HomeViestejäMaria Chambers10.7.2019 - Taide ja sielu - huipentuma

10.7.2019 - Taide ja sielu - huipentuma

TAIDE JA SIELU - HUIPENTUMA
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
10.7.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Luovuus on todella mahtava esimerkki siitä, miten sydän, mieli ja sielu työskentelevät yhdessä harmoniassa ja tasapainossa – on kyse sitten kuvataiteesta, musiikista, kirjoittamisesta, valokuvauksesta, elokuvauksesta tai mistä tahansa myriadeista taidemuodoista.
 
Sielullemme antaa suurinta nautintoa ilmaista itseään fyysisellä ja konkreettisella tavalla, ja ylösnousemuksemme alkaessa sielu haluaa ennen kaikkea olla tässä kehossa ja ihmiselämässä. Se haluaa tehdä tästä kehosta omansa. Tehdä siitä oman kuvansa, esi-isien tuotteen sijasta. Me voimme silloin olla elävä patsas siitä, mihin jumalainen itsemme artistina kykenee.
 
TYYNNYTTÄVIÄ SOINTUJA
 
Kun loin musiikkiani, se oli suuri intohimoni. Ja tuon intohimon vuoksi tekniset aspektit loksahtivat vain paikoilleen hyvin helposti. Tuossa tapauksessa sielu oli pääartisti ja mieli oli teknisten aspektien navigoija artistin tukena. Musiikin tuottamiseen suunnitellun tietokoneohjelmiston käyttäminen olisi voinut olla pelottavaa, mutta se tuntui sujuvan helposti. Ja tämä kertoo jotain ottaen huomioon, etten ole teknisesti taitava.
 
Kaikki tämä vaatii luottamusta jumalaiseen itseen ja sen kykyyn luoda jotain uskomatonta. Ja silloin kun sallimista tapahtuu, meillä on mielen, sydämen ja sielun kaunis tasapaino. Ja samaa luottamusta "luojaan", sieluumme jumalaisen olemuksemme kera, vaaditaan, kun meistä tulee uusi jumalainen ihminen.
 
TAITEEN VUOKSI KÄRSIMINEN
 
Kun vuosia sitten aloitin tämän heräämisprosessin, muistan olleeni huolissani, että jos minusta tulee liian tasapainoinen ja integroitunut, kadottaisinko luomisteräni. Se ei ole kaukaa haettu pelko ottaen huomioon, että kollektiivitietoisuus uskoo siihen ajatukseen, että täytyy kärsiä ja olla jopa hullu luodakseen hyvää taidetta. Varmasti taidetta syntyy konfliktista. Ainakin 3D-maailmassa. Mutta taide voi ilmaista myös sielun iloa.
 
Jos yksilö elää elämän pinnalla, hänen luomuksensa heijastavat sitä. Mutta jos yksilö on mennyt pinnan alapuolelle ja sukeltanut tunteisiin ja moniulotteiseen itseensä, hänellä on paljon enemmän ilmaistavaa.
 
Silloin hänen taiteessaan on sielun kipinä tai säteily. Niinpä omista luomuksistani on tullut enemmän sielun inspiroimia sen jälkeen, kun heräämisprosessini alkoi. Ja ironista kyllä, minulla ei ole taiteessani tai musiikissani ammatillisia tavoitteita.
 
Nykyään nautin luovuusmielessä yksinkertaisista asioista. Rakastan kirjoittaa ja piirtää. Minulle se on hauskaa ja helppoa, eikä siihen liity paljon tuotantoa. Uskallan sanoa, että musiikin tuottaminen ei ole enää ilo minulle. Mutta kuka tietää, se voi muuttua. Älä koskaan sano "ei koskaan".
 
Mutta en oikeastaan käytä paljon aikaa taiteeseen tai kirjoittamiseen. Vain ollessani inspiroitunut. Enkä painosta itseäni olemaan luova, koska homma ei joka tapauksessa toimi niin.
 
Mutta kenties meille heränneille sieluille lopullinen huipentuma tässä on oma elämämme, oma kehomme. Toisin sanoen, me olemme nyt sielumme lopullinen luova ilmaisumuoto. Se haluaa täyttää itsellään oman luomuksensa. Se haluaa tämän persoonallisuuden, ihmisvastineensa (nimesi tähän) ja kehonsa, heräävän henkiin omasta ilostaan ja intohimostaan.
 
Ja meidän tehtävämme ihmisenä on varmistaa, että sallimme sen maalata tai veistää kehomme ja elämämme omalla intohimollaan. Koska sen muusa ei ole mieli, vaan jokin paljon inspiroivampi.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >