HomeViestejäMaria Chambers13.10.2019 - Kuka inspiroi sinua?

13.10.2019 - Kuka inspiroi sinua?

KUKA INSPIROI SINUA?

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
13.10.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Joku kysyi minulta hiljattain, kuka inspiroi minua. En miettinyt pitkään, ennen kuin vastasin: "Minä. Minä inspiroin minua." Hän naureskeli ja painosti minua taas. "Ihan oikeasti. Vakavasti sanottuna. Jos voisit valita nyt jonkun, joka inspiroi sinua, kuka se olisi?" Vastasin siihen: "En laske leikkiä. Se olen minä."
 
Eikä näin ole, koska minulla on kaikki asiat järjestyksessä. Ei tietenkään ole. Kaukana siitä. Eikä näin ole, koska olen 24/7 kävelevä ja puhuva esimerkki siitä, miltä omien luomustensa mestari näyttää. Koska en todellakaan ole.
 
Mutta näin on, koska olen yksi niitä harvoja tuntemiani ihmisiä, jotka käyvät ensimmäisenä läpi tätä heräämistä ja ruumiillistuneen valaistumisen kokeilua. Olen yksi niitä harvoja tuntemiani ihmisiä, jotka ovat valmiita elämänsä räjäyttämiseen voidakseen vaatia vapautensa. Reinkarnoituen naiseksi, jonka sielu aikoi näyttää, millaista naisen on kulkea planeetalla ruumiillistuneena mestarina, täysivaltaisena olentona.
 
Ollen rohkea ja seikkailunhaluinen henki tullakseen planeetalle, joka ei ole mitenkään mestariystävällinen eikä ehdottomasti naisystävällinen. Planeetalle jolla tiheys vastustaa todellisia tietoisuusmuutoksia. Tullen tänne muiden rohkeiden ja kyvykkäiden sielujen kanssa auttamaan tietoisuuden muuttamisessa planeetalla, jolla ihmiset eivät tunnista omaa sieluaan.
 
Ja aluksi unohtaen, kuka olen. Kulkien pimeydessä hyvin, hyvin pitkään. Vau. Se on rohkeaa! Ja sitten muistaen taivaallisten oppaideni ja enkeleideni avulla.
 
Kestäen valokehoprosessin ja ihmisen ja minä-olen-olemuksen integroinnin. Ollen täällä tietäen, että useimmat ihmiset ympärilläni ja massatietoisuus eivät tunnista työtäni.
 
Ollen yksi harvoista ihmisistä, jotka päästävät irti kollektiivitietoisuudesta, esi-isistään, DNA:staan, henkisestä perheestään kotona muissa maailmoissa. Päästävät irti joistain ihmisystävistään ja perheestään. Kaikki tämä tarkoituksena vapauttaa kaikki.
 
Tullen tänne tietäen, että tämä voi olla yksinäinen tie, toisinaan pelottava tie ja toisinaan tylsä tie. Mutta tietäen myös, että ratkaisu ei ole pysyä kiireisenä, saada suhteita tai muuten piiloutua itseltäni. Vaan käyttäen sitä tilaisuutena mennä vielä syvemmälle ja yhdistyä vielä intiimimmin sieluuni.
 
Toivon, että voisin sanoa toisten inspiroivan minua. Mutta ei, minun täytyy olla rehellinen tässä. Tämä on se elämä, jossa olen päättänyt olla yksi ensimmäisistä tekemässä inspiroiduinta ja inspiroivinta työtä, minkä voi kuvitella: vaatia vapauteni täysivaltaisena olentona.
 
Ja haluan tehdä sen tänä aikana planeetan historiassa. Aikana jolloin teknologia kehittyy sellaista vauhtia, että se ylittää taas kerran tietoisuuden kehityksen. Ja me jotka olemme olleet Atlantiksella yrittäen manipuloida mieltä teknologiaa käyttäen, tiedämme intiimisti teknologian vaarat ilman tietoisuutta.
 
Siis jos resonoit tämän informaation ja näiden viestien kanssa, olet inspiraatio. Tiedät sydämessäsi, mitä merkitsee olla täällä tänä aikana: autat tätä planeettaa lisäämään tietoisuutta kaikkeen, myös uuteen teknologiaan.
 
Ja teet sen vain olemalla täällä ja hoivaamalla omaa säteilyäsi. Olisi upeaa, jos jäisit tänne ja nauttisit elämästä ja säteilisit tuolla tavalla iloa. Ja useimmat ihmiset eivät tiedä, että se mitä teemme säteillessämme omaa olemustamme ja ollessamme ilossamme, on merkittävää. He eivät tiedä, ettei vaadita kovin monia merkittävän tietoisuusmuutoksen tekemiseen.
 
Niinpä sillä riskillä, että kuulostan hyvin itseäni korostavalta, olen oma sankarini. Oma inspiraationi. Ja vilpittömästi toivon, että sinäkin olet oma sankarisi ja oma inspiraatiosi.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >