HomeViestejäMaria Chambers13.11.2018 - Lepää rauhassa

13.11.2018 - Lepää rauhassa

LEPÄÄ RAUHASSA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
13.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Mitä jos olisit kuollut? En sano tätä pelästyttämään sinua, vaan korostamaan erittäin tärkeää asiaa. Jos kuolisit huomenna ja jättäisit taakse ystäviä, perhettä, lapsia, vanhempia, ketä tahansa, he tietysti surisivat sinua. Mutta et voi kieltää, että asiat menisivät paljon helpommin sinulla.

He kaipaavat sinua. He eivät enää voisi luottaa siihen, että rauhoitat heitä ja kuuntelet heidän valittavan loputtomasti samoista asioista, haluamatta oikeasti muuttua. He eivät voisi pyytää rahaa, aikaa ja energiaa sinulta.

Heidän täytyisi alkaa luottaa itseensä. On todennäköistä, että yksi tai useampi ihminen elämässäsi on tullut riippuvaiseksi sinusta jollain tasolla. Siitä on tullut normaalia, ja ehkä ajattelet, ettei se ole mikään iso asia, mutta todellisuudessa se hidastaa heidän kasvuaan ja omaa vapauttasi.

En ehdota, että annat mennä ja kuolet saavuttaaksesi tämän, mutta ehdotan, että olet jo kuollut. Olet kuollut vanhalle sinulle. Tiedät sen luontaisesti, ympärilläsi olevat saattavat tietää sen jollain tasolla, mutta he yrittävät jatkuvasti yhdistyä kanssasi vanhalla tavalla. Sinulla on ehkä syyllisyyttä ja velvollisuudentunnetta sen vuoksi. Mutta jos olet kuollut, sinulla ei ole enää mitään syytä tuntea syyllisyyttä. Et ole näennäisesti enää täällä fyysisyydessä. Homma hoidettu.

Siis jos voisit pitää sen mielessä, että olet poissa … kun toiset tuntuvat vetävän sinua tunteellisesti, fyysisesti tai taloudellisesti … se huojentaa syyllisyyttä valtavasti. Sanotaan, että joku sukulainen tai ex-tyttöystävä tai ex-poikaystävä yrittää ottaa yhteyttä sinuun, etkä vain halua olla yhteydessä hänen kanssaan. Mutta on velvollisuudentunne, jota et tunnu pystyvän karistamaan, vaikka kuinka yrittäisit. Nyt voit sanoa: "Ai niin, olen kuollut. Hän taitaa olla omillaan nyt."

Se tapahtuu lopulta joka tapauksessa. Saatat kuolla ennen monia elämäsi ihmisiä, ja heidän täytyy saada selvää kaikesta, kun olet poissa. Miksi et anna heille varaslähtöä? Auta heitä nyt. Ja tietysti se olet sinä, jota sinun täytyy auttaa juuri nyt. Kyse on sinun vapaudestasi.

KATSO ELÄIMIÄ

Luonnon eläimet esittävät usein kuollutta eri syistä – yksi on välttää tulemasta paljon suuremman eläimen lounaaksi. Ne ottavat tajuttoman asennon ja päästävät pahaa hajua, jotta saalistaja olettaa, että ne ovat kuolleet ja sairaita, ja päättää siirtyä eteenpäin.

Nyt kun ajattelen sitä, se näyttää toimivan karvaisilla ystävillämme, mutta meitä varten sitä täytyy ehkä vähän rukata. Voisit yrittää päästää ensin hajua, joka pitäisi ihmiset loitolla. Tajuttomuus ei toimiisi – olet aivan liian täynnä henkeä tällä näyttämöllä. Se tekee sinusta houkuttelevan toisille. Ja sitä paitsi, tajuttomat ihmiset (lue: suuri osa ihmisrodusta) tietävät, miltä tajuttomuus näyttää.

Mutta vakavasti puhuttuna, sinun ei tarvitse teeskennellä, koska olet jo kuollut. Olet kuollut vanhalle itsellesi. Olet jo aloittanut uuden elämän. Nyt vain otat itsesi kiinni. Monin tavoin et ole se ihminen, joka olit monien suhteidesi alkaessa. Olet siirtynyt vanhan tarinasi yli. Kunnioitat tuota tarinaa ja siunaat tuon tarinan, mutta se ei enää edusta sitä, kuka olet. Useimmat ihmiset eivät ole tehneet sitä.

Mutta en halua puskea tuota uudestisyntymisjuttua liian kovasti, koska silloin ajattelet, että olet edelleen täällä ja ollessasi täällä sinun täytyy auttaa muita. Mutta se on niin eilispäivää! Kuolleena oleminen on yksinkertaisesti siistimpää ja yksinkertaisempaa. Niinpä tämän postauksen tarkoitusta varten pitäydyn siinä.

Ja se ei tietenkään merkitse, että lakkaat olemasta yhteydessä ihmisten kanssa, joihin haluat olla yhteydessä. Ei lainkaan. Mutta yhdistyt hyvin eri tavalla. Ilman syyllisyyttä, ilman velvollisuudentunnetta, ilman sympatiaa, joka ei ole rakkautta, kuten tiedämme. Voisit olla tuon henkilön (nimesi tähän) rakastava haamu, joka leijuu ystävien ja perheen ympärillä, muttei puutu asioihin. Kun olemme toisella puolella, katselemme rakkaitamme hyvin eri perspektiivistä – sen tietämisen paikasta, että he ovat ok ja kaikki on hyvin.

Ajattele sitä näin. Jos olet kuollut, sinun ei tarvitse mennä tuolle kiitospäivän päivälliselle, jolle sinut on kutsuttu ja jolta olet yrittänyt päästä pois vuosia. Kuolleita ihmisiä ei kutsuta kiitospäivään. Se on hullua!

Kuolleena oleminen on hyvin vapauttavaa. Sinun pitäisi oikeasti kokeilla sitä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >