HomeViestejäMaria Chambers16.9.2019 - Mieli, valta ja luovuus

16.9.2019 - Mieli, valta ja luovuus

MIELI, VALTA JA LUOVUUS

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
16.9.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olen hyvin kiitollinen, että meillä on joku Donald Trumpin kaltainen, jota käyttää esimerkkinä riehuvasta ihmismielestä. Hän haluaa totaalista kontrollia. Kuitenkaan hänellä ei ole aavistustakaan, mitä hän tekee, ja hän on valmis murskaamaan jokaisen, joka on eri mieltä hänen kanssaan tai ei ole uskollinen hänelle ja vain hänelle. Mitä enemmän kontrollia hänelle annetaan, ilman tarkistuksia ja tasapainoa, sitä epärationaalisempi hänestä tulee. Hän ei luota kehenkään. Hän haluaa vaikuttaa vahvalta, mutta sen alla hän on kauhuissaan, että hän on heikko ja haavoittuva. Niinpä hänen egonsa on hauras ja paperinohut.
 
Hän on valmis tekemään myönnytyksiä valitsijoidensa hyvinvointiin pelkästään siksi, että hän voi pysyä vallassa. Hän näkee suurimman uhan naissukupuolessa, joten hän yrittää sortaa tätä enemmän ja enemmän.
 
Hän ei usko ainoastaan edustavansa maata – hän uskoo olevansa maa. Ja aivan kuten hän uskoo, että hän on yksilönä altis valtansa ulkoisille uhille, niin hän uskoo myös maan olevan. Hän on aina puolustuskannalla. Ja hän laittaa myös maan samaan tilaan.
 
Saatat kysyä, miten tämä on mitenkään mielemme kaltainen? Siinä ei ole kyse politiikasta tai edes Trumpista. Mutta hän on arvokas ja äärimmäinen esimerkki siitä, mitä tapahtuu mielelle, kun se on irti sydämestä ja sielusta.
 
Ensinnäkin on äärimmäistä tietoisuudenpuutetta. Tietoinen ihminen tunnistaa moniulotteisuutensa. Hän tietää, että hän ei ole vain keho ja mieli, vaan myös sydän ja sielu. Ja silloin hän luopuu luonnostaan syvistä selviytymispeloista. Hänen ihmisidentiteettinsä ei enää uppoutunut vastuuseen elämästä, terveydestä, yltäkylläisyydestä ja ilosta. Kuten voimme nähdä, mieli ei oikeasti kykene mihinkään siitä. Sitä ei suunniteltu siihen.
 
Donald Trump on monien ihmisten tapaan sellainen, joka tunsi haavoittuvuutta varhain elämässään ja uskoi tarvitsevansa suojelua. Tuo tarve ilmentyi tarpeena totaaliseen auktoriteettiin ja kontrolliin, ja mikä on parempi asema kuin USA:n presidentti? Miten paljon enemmän valtaa voi olla? Tai niin hän uskoo. Mutta hän havaitsee, että valta jota hän etsii, on vain illuusio ja korttitalo.
 
Niinpä edes himotuimmassa ja vaikutusvaltaisimmassa asemassa johon kukaan voi pyrkiä, hän ei ole vielä tyytyväinen. Hän tuntee edelleen turvattomuutta. Niinpä halu valtaan ja kontrolliin on hänen huumeensa, ja hän tarvitsee suurempia ja suurempia annoksia ajan kuluessa. Ja hänen käyttäytymisestään tulee aina vain arvaamattomampaa. Ja hänestä tulee vainoharhaisempi.
 
Hän valittaa jatkuvasti, että häntä vainotaan ja hän on uhri, ja tämä johtuu siitä, että hän ruokkii itseään draamalla ja huomiolla. Niin kauan kun media ja hänen vastustajansa antavat hänelle tuota huomiota, hän on kylläinen. Pahinta tälle presidentille ei olisi lisävastustus, vaan toisten piittaamattomuus hänestä.
 
Ihmismieli ei ole kovin erilainen, koska se kukoistaa draamassa, kriisissä ja konfliktissa. Se rakastaa herättää pelkoa, epäilyä ja vastaavaa. Jos se pelkää kontrollin menettämistä ja irrelevantiksi tulemista, se tekee ylitöitä vielä voimakkaampien tunteiden herättämiseksi. Mentaalinen mieli on mestari kiusaamaan meitä tunnedraamallaan. Voitaisiin sanoa, että se on mentaalinen mestarihärnääjä.
 
Ainoa asia joka voi hiljentää yliaktiivisen mielen, on sielun tunnustaminen. Mieli ei ole paha asia. Se aloitti tärkeänä osana sielun halua navigoida tätä ympäristöä tällä planeetalla. Mutta ajan kuluessa ihminen kadotti yhteytensä henkeen ja alkoi uskoa mieltä ja että keho oli ihmisidentiteetti.
 
Ajan kuluessa, ilman sydämen ja sielun tarkistuksia ja tasapainoa, mielestä tuli Jumala tällä planeetalla, ja asioista tuli aina vain mentaalisempia ja vähemmän luovia. Vähemmän tasapainoisia.
 
Ja Jumalasta puheen ollen, jossain on kirjoitettu, että Jumala teki ihmisen omaksi kuvakseen, mutta tietysti tilanne on toisinpäin, eikö vain?
 
Niinpä ei pitäisi tulla minään yllätyksenä, että Trump on julistanut itsensä (Kristuksen) toiseksi tulemiseksi. Kuninkaiden kuninkaaksi. Kohdataanpa se: hän ei halua olla vain presidentti, hän haluaa olla jumala. Loppujen lopuksi, Jumalallahan on rajaton valta ja auktoriteetti. Ainakin sitä on mentaalinen, miespuolinen versio jumalasta.
 
LUOVUUS
 
Jos tunnustelemme massatietoisuutta, tunnemme, että sieltä puuttuu luovuutta. Erityisesti jos olet iältäsi yli 50–60 vuotta, luultavasti muistat, että kasvaessasi kiinnitettiin enemmän huomioita taiteisiin. Erityisesti 1960- ja 1970-luvuilla.
 
Luovuus, mielikuvitus ja taide osoittavat yhteiskuntien ja sivilisaatioiden muutosmäärän. Ironista kyllä, aikana jolloin teknologia on tehnyt elämästä hyvin paljon mukavampaa ja antanut ihmisille enemmän vapaa-aikaa luovaan toimintaan, on inspiraation ja mielikuvituksen puutetta. Mieli on ikään kuin vakiintunut vielä enemmän hypnoosiinsa, ja se etsii viihdettä eikä luovaa ilmaisua.
 
Tietoisuus ja luovuus kulkevat käsi kädessä. Mitä tietoisempia meistä tulee, sitä enemmän tunnemme elämän aistilliset puolet sekä sielumme ja meillä on luonnollinen halu ilmaista niitä. Oma luova energiamme tulee sielumme halusta ilmaista itseään.
 
Ei ole mikään yllätys, että sellaisia ominaisuuksia kuin luovuus, johon sisältyy intuitio, mielikuvitus, herkkyys ja aistillisuus, ei kovasti arvosteta tai palkita, ja ne nähdään feminiinisinä. Kuitenkin mentaalista, käytännönläheistä ja lineaarista lähestymistapaa ylistetään ja se palkitaan. Mutta voimme nähdä selvästi, miten sallittaessa mentaalisten/emotionaalisten osiemme olla vastuussa asioista, sydämen ja sielun kustannuksella, meille jää maailman Trumpit.
 
Ja siksi pieni ryhmä ihmisiä on inkarnoitunut tänä aikana tämän planeetan evoluutiossa. Olemme täällä näyttämässä uuden tavan. Tavan joka on mahdollisesti täynnä aistillisuutta ja luovuutta. Ihmisen joka yhdistyy taas sieluunsa ja josta tulee tasapainoisen ja itsensä toteuttaneen olennon standardi.
 
Olemme uuden tietoisuuden ihmisiä, jotka tietävät, että heidän identiteettinsä ei ole ihmispersoonallisuus ja mieli, vaan sieluluonto. Ja ihmispersoona on tuon sielun ilmaisumuoto.
 
Me kehitämme sieluna uuden suhteen ihmisvastineeseemme. Se on luottamukselle ja kunnioitukselle rakennettu suhde. Ei ole mitään pelättävää, ei ole mitään, miltä suojella itseään, ja on kaikki saavutettavaa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >