HomeViestejäMaria Chambers20.7.2019 - Mieli kiittää meitä myöhemmin

20.7.2019 - Mieli kiittää meitä myöhemmin

MIELI KIITTÄÄ MEITÄ MYÖHEMMIN
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
20.7.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Vuosia sitten kehotin erästä miestä elämässäni rentoutumaan. Sanoin hänelle, että hän yrittää liikaa ja sen seurauksena työntää minua pois. Näin, että hän halusi uskoa sen. Hän halusi rentoutua ja lakata yrittämästä todistaa rakkauttaan minulle. Hän halusi luottaa, että hän voisi olla vain oma itsensä. Mutta ei aikaakaan, kun hän taas kerran jatkoi yrittämistä ja kontrolloimista.
 
Ja sen alla oli hänen pelkonsa, että hänet hylättäisiin. Hänen mielensä oli vakuuttunut, ettei hän ollut rakkauden arvoinen. Näin ollen kaikki tuo yritys todistaa arvokkuutensa.
 
Se on klassista miesenergiaa, jota näemme tällä planeetalla. Eivätkä ainoastaan miehet käytä sitä. Kaikki sukupuolet voivat hyväksyä tuon ajattelutavan. Melkein jokainen ihminen on jossain kohtaa ollut tuota yrittävää, puskevaa ja ylikontrolloivaa miesenergiaa, ja ollut myös vastapuolella se, joka tuntee sen tukahduttavan, ja työntää sitä pois.
 
Siihen on voinut liittyä ystävä, vanhempi, lapsi, puoliso, työnantaja, rakastaja, vaikka kuka. Dynamiikka on sama. Siinä tapahtuu tavallaan työntämistä ja vetämistä. Pohjimmiltaan sitä työnnetään pois, mitä halutaan.
 
Ihmismieli on tuota ylikontrolloivaa ja epävarmaa miesenergiaa elämässämme. Se ei tunne arvokkuutta, joten tämän seurauksena se yrittää, se ponnistelee ja se kontrolloi elämämme aspekteja siinä määrin, että se mitä haluamme, tuntuu vaikealta tavoittaa.
 
Mielestä voi tulla myös epäoikeudenmukainen ja loukkaava. Mutta ei siksi, että se on paha voima, vaan koska sillä on liikaa taakkaa. Sille on annettu vastuita, joista se ei pysty luonteensa mukaisesti suoriutumaan. Mutta se on suorittanut niitä hyvin, hyvin pitkään. Se on ollut yksin vastuussa fyysisestä, tunnepuolen ja taloudellisesta hyvinvoinnistamme.
 
Kuten useimmat lukijani tietävät, rinnastan mielelläni sen, mitä tapahtuu sisällämme, ja sen mitä tapahtuu ulkopuolisessa maailmassa, 3D-kaksinaisuustodellisuudessa. Uskon sen auttavan meitä saamaan kovasti kaivatun perspektiivin siihen, miten mieli toimii. Ja miten se ei toimi kovin hyvin.
 
Tämä planeetta luotiin selvittääksemme galaktiset ongelmat konkreettisella 3D-tavalla. Liikuttaaksemme jumiutuneita energioita. Ulkopuolinen maailma on aina heijastusta sisäisestä maailmasta. Niin kuin on sisällä, niin on ulkona.
 
Siis suhteessa omaan mieleemme ja sen tarpeeseen kontrolloida, olemme nähneet miessukupuolen haluavan olla kontrollissa tällä planeetalla. Hän on perinteisesti ollut naissukupuolen "elättäjä". Mutta tuo rooli on maksanut heille kummallekin melkoisesti. Mies uhraa oman feminiinienergiansa, intuitionsa ja sydämensä, ja nainen uhraa vapautensa turvallisuudentunteesta.
 
Ja kun katsomme poliittista maisemaa, näemme lisää samaa. Osa väestöstä uhraa oman vapautensa valheellisen turvallisuudentunteen vuoksi, kun ihmiset tukevat sokeasti diktatorista hallintojärjestelmää, jonka ainoa motiivi on pysyä vallassa sortamalla massoja.
 
Pysyäkseen kontrollissa mieli on taitava luomaan kriisejä sinne, missä niitä ei ole, aivan kuten vallassa olevat poliitikot tekevät – ovat nuo kriisit sitten maahanmuuttajia rajalla, muita rotuja tai naisten kohtuja. Tai ovat niitä jokin sairaus, raha-asiat tai suhteet.
 
Kun laajennumme suurempaan tietoisuuteemme, sieluumme, tunnistamme, miten nokkela tuo mieli on ollut. Näemme, miten se saa ruokaa tunteista, jota se laukaisee meissä.
 
Kun katselemme joitain autoritaarisia johtajia, hekin näyttävät kukoistavan negatiivisesta julkisuudesta, poliittisen vastapuolueen protestoinnista ja työntämisestä heitä vastaan. Itse asiassa näyttää siltä, että heidän peruskannattajansa ovat vielä omistautuneempia heihin silloin, kun toiset yrittävät paljastaa heidän korruptoituneisuutensa sekä rasisminsa, naisvihansa, homofobiansa, transfobiansa ja xenofobiansa.
 
Mietin, mitä jos lehdistö ja koko uutismedia lakkaisi puhumasta niistä negatiivisista asioista, joita yksi vallassa oleva tekee ja sanoo. Ja sen sijaan keskittyisi vain siihen, mitä muut poliitikot tekevät ja sanovat – ne edistysmielisemmät joilla on todella valitsijoidensa parhaat intressit sydämessään.
 
Ja tiedämme, ettei sitä tapahdu, koska uutismedia kukoistaa kaikesta tuosta draamasta. Mutta teoriaamme ajatellen, olisivatko vallassa olevat silloin hukassa, koska he eivät saisi kaikkea tuota huomiota, vaikkakin negatiivista huomiota? Vai lisäisivätkö he vain retoriikkaa ja epäinhimillisiä menettelytapoja?
 
Ovatko heitä vastustavat oikeasti tehokkaita pitkässä juoksussa, vain lisäävätkö he vain draamaa?
 
EI MEIDÄN ONGELMAMME
 
No, onneksi mikään siitä ei ole meidän ongelmamme. Ja se on pointtini tässä. Se mitä mielessämme tapahtuu, ei ole meidän ongelmamme. Toisin sanoen, mieli vain tekee, mitä tekee – se on huolissaan ja luo kriisejä, joita oikeasti ei ole. Se provosoi meitä tunteilla, enimmäkseen pelolla.
 
Mutta tiedämme, että taistelu noita tunteita vastaan tai yritys puhua järkeä mielelle ei toimi. Jos se toimisi, kaikki mielenterveysammattilaiset olisivat sankareita. Kaikki nuo oma-apukirjat, nettisivut ja seminaarit näkisivät paljon enemmän menestystarinoita.
 
Havaitsemme, että mielestä joka suunniteltiin tueksi sydämelle ja sielulle, on tullutkin pääkontrolloija. Ja mikä edustaa paremmin sitä, mitä tapahtuu demokratialle, kun mielelle annetaan täysi kontrolli, kuin Trumpin kaltaiset ihmiset? Mielellä jolle annetaan täysi kontrolli, ei ole sydäntä tai sielua. No, hänellä on sydän ja sielu, mutta hän on laittanut ne holviin ja naulannut oven kiinni.
 
Havaitsemme, että voimme päättää olla ruokkimatta mieltä. Kun tunnemme tunteen, joka alkaa laukaista meidät, kuten pelko, huoli, epäily, turhautuminen, on meidän tehtävämme olla nielemättä tuota syöttiä – sen osamme joka on viisaampi, eli sydän ja sielu. Olla väittelemättä tai vastustamatta mieltä tuossa kohtaa. Koska se vain ruokkii draamaa. Ja tunnistaa, että mieli on se osamme, joka on väittänyt kivenkovaan, että me olemme mieli ja me olemme kaikki nuo vähemmän kohottavat tunteet.
 
Jos uskomme tuon perspektiivin, emme voi odottaa näkevämme mitään merkittäviä muutoksia elämässämme.
 
Mutta me jotka olemme nopeutetulla polulla ylösnousemukseen, kykenemme omistamaan sen, kuka olemme. Emme ole mieli ja kaikki sen kontrollointitaktiikat. Sitä on vaikea hyväksyä. Se on pelottava väite, ainakin mielelle. Siis älä odota mielesi levittävän punaista mattoa. Ainakaan vielä. Odota sen tuplaavan pelonlietsontansa. Älä niele tuota syöttiä.
 
IKÄVYSTYNYT
 
Ja muuten, tämä pätee myös tylsyyteen. Monet meistä tuntevat sellaista tylsyyttä, mitä emme kokeneet vanhassa kaksinaisessa elämässämme. Mutta väitän, että mielemme on ikävystynyt, ei sielumme. Ja vielä lisäksi, onko mielemme kyllästynyt, vai olemmeko me (sydämemme ja sielumme) vain kyllästynyt mieleemme?
 
MIELI KIITTÄÄ MEITÄ MYÖHEMMIN
 
Siis yhdessä kohtaa ihmispersoonallisuutemme ja sielumme lähtivät eri teille. Tämä planeetta ei tuntunut turvalliselta olla, kuka todellisuudessa olemme. Niinpä valitsimme mielen pyörittämään elämäämme sen sijaan, että olisimme ottaneet sielun kanssamme hyvin intiimisti tähän hyvin tiheään ja tiedostamattomaan ympäristöön.
 
Mutta nyt, uusien energioiden valossa tällä planeetalla, meillä on tilaisuus valita uudelleen osa itsestämme, sydän ja sielu, olemaan ohjaksissa. Ja aikanaan mieli on hyvin helpottunut vapautuessaan tuosta mahdottomasta tehtävästä, jota se yritti suorittaa. Se näkee valtavan hyödyn sydämeen ja sieluun luottamisesta, kun se alkaa luottaa sielun ehdottomaan rakkauteen sitä kohtaan. Voit olla varma, että mieli kiittää meitä myöhemmin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >