HomeViestejäMaria Chambers21.11.2018 - Sinun transformaatiosi - mitä odottaa

21.11.2018 - Sinun transformaatiosi - mitä odottaa

SINUN TRANSFORMAATIOSI – MITÄ ODOTTAA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
21.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Saavutat transformaatiossasi kohdan, jossa et enää etsi täyttymystä ulkopuoleltasi. Et urasta tai suhteesta tai jumalasta tai edes henkiperheestäsi ei-fyysisissä maailmoissa. Olet astunut pois kaksinaisuudesta ja alat luottaa omaan sieluusi. Tämä ei merkitse, ettet ole kiinnostunut urasta tai suhteesta, mutta se ei ole pääfokuksesi. Tunnistat, että tärkein suhde on itsesi kanssa. Tämä muuttaa pelin luonnetta.

Et enää samaistu suurimpaan osaan romanttisista elokuvista. Tai ihmisiin jotka ovat innostuneita löytämään sukuperintönsä. Tai entiset elämänsä. Astrologiasta tulee epäolennaista, koska syntymäpäivä ei enää määrittele persoonallisuuttasi. Tai sinua sieluna.

Kuu ei vaikuta mielialoihisi niin kuin ehkä ennen. Itse asiassa useimmilla taivaan tapahtumilla on minimaalinen tai olematon vaikutus tunnetilaasi. Pystyt edelleen olemaan yhteydessä ihmisiin ja menneisyyteesi, mutta et samalla tavalla kuin ennen. Hyvin eri perspektiivistä. Itse asiassa saatat huomata yhdistyväsi psyykkisesti toisten kanssa, ja tunnet asioita heistä erittäin helposti. Kykenet lukemaan heitä, ei niinkään heidän sanoistaan, vaan energioistaan. Intuitiosi on superlatautunut.

Et ole heihin tunteellisesti yhtä yhdistynyt kuin ennen. Et ota itsellesi heidän tuskaansa, tai pidä tai prosessoi sitä heidän puolestaan. Tämä on täysin erilaista. Se on enemmän linjassa sen kanssa, miten ei-fyysiset olennot korkeammissa maailmoissa näkevät meidät. Se on melkein samanlaista, miten aistimme musiikkia värähtelynä tai taajuutena.

Jos tunnet surua tai vihaa tai tasapainottomuutta, tiedät yksiselitteisesti, ettei se ole sinun. Saatat havaita toisen ihmisen haluavan yhdistyä kanssasi ja tiedät välittömästi, onko se ainoastaan yksipuolista. Ennen olet ehkä ollut hämmentynyt siitä, tunsitko oikeasti samalla tavalla vai havaitsitko ainoastaan hänen voimakkaat tarpeensa tuolla hetkellä.

Asioista tulee selviä erittäin nopeasti, koska sinulla ei ole enää kaikkia hankalia tunteita – tulevat nuo tunteet sitten sinusta tai massatietoisuudesta. Ihmisten todelliset motiivit ja agendat ovat erittäin selkeitä.

Tiedät, mikä on heidän tarkoituksensa, eivätkä heidän sanansa ole yhtä merkittäviä kuin heidän aikomuksensa. Hienovirität psyykkisiä taitojasi enemmän kuin koskaan. Tämä kykysi on yksi tärkeimmistä.

Aistisi heräävät enemmän kuin koskaan. Pystyt yhdistymään taiteeseen, musiikkiin, luontoon ja itseesi poikkeuksellisilla tavoilla. Herkkyytesi, kuten allergiat, saattaa olla pakahduttavaa tällä hetkellä, mutta kun tietoisuutesi laajentuminen jatkuu ja integroit valokehoasi, sopeudut herkkyyteesi ympäristölle. Ja tunnet sielusi täyteyden kehossa enemmän kuin koskaan.

Alat tuntea turvaa. Tunnet voivasi hyvin. Tunnet, että elämäsi ratkaisemattomat ongelmat selviävät. Mielesi hiljenee. Elämä alkaa näyttää sinulle toteen, että olet mestari ja elämä on täällä palvelemassa sinua.

Enemmän ja enemmän asioita tulee sinulle synkronistisesti. Sinulla ei ole tarvetta äärimmäisiin haasteisiin elämässäsi. On helpompaa ilmentää, koska energiakentässäsi ei ole enää niin monia tunteita. Tylsyys alistuu tyytyväisyydentunteelle sisältä ulospäin. Silloin kaikessa mihin päätät osallistua, on säihkettä. Ja valitset enemmän ja enemmän asioita, jotka perustuvat hyvään tunteeseen, eivät velvollisuuteen tai puutteeseen.

Huomaat, että kyse on vain hetkessä olemisesta. Läsnä ja fyysisessä kehossa olemisesta tulee maukasta. Päästät enemmän ja enemmän irti olemuksesi mentaalista puolesta ja alat todella nauttia olemisen aistillisista puolista tässä, tämän ajan ja paikan todellisuudessa.

Nyt voit nauttia kaiken kovan työsi, itserakkauden oppimisen, hedelmistä sielusi avustuksella. Alat nauttia uudesta tietoisuudestasi, viidennen ulottuvuuden tietoisuudesta, eläen samalla myös kolmannessa ulottuvuudessa. Sinulla on pääsy kaikkiin ulottuvuuksiin.

Sinun ei tarvitse lähteä planeetalta voidaksesi yhdistyä sielusi autuuteen. Ja voit myös laajentua ulospäin muihin ulottuvuuksiisi ja ottaa aistillisuuden mukaan. Saat parhaat puolet kummastakin maailmasta. Fyysiset, tunnetason ja aistilliset aspektit yhdistettynä eteerisiin.

Melkein kuin kuuntelisi kaunista musiikkikappaletta. Tunnet musiikin useammalla aistilla. Se kuljettaa sinut muihin ulottuvuuksiin ja maadoittaa sinut samanaikaisesti. Se on ainutlaatuinen kokemus. Kiedot itsesi myös musiikin ympärille. Ja sen värähtelyt kulkevat lävitsesi.

Eikä missään tästä ole ehdottomasti mitään voimankäyttöä tai yritystä. Se kaikki tulee sinulle vain sallimalla. Voitaisiin sanoa, että harjoittelemme sallimista. Se ei ole ihmiselle helppo homma. Kuitenkin se on hyvin helppoa.

Tämä kaikki tapahtuu luonnostaan osana transformaatioprosessia. Elämäsi ei tarvitse näyttää täydelliseltä kuvalta tunteaksesi sielun läsnäolon. Olet vanha sielu ja viisas ja aistillinen olento. Ei ole mitään opittavaa tai mihinkään pyrittävää.

Olet ehjä ja täydellinen. Ja samaan aikaan ihmisen sallitaan tuntea epätäydellisyyttä, hämmennystä, vihaa, tylsyyttä tai intohimottomuutta. Älä sekoita noita tunteita epähenkisyyteen tai haasteellisuuteen. Älä anna mielesi harhauttaa sinua. Olet täällä sielunasi rakastuaksesi itseesi. Teit tuon lupauksen kauan sitten. Tämä on elämä sen oivaltamiseen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >