HomeViestejäMaria Chambers20.9.2019 - Päättämättömyydestä puolen valitsemiseen

20.9.2019 - Päättämättömyydestä puolen valitsemiseen

PÄÄTTÄMÄTTÖMYYDESTÄ PUOLEN VALITSEMISEEN

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
20.9.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Juuri nyt täällä kahvilassa yritin olla ekstrahuolellinen iPadini kanssa. Ostin juuri uuden kotelon sille, ja se on kiva, muttei yhtä suojaava kulmista kuin edellinen. Siis olin varovainen sen kanssa, ja varmistin, ettei pöydässäni ollut nesteitä liian lähellä sitä. Se oli huoli, joka ironisesti sai minut kaatamaan vesimukini ympäri pöytää, tuolille ja lattialle.
 
Ja tietysti ensimmäinen ajatukseni oli: "Hemmetti, se tapahtui!" Juuri se asia, jonka yritin estää! Mutta iPad oli kuitenkin kädessäni, eikä käytännössä mikään tavarani kastunut.
 
Ja sen lisäksi viereisen pöydän nainen ryntäsi luokseni, sanoi kertoneensa jo baristalle ja alkoi siirrellä tavaroitani. Muutamassa sekunnissa barista tuli pöytään pyyhkeensä kanssa. Kiitin häntä, ja hän sanoi: "Kunhan tavarasi ovat ok. Sillä vain on merkitystä." Ja hän lisäsi: "Ihailemme sinua!"
 
Niinpä siirryin toiseen pöytään, ja muutamassa hetkessä toinen barista toi uuden kahvikupillisen ja uuden veden viereeni.
 
Se kaikki oli saumatonta. Sujuvaa. Melkein taianomaista.
 
Siis pari asiaa tässä. Tämä ei ole maata kaatava tarina, mutta se on osoitus siitä, miten universumi tai sielumme turvaa selustamme siitä huolimatta, vaikka mieli voi tulla ylivarovaiseksi asioissa, ylihuolestuneeksi.
 
Se osoitti ensinnäkin, miten huolissaan oleminen voi luoda ne tapahtumat, joista olemme huolissamme. Kun katson ympärille, useimmilla ihmisillä on läppäreitä, jotka eivät ole kovin suojattuja. Itse asiassa niissä ei ole mitään suojaa, kun he työskentelevät niillä.
 
Olen huomannut, että jollain tavoin minusta on tullut elämässäni kontrolloivampi ja ahdistuneempi ja varovaisempi asioissa. Asioissa joita en aiemmin ajatellut kahta kertaa.
 
Olen tiedostanut, että nuo ajatukset heikentävät ilontunnettani. Ja huomaan, että on edelleen monia asioita, joissa olen suhteellisen huoleton. Siis ei-kovin-huolettomia ajatuksia tulee esiin lopullista puhdistamista varten – ei mikään yllätys. Sanon näin, koska kun ne tulevat takaisin, ne eivät ole läheskään yhtä pakottavia.
 
Koemme kaikki tätä, koska tämä on aikaa, jolloin monet meistä löytävät itsensä risteyksestä. Aikaa jolloin kyse on melkein elämän ja kuoleman kysymyksestä. Emme voi olla päättämättömiä. Meidän täytyy valita puoli.
 
Ja useimmat meistä huomaavat, että valitsemamme puoli määrittää seuraavan kokemuksemme. Joidenkin asioiden ilmentymisessä on vähemmän ja vähemmän viivettä. On hyvä olla hypertietoinen siitä, mitä tuntee, ja kysyä itseltään, kummalla puolella tuo tunne on?
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >