräämiseen ja ylösnousemukseen. Sitä he eivät vielä oivalla, että herätessään ja vaatiessaan täysivaltaisuutensa ja vapautensa heistä tulee usein vähemmän suosittuja ja joskus vähemmän ystävällisiä ja huomaavaisia. Erityisesti kun kyse on toisten energiasyömisen sietämisestä.
 
He lähtevät toisinaan pois ryhmistä, ystävien tai perheen luota, ja toiset näkevät heidät kylmänä, välinpitämättömänä ja itsekkäänä. Antiteesi sille, minkä heille opetettiin olevan henkisesti korrektia. Niinpä transformaation läpikäyminen voi olla hämmentävää ja ahdistavaa ihmismielelle, koska useimmat ihmiset eivät ymmärrä heräämistä tällä hetkellä.
 
Mutta samaan aikaan löydämme jotain kiehtovaa. Meidän ei tarvitse liehakoida toisia. Meidän ei tarvitse ansaita kunnioitusta tai todistaa arvoamme. Sallimme energioiden vain palvella itseämme.
 
Emme yritä manipuloida energioita tai toisia. Kaikki mitä tarvitsemme, virtaa meille, kun tarvitsemme sitä. Meidän ei tarvitse varastoida energioita. Kaikki on nyt-hetkessä, ja siihen on luultavasti vaikeinta tottua. Ihmiset ovat tottuneet tekemään kovasti työtä ja ansaitsemaan energiat elämältä.
 
OLE PARAS
 
Sitä odotellessa ihmiset haluavat parempaa käyttäytymistä toisilta. Ystäviltään ja perheeltään ja poliittisilta ja henkisiltä johtajiltaan. Mikseivät useammat ihmiset ole mukavia? Välittävämpiä ja rakastavampia kanssaihmisiään kohtaan? Mikseivät useammat ihmiset tajua minua? Miksei minua rakasteta enempää? Tarvitsen enemmän ystäviä, jotka tajuavat minua.
 
Kaikki peliä jota ihmiset pelaavat, koska he eivät ole valmiita tai halukkaita lähtemään pois ryhmäajattelun oravanpyörästä, itserakkauden polulle. Ja tuolta itsensä hyväksymisen polulta he palvelevat muuta ihmisperhettään tavalla, joka tuo suurimmat muutosmahdollisuudet.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >