HomeViestejäMaria Chambers26.10.2018 - Sielun arvoinen

26.10.2018 - Sielun arvoinen

SIELUN ARVOINEN

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
26.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Seinfeldissä on jakso, jossa Elaine alkoi varastoida Spongeja – kiistanalainen ehkäisymenetelmä, jonka valmistus oli lopetettu. Jottei hän haaskaisi niitä "vääriin" miehiin, hän alkoi haastatella potentiaalisia rakastajia ja poikaystäviä nähdäkseen, olivatko he "spongen arvoisia". Tässä klipissä hän sanoo potentiaaliselle kandidaatille sellaisia asioita kuin: "Teepä taas minulle yhteenveto tilanteestasi" … ja … "Aiotko tehdä jotain pulisongeillesi?"

Tämä sai minut ajattelemaan sitä, mitä monet meistä ovat tekemässä. Emmekö mekin tule paljon tarkemmaksi siinä, kuka on sielun arvoinen elämässämme? Kenelle annamme pääsyn energioihimme?

Emme ehkä esitä heille suoria kysymyksiä, mutta meidän pitäisi arvioida heitä. Onko tämä henkilö energioideni arvoinen? Vai syökö hän vain energiaani? Koska useimmat ihmiset kaksinaisuudessa pelkästään ruokailevat meillä. Joko hienovaraisilla tai ei-niin-hienovaraisilla tavoilla. Ja rehellisyyden nimissä, jäljelle ei jää kovin monia ihmisiä, jotka voi ehdottomasti laittaa "sielun arvoinen" -luetteloonsa.

SEURAA SITOUTUMATTA

Nykyään nautin melko yksinäisestä elämästäni. Silloinkin kun lähden ulos, haluan olla enimmäkseen omassa tilassani, myös Starbucksilla. Mutta kuten on luonnollista, kun käyt jonkin aikaa säännöllisesti jossain kahvilassa, kehität eräänlaisen suhteen baristoihin ja muihin asiakkaisiin.

Ajan kuluessa tuntuu siltä, että liian moni ihminen tuntee minut ja haluan olla anonyymimpi. Niinpä käyn jonkin aikaa muussa kahvilassa … jossa kukaan ei tiedä nimeäni … ja se on hyvä minulle ja se on hyvä niille, jotka ovat alkaneet olla riippuvaisia läsnäolostani. Sitten kun palaan, yhteyksissä on tapahtunut muutos. Se on terveempi.

Minua ei haittaa toisten seurasta nauttiminen aika ajoin, koska tällä ylösnousemuspolulla on tosiaan yksinäistä. Mutta samaan aikaan en voi sitoutua. En voi sitoutua uusiin ystävyyssuhteisiin, ja tunnen, että toiset haluaisivat sitä.

Toiset etsivät sellaista ystävyyttä, johon liittyy suhteen jäsentäminen. Siihen liittyy vääjäämättä yhdessä oleminen säännöllisemmin ja asioiden tekeminen yhdessä, kahvilan ulkopuolella.

Aina kun tilanne alkaa mennä siihen suuntaan, pysäytän sen mahdollisimman nopeasti ja tuskattomasti. Hyvissä ajoin, ennen kuin se menee vakavammalle syntymäpäivä- ja joululahjatasolle. Sanon välittömästi, etten toimi sillä tavalla. Ja enimmäkseen viesti menee perille. Ja he tuovat harvoin sen uudestaan esille.

Opin vaikean kautta vuosien saatossa, että kun laitat jalkasi tuohon lampeen, tarvitsevuuden alligaattorit vetävät sinut nopeasti melko samean veden pinnan alle. Tämä saattaa kuulostaa kovalta, mutta se on totta. He ovat kaikki täysin kivoja ihmisiä. Mutta se ei ole pointti. Täysi paljastuminen … Olin ennen vähän tuomitseva ihmisiä kohtaan, jotka välttelivät katsekontaktia vieraiden ihmisten kanssa. Nyt ihailen heitä salaa.

Älä käsitä tätä väärin – olen avoin ihminen omalla tavallani. Mutta se on saanut minut enemmän vaikeuksiin, kuin minkä arvoista se on. Tiedät, millaista on olla valotyöntekijä ja vetää kaikkia energioita puoleensa – jotkut eivät ole kovin tervetulleita.

Luojan kiitos, olemme nyt päästämässä irti siitä osasta, joka on tuskallinen … toisten juttujen ottamisesta itselle. On siirtymäjakso, jossa monet meistä edelleen vetävät puoleensa noita vanhoja energioita, vaikkakin vähemmässä määrin. Ei yhtä paljon kuin ennen, mutta on edelleen vähän jäämää.

Ja tietysti on se tilanne, että kun säteilemme enemmän valoa, vedämme puoleemme muita siitä huolimatta, ettemme halua olla heidän kanssaan. Se on vain osa sopimusta.

Muuten, tämän päivän ironia on, että tulin eri Starbucksille, ja kun istun täällä kirjoittamassa tätä postausta, sisään lappaa ihmisiä, joita yritin vältellä toisella Starbucksilla. En koskaan sanonut, että suunnitelma olisi pomminvarma.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >