HomeViestejäMaria Chambers26.3.2019 - Plaa, plaa, plaa ...

26.3.2019 - Plaa, plaa, plaa ...

PLAA, PLAA, PLAA …
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
26.3.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ruumiillistuneen valaistumisemme tässä kohtaa olemme luultavasti kaikki kyllästyneitä sanoihin. Paljon sanoja pujotettuna yhteen lauseiksi. Paljon plaa-plaa-plaata sivulla. Tässä kohtaa olemme kuulleet kaiken tai muunnelmia siitä. Riittää jo!
 
Ja kenties se on hyvä asia, koska tässä kohtaa – ainakaan meille täällä 5D-maassa – ei ole mitään enempää, mitä meille voidaan kertoa tästä prosessista. Olemme saavuttaneet kriittisen massan.
 
Ja itse asiassa etsimmekö oikeasti uutta informaatiota, vai onko tarkoitus vain yhdistyä toisiin, jotka jakavat sieluvärähtelymme? Mielemme on väsynyt. Se ei todellakaan tarvitse lisää informaatiota. Se tarvitsee lepoa. Sen tarvitsee rentoutua. Sen tarvitsee päästää irti. Se ei tarvitse kannustuspuhetta.
 
Tiedämme tässä kohtaa, kuka olemme ja miksi olemme täällä. Emme ehkä tiedä täsmälleen, minne olemme menossa, mutta kukaan ei tiedä tässä kohtaa. Meillä on ehkä ollut pelisuunnitelma ennen inkarnoitumistamme, ja se on ehkä selvitetty tai ehkä ei vielä, mutta taaskin vain me tiedämme, mikä se on kullakin meistä.
 
Asian ydin: se on kokemus, ja sitä paitsi hemmetin intensiivinen sellainen. Elämää muuttava kokemus, jolla on merkittävä vaikutus planeettaan, ihmiskuntaan ja kaikkeen olevaiseen. Uuden tietoisuuden tuominen sisään ei ole heikkoja varten. Se ei ole ehdottomasti nöyriä varten. Se on rohkeita varten. Ja pöyristyttäviä.
 
Mutta jatkan sanojen pujottamista lauseiksi ja kappaleiksi, ja julkaisen ne. Ja sinä ja muutkin teette sitä. Koska sinä ja minä ymmärrämme, että kyse on siitä, mitä on noiden sanojen välissä ja ympärillä. Kirjoittajien ja niiden olentojen värähtely, joita jotkut kanavoivat, on se asia, jonka voimme ottaa kehoomme ja mieleemme rakkautena ja tukena.
 
Ja kyse on ikuisesta yhteydestä, joka meillä kaikilla on toisiimme, kun jaamme energioitamme blogiyhteisössä. Tiedämme myös, ettei kyse ole minkäänlaisesta velvollisuudesta toisillemme. Saamme kaikki valita, haluammeko osallistua ja milloin. Joka tapauksessa energeettinen läsnäolomme tuntuu. Olemme luoneet turvallisen ja tukevan tilan yhdessä.
 
Samaan aikaan sielumme on myös täällä meidän jokaisen kanssa, ja rakennamme tuota suhdetta.
 
Niinpä näemme sanoja, sanoja, sanoja ja plaa-plaa-plaata vielä jonkin aikaa. Ja tietysti sanat ovat tärkeitä, mutta tiedämme myös, että hengen läsnäolo tuo meidät lähemmäs ja muistuttaa meille, että me emme tee tätä yksin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >