HomeViestejäMaria Chambers22.3.2019 - Paras paikka ratkaista asia

22.3.2019 - Paras paikka ratkaista asia

PARAS PAIKKA RATKAISTA ASIA
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
22.3.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun asiat tuntuivat menevän pieleen elämässämme, meillä oli ihmisinä taipumusta syyttää siitä jotain ulkopuolista voimaa, joka kontrolloi meitä, kuten Jumala tai avaruusolennot. Olimme rajoittuneita ymmärryksessämme ja sen laajuudessa, kuka olemme.
 
Atlantiksella päätimme tehdä mielestä paremman uskoen, että se oli kokemustemme keskus. Kehityimme teknologisesti, mutta emme olleet kehittyneitä siihen pisteeseen, jossa olisimme ymmärtäneet sielun ja että se on merkittävä osa meitä.
 
Niinpä teimme kokeiluja mielellä ja yritimme hypnotisoida sitä vielä lisää. Yritimme parantaa mieltä. Ja päädyimme liian mentaaliseen ja liian fokusoituneeseen lähestymistapaan elämää kohtaan. Tämän päivän maailma on tuon yliaktiivisen ja ylikontrolloivan mielen testamentti.
 
MAAPLANEETTA ON EDELLEEN PARAS PAIKKA RATKAISTA ASIA
 
Tämä planeetta oli upea paikka (jonka loimme) ratkaista galaktisia ongelmia. Se oli täydellinen ympäristö, jossa ajatuksemme voitaisiin kiinteyttää ja niistä tulisi peilejä oppiaksemme itsestämme. Se on yksi parhaista palautejärjestelmistä.
 
Ihmisistä tuli melko luovia niissä loputtomissa tavoissa, joita käytiin läpi. Mutta jossain kohtaa se näytti kuin paskamyrskyltä jätesäiliöpalossa. Tämä johtui siitä, että ajan kuluessa unohdimme, keitä olimme, sekä täällä olemisemme tarkoituksen. Ilman ikuisen itsen ja sielun läsnäoloa asiat lähtivät vähän käsistä.
 
Herätessä tunnistamme, että se kaikki on vain kaunista illuusiota. Tunnistamme myös, että sieluna olemme tiivistäneet viisauden kaikista elämistämme.
 
Suurelta osin ihmistietoisuutemme vaikuttaa kovasti sukulinja ja esi-isät. Tähän sisältyvät kaikki uskomukset, kaikki kaavat, kaikki hypnoosi. Kaikki fyysiset ja tunneongelmat ja -haavat. Eikä ihmismielemme pysty pakenemaan tuota todellisuutta tai luomaan aitoa iloa. Ainoastaan sielumme kykenee siihen. Mielemme suunniteltiin alun perin palvelemaan sielua ja ihmishenkeä. Ei toisinpäin.
 
Ja tietysti hyvin vasemman aivopuoliskon hallitsema maailmamme on todiste riehuvasta mielestä. Se ajatus, että ihmismieli on elämän keskipiste, on väärä. Ja vaarallinen.
 
Niinpä heräämme unesta nimeltään kaksinaisuus ja yhdistymme taas rakkaan sielumme kanssa, ja se on sydänyhteys, mutta se on myös fyysinen, intiimi jälleenyhdistyminen. Kaikki aspektimme, myös feminiinisyys ja maskuliinisuus, tulevat takaisin toistensa luo harmoniassa ja tasapainossa.
 
Feminiinisyys parantaa itsensä lakatessaan hoivaamasta ihmiskunnan haavoja. Maskuliinisuus parantaa itsensä ja alkaa luottaa sydämeensä.
 
Alamme tuntea olemisen fyysisessä kehossa ja fyysisessä ympäristössä orgastisen aistilliseksi. Fyysistä kehoa itse asiassa ylistetään eikä sitä nähdä häiriötekijänä. Tai alhaisena ja häpeällisenä.
 
KAUAN SITTEN KADOTETTU FEMINIINISYYS
 
Feminiinisyys ei rajoitu pelkästään naissukupuoleen, vaan elää myös cissukupuolisissa miehissä. Transsukupuolisissa yksilöissä, homoissa, lesboissa, biseksuaaleissa, panseksuaaleissa ja muunsukupuolisissa. Aseksuaaleissa ja muuttuvasukupuolisissa ihmisissä. Feminiinisyys elää kaikissa sukupuolissa. Kaikissa ihmisissä, heidän fyysisestä ilmaisumuodostaan tai suuntautumisestaan riippumatta. Jonain päivänä tätä totuutta ei tarvitse enää korostaa.
 
Sanotaan, että olemme kaikki yhtä. Ja kyllä, me olemme, mutta jokainen meistä on kuitenkin myös täysivaltainen ja ainutlaatuinen. Fyysisen kokemuksen kauneutta on, että sielu voi ilmaista itseään loputtomana muotokirjona. Fyysinen keho, kaikki sen ominaisuudet ja persoonallisuus kaikkine muunnelmineen ja mieltymyksineen … ovat kaikki rikkaita, aistillisia ja ainutlaatuisia veistoksia, jotka sielumme on luonut ja joihin sielu on integroitumassa.
 
Monien elämien ja kokemusten myötä kehittynyt sielu tunnistaa, ettei ole hyvää tai pahaa, ei ole oikeasti oikeaa tai väärää – on vain kokeminen.
 
Kun heräämme, oivallamme, että henkilökohtainen ja myös globaali historiamme on epärelevantti. Kyllä, kunnioitamme sitä, muttemme enää raahaa sitä mukanamme. Se ei ole enää taakka meille tai määrittele meitä.
 
NIIN KUTSUTTU ELÄMÄMME
 
Herääminen on karua. Se kääntää ns. elämämme ylösalaisin ja nurinpäin. Valo jonka kutsuimme sisään, puristaa meistä kaiken, mikä ei enää palvele meitä.
 
Mutta vapautemme riippuu kaikesta siitä irtipäästämisestä, mitä luulimme, että olimme tai emme ollut. Myös siitä käsityksestä, että olemme tai olemme olleet uhri tai toisten kontrolloima.
 
Emme voi astua vapauteen muuten. Vapaus ei ole mitään, minkä voitamme tai ansaitsemme. Se on syntymäoikeutemme. Sielumme on jo vapaa. Vapaus tässä kehossa ja tässä fyysisessä aika-avaruustodellisuudessa vaatii täydellistä uskollisuutta sielumme vapaudelle.
 
Mutta ei huolta, se on tapahtumassa. Ja olet edelleen se "sinä", jonka tunnistat omaksi itseksesi, mutta nyt olet se ja paljon enemmän. Ja tuo paljon enemmän on sellainen, jolla on paljon vähemmän painolastia.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >