HomeViestejäMaria Chambers30.9.2019 - Henkisyys on niin eilispäivää

30.9.2019 - Henkisyys on niin eilispäivää

HENKISYYS ON NIIN EILISPÄIVÄÄ

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
30.9.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Joku sanoi minulle hiljattain, että hän on löytänyt milleniaaliempaattien korkealle kehittyneen henkisen yhteisön Instagramista. Ja että WordPress on "kadottanut vibansa". Minusta tuo kommentti oli hyvin paljastava.
 
Tiedän, että tuon kommentin oli tarkoitus loukata minua, mutta se sai minut ajattelemaan, että se missä minä olen ja missä monet meistä ruumiillistuneessa valaistumisessamme ovat, ei ole itse asiassa enää henkistä. Minusta henkinen yhteisö tuntuu vanhanaikaiselta. Pidän enemmän new age -yhteisönä sitä, mitä hän kuvasi: tarot-kortteja, kristalleja, selvänäkijöitä ja paljon tarttuvia hyvänolon fraaseja. Kutsun sitä valaistumisen kuherruskuukausivaiheeksi.
 
Monet meistä kävivät tuon vaiheen läpi, ja se on täysin sopiva astinkivi heräämisprosessiin. Roikuimme altaan matalassa päässä, mutta tiesimme, että meidän täytyisi lopulta sukeltaa syvään päähän.
 
Hän mainitsi, että tuossa yhteisössä oli empaatteja. Taaskaan siinä ei ole mitään tuomitsemista, mutta empatia ei selviydy hyvin heräämisestämme. Itse asiassa sen täytyy lähteä kokonaan. Onneksi se on matkalla ulos. Emme voi raahata valaistumiseemme vanhoja ja vanhanaikaisia työkaluja, joista yksi on empatia.
 
Monet meistä tietävät, että energioiden pitäminen ja prosessoiminen toisten ja massatietoisuuden puolesta ei enää päde meihin. Eikä myöskään maailmanrauhan rukoileminen. Alamme ymmärtää, etteivät kaikki ole valmiita rauhaan tai halua sitä.
 
Emme ole kiinnostuneita työntämään henkilökohtaista agendaamme kenellekään. On kyse sitten rauhasta tai parantumisesta. Jotkut ihmiset ovat fanaatikkoja siinä uskossaan, että toisten pitäisi olla tietyssä paikassa omassa kehityksessään – paikassa jonka he määrittelevät näille.
 
Niinpä empatian sijasta joka on toisten tuskan tuntemista, meillä on myötätuntoa toisia kohtaan, mikä on uuden tietoisuuden työkalu. Tämä on sen hyväksymistä, missä muut ovat, ja heidän sallimista jatkaa omalla polullaan. Vaikka se olisi sotaa.
 
Jonkin pisteen jälkeen emme ole kovin kiinnostuneita aatteista tai aktivismista. Pidämme poliittisia uutisia useimmiten vain häiriötekijänä ja heijastuksena patriarkaatin panosten lisäämisestä valtansa menettämisen pelossa. Tuo ulkoinen maailma ei kovasti enää laukaise tunteitamme. Periaatteessa irrottaudumme ihmiskunnasta, mutta terveellä tavalla.  
 
Mutta päästäksemme siihen meidän täytyi käydä läpi ylösnousemuksen arka paikka. Meidän täytyi kohdata synkimmät ja syvimmät pelkomme, mikä laittoi meidät usein polvilleen. Se järkytti meitä ytimeen saakka ja murensi perustamme. Mutta tulimme siitä läpi oivaltaen, että nuo pelot olivat mielen tekeleitä, kun se oli yrittänyt pysyä kontrollissa.
 
Niinpä henkisessä yhteisössä olevien täytyy lopulta käydä läpi sielun pimeä yö, joka muuttaa elämän, koska jos he keskittyvät vain valoon, he jatkavat varjonsa projisoimista ulospäin.
 
Muuten, empatia korvataan aistillisuudella. Saamalla lisää ihmisen ja sielun aistillisia kokemuksia musiikista, taiteesta, luonnosta, ruuasta, ympäristöstä ja kehosta. Meistä tulee erittäin herkkiä, mutta lopulta emme enää ota itsellemme toisten tunteita tai ongelmia. Meistä tulee itseohjautuvia, emme ole ulkoa ohjattuja.
 
Siis olen kiitollinen tuosta loukkausyrityksestä, koska se auttoi minua oivaltamaan, että en todellisuudessa ole osa mitään henkistä yhteisöä. Olen täysivaltainen olento, joka kokee jumaluutensa ja ihmisitsensä integroitumista. Piste.
 
TAGI! OLET SITÄ!
 
Kun julkaisen postauksiani, käytän usein henkisyyttä tagina, koska ei ole vielä paljon mitään korvaamassa tuota sanaa. Ruumiillistunut valaistuminen, ylösnousemus, herääminen, tietoisuus, sielu ja jumaluus ovat myös hyviä tageja. Mutta henkisyys sisältää usein uskonnon ja new agen, joten se ei ole täydellinen.
 
Mutta sanat eivät ole yhtä tärkeitä kuin energiat. Kuin sydän ja sielu. Ja sillä ei ole merkitystä, missä julkaisemme tai jaamme sielumme ilmaisumuotoja, koska se jonka täytyy nähdä nuo luomukset, löytää ne.
 
Koska olen pitänyt tätä blogia nyt 10 vuotta ja se on tuonut minulle hyvin paljon iloa, google on palkinnut minut merkittävän korkealla Alexa-sijoituksella tarvitsematta selvittää mitään siitä itse.
 
Internetin kauneutta on, että asiat voivat levitä viruksen lailla. Toiset ihmiset voivat levittää viestejä ympäri maailmaa kaikilla kielillä. Monia postauksiani on uudelleenblogattu ja käännetty monille kielille. Siinä ei ole rajoja. Vanhoina hyvinä aikoina täytyi mainostaa kalliisti, löytää julkaisijoita ja ne saavuttivat rajallisen ihmismäärän.
 
Tavallaan World Wide Web laittaa kaikki samaan asemaan. Voi tulla näkyväksi myös miljoonien muiden verkkotunnusten joukosta. Ainoa tehtäväsi on ilmestyä paikalle, olla luova ja tuntea intohimoa luomuksistasi.
 
Siis, henkisyys. Tuossa sanassa ei ole mitään vikaa. Mutta meille jotka olemme tulossa oman alueemme täysivaltaisiksi mestareiksi, se on tavallaan eilispäivää.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >