HomeViestejäMaria Chambers8.12.2018 - Hyvät vibat, vetovoimanlaki ja ylösnousemus

8.12.2018 - Hyvät vibat, vetovoimanlaki ja ylösnousemus

HYVÄT VIBAT, VETOVOIMANLAKI JA YLÖSNOUSEMUS

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
8.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ei ole iso yllätys, että vedämme asioita puoleen taajuutemme mukaisesti, tai jotkut kutsuvat sitä värähtelyksi. Myös hermotutkijat ovat tehneet tutkimuksia ja päätyneet siihen, että samanlaiset vetävät toisiaan puoleensa, kun kyse on värähtelytaajuuksistamme.

Niinpä voi päätellä, että mitä korkeampi taajuutemme on, sitä parempia juttuja vedämme puoleen. Tämä on vetovoimanlain perusteet. Kuitenkin uskonnon tai Jeshuan (Jeesuksen) alkuperäisen opetuksen tapaan, tämä universaali laki on väärinymmärretty ja mustamaalattu ajan kuluessa.

Itse asiassa Jeshua näytti hyvin tuskallisesti lyhyen elämänsä lopussa, miten vetovoimanlaki toimii. Hän puski auktoriteetteja vastaan niin, että lopulta ne työnsivät hänet takaisin. Sen seurauksena hänestä tuli symbolinen marttyyri ikimuistoisiksi ajoiksi. Monien planeetan ihmisten mukaan hän kuoli kirjaimellisesti ja symbolisesti ihmiskunnan syntien vuoksi. Ja mielenkiintoista kyllä, tämä ei ollut tosiasiassa hänen tarkoituksensa. Mutta tuo kärsimysenergia ei ole lähtenyt. Se jatkuu tänäkin päivänä, ja sillä on uskonnon tuki.

Jos hän voisi sanoa meille mitä tahansa noista tapahtumista hänen elämässään 2000 vuotta sitten ja mitä hän oppi niistä, hän sanoisi: "Ottakaa minut pois ristiltä! Ottakaa itsenne pois ristiltä! Kärsiminen ei vie teitä minnekään."

MIELEN HALLINTA AINEESEEN

Mutta tähän taajuusvetovoimailmiöön liittyy epäselvyyttä. Tämä johtuu siitä, että useimmat ihmiset jota löytävät sen opetukset, yrittävät soveltaa sitä mielellään. Se on ymmärrettävää, koska useimmat ihmiset toimivat pääasiallisesti tuosta harmaasta aineesta käsin suurimman osan ajasta.

Niinpä he yrittävät ajatella tiensä parempaan terveyteen tai suurempaan rahamäärään tai mihin tahansa. He uskovat, että jos he fokusoituvat riittävästi siihen, mitä he haluavat, sen pitäisi tulla heille. Ja kun se ei toimi, he sanovat, ettei mitään vetovoimanlakia ole. Mutta heiltä menee ohi se, että heidän värähtelynsä luo heidän todellisuutensa, eivät ajatukset.

Joku saattaa ajatella omaisuuden saamista ja miten hän käyttäisi rahansa jne., mutta jos hänen hallitseva taajuutensa tai hallitseva tunnetilansa on puute tai arvottomuudentunne, niin hän ei saa tyydyttäviä tuloksia.

Hämmentävä asia ylösnousemuksen läpikäymisessä on, että asiat tuntuvat huonontuvan elämässämme. Ainakin aluksi. "Jos värähtelyni nousee, miten ihmeessä elämäni ei heijasta sitä? Missä se hemmetin vetovoimanlaki on nyt?!"

Kuten olemme huomanneet, valo häiritsee. Ja valomäärä kehossamme ja elämässämme on tehnyt todella häiritseviä asioita. Se tuo esiin asioita, tunteita, sairauksia. Se linkoaa ulos asioita, jotka eivät enää palvele meitä. On kyse sitten suhteista, työpaikoista jne. Voitaisiin sanoa, että valo selvittää tietä korkeammille ja selkeämmille taajuuksille.

Ja fyysinen keho näyttää saavan viimeisenä tietoisuutemme kiinni. Siis kyse ei ole siitä, etteivät asiat liiku meitä tyydyttävämpään suuntaan, mutta valitettavasti meillä on myös tämä hiilipohjainen esi-isäkeho, jossa on edelleen vastustavia energioita – joillain meistä enemmän kuin tosilla. Ja ongelmana on myös, että liiallinen valomäärä aiheuttaa meille oikosulun. Niinpä asiat tuntuvat etenevän etananvauhtia.

Siis irtipäästämme vanhoista vastustavista energioista, jotka edelleen vetävät jossain määrin vanhoja, vastustavia energioita, ja samalla ruumiillistamme uusia tietoisuusenergioita, jotka vetävät kevyempiä ja iloisempia kokemuksia.

Mutta se ei tapahdu mieltämme käyttäen. Mieltä ei ole varustettu tekemään tätä transformointia ja muutamista. Aivan kuten vetovoimanlaki ei toimi vain asioita ajattelemalla.

Tunteet luovat. Jos meistä tuntuu tunnetasolla, että elämän pitäisi olla vaikeaa, se on. Mutta tuo tunne generoidaan mielestä. Korkeammat ja hienojakoisemmat värähtelyt tulevat sielustamme. Niinpä sieluna vedämme luonnostaan miellyttävämpiä energioita. Raskaammat ja tiheämmät tunteet jotka ovat 3D:tä, vetävät myös asioita ja kokemuksia meille, mutta 3D:ssä nuo kokemukset eivät ole tavallisesti kovin tyydyttäviä.

Mutta ylösnousemusprosessin hämmennys on sitä, että meidän täytyy hankkiutua eroon noista tiheämmistä tunteista. Kyllä, tietysti pohjimmiltaan meidän täytyy värähdellä korkeammalla ja selkeämmin voidaksemme saada tyydyttäviä kokemuksia. Mutta on integrointijakso, jossa nuo synkemmät tunteet puhdistetaan. Ja olen sanonut tämän monta kertaa: nuo tunteet eivät ole edes meidän. Olemme perineet suurimman osan niistä.

Ja se menee monilta ihmisiltä kokonaan ohi tässä prosessissa, että kyse on itsensä hyväksymisestä. Se on tuo eliksiiri. Se transformoi, ja tuo itsensä hyväksyminen ja salliminen on tämän prosessin vaikein osa. Koska se on vaikein asia, joka kenenkään täytyy tehdä.

Itsensä hyväksyminen merkitsee, että hyväksymme kaikki tunteet, kun niitä tulee esiin. Se ei merkitse, että meidän täytyy nauttia niistä, eikä se merkitse, että meidän täytyy ihmisenä painia niiden kanssa. Ei lainkaan. Siinä on kyse oven avaamisesta vain vähän, kutsuen hengen elämäämme ja antaen sen tehdä kaiken kovan työn. Mutta ihmisenä meidän täytyy avata tuo ovi.

Ja me jotka olemme tällä heräämispolulla, olemme tehneet sen. Olemme avanneet tuon oven. Ja joskus valoa tulvii sisään ja tunnemme pakahtuvamme. Ovea ei tarvitse avata kovin paljon, jotta valoa ujuttautuu talomme huoneisiin. Valo on voimakasta.

Ja kuten huomaamme, saavuttaessamme enemmän uuden tietoisuusmestaruutemme, suvaitsemme vähemmän ja vähemmän alempia värähtelyjä toisissa. Myös omassa mielessämme. Meille on vähemmän ja vähemmän miellyttävää, kun olemme jossain mielen alemmassa värähtelytilassa. Mutta havaitsemme myös, ettei tarkoitus ole painia sen kanssa.

Nyt tiedämme omien luomustemme mestareina, että voimme lähteä pois energiansyöjien luota. Meidän ei tarvitse yrittää saada heitä parantamaan tapojaan. Koska jos teemme sen, päädymme naulaamaan itsemme tuolle vertauskuvalliselle ristille. Sillä hetkellä kun yritämme muuttaa jonkun toisen mielen, hän yrittää muuttaa meidän mielemme. Ja meille on tuttua, miten se päättyy.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >