HomeViestejäMaria Chambers22.10.2018 - Sielun kieli

22.10.2018 - Sielun kieli

SIELUN KIELI

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
22.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sieluna emme ole miespuolinen tai naispuolinen. Jos käyttäisimme jotain termiä kuvaamaan sielun ydinolemusta, se olisi androgyyni. Ihmisenä ilmaisemme itseämme monin tavoin. Miehinä tai naisina emme yleensä harhaudu kovin kauas annetusta sukupuolesta. Mutta ajan kuluessa havaitsemme, että meillä on monia aspekteja, joita haluamme ilmaista.

On mielenkiintoista nähdä, miten useammat ja useammat ihmiset tulevat esiin ja sallivat itsensä olla esimerkiksi homo tai biseksuaali, kenties muuttuva sukupuoli tai transseksuaali. On upeaa, että on hyvin monia olemismuotoja, eikä ole mitään syytä rajoittaa noita muotoja.

Minusta muuttuva sukupuoli on mielenkiintoisin, koska se voi muuttua päivästä toiseen tai minuutista toiseen riippuen henkilöstä ja siitä, miten hän ilmaisee itseään. Se avaa täysin uuden mahdollisuusmaailman.

Mitä enemmän yhteiskunta sallii tällaisen vapaasti virtaavan ilmaisun, sitä terveellisempi se on kaikille. Mutta tietysti tiedämme, että on niitä, joilla on valtavaa pelkoa kaikkea kohtaan, mitä poikkeaa normeista. Ja niitä jotka haluavat ilmaista valintojaan, vainotaan sen vuoksi.

Maskuliinisen ja feminiinisen ei ollut koskaan tarkoitus olla kaksi selvästi erillistä sukupuolta. Hengen kyky ilmaista itseään on luova ja loputon.

Vaikka henkilön sukupuoli ei määritä häntä, se on maan päällä ollessa tapa ilmaista persoonansa eri elementtejä. Esimerkiksi, miehestä voi toisinaan tuntua feminiinisemmältä, ja hän ehkä haluaa ilmaista sitä pelkkien sanojen tai tunteiden lisäksi myös pukeutumistavassaan. Kenties hän rakastaisi maalata kyntensä kirkkaanpunaiseksi tai käyttää hametta.

Naisille on paljon helpompaa siirtyä maskuliinisempaan lookiin. Heitä ei yleensä pilkata housujen, solmion tai fedoran käyttämisestä. Ja tiedämme, että näin on kulttuurissamme ja tässä maailmassa, koska feminiinisyyttä pidetään vähäisempänä kuin maskuliinisuutta. Niinpä naisen samaistuminen mieheen on askel ylöspäin hänelle, mutta miehelle samaistuminen naiseen on ehdottomasti useita askelia alaspäin.

Mutta kaikesta syrjinnästä huolimatta feminiinisempiä miehiä kohtaan, sydämessään useimmat miehet rakastaisivat sitä, että voisivat ilmaista feminiinistä puoltaan. Ei kenties tietoisesti, mutta he tietävät syvällä tasolla olevansa omassa vankilassaan.

Vaikka sekä miehet että naiset ovat tukahduttaneet aistillisuuttaan, miehet ovat tavallisesti tukkineet sen. Aistillisuus ei ole sama asia kuin seksuaalisuus. Itse asiassa, aistillisuudella ei ole mitään tekemistä seksuaalisuuden kanssa. Eikä seksuaalisuus ole sukupuolirajoitteista. Kaikki sukupuolet voivat nauttia aistillisuudesta.

Naiset ovat aistillisemmin suuntautuneita. He arvostavat kehonsa yleistunnetta, yhteen alueeseen fokusoitumisen sijasta.

Tasapainoinen maskuliinisuus ja feminiinisyys yhdistyy vähitellen ylösnousemusprosessin myötä, ja ihmisen itsensä ilmaiseminen saa monia kauniita, tasapainoisia ja hienovaraisia nyansseja. Pohjimmiltaan hengen ei tarvitse määritellä itseään tietyksi sukupuoleksi. Henki vain nauttii olemisesta.

OMA KOKEMUKSENI

Oma kokemukseni ylösnousemuksesta, ruumiillistuneesta valaistumisesta, on ollut valaiseva. En koskaan käsittänyt, miten aistillista elämä voi olla tällä planeetalla. Ja olen havainnut, että on enemmän kuin viisi aistia. Paljon enemmän. On moniulotteisia aisteja.

Kun yhdistymme sieluumme, ajan kuluessa saamme nauttia asioista "hengen hyppysillä". Se ei ole älyllinen kokemus. Se on tunnekokemus ja eteerinen kokemus samanaikaisesti. Aistit laajentuvat ulospäin ja sisältävät laajan kirjon iloisia tunteita ja tuntonautintoja.

Noina hedelmällisinä hetkinä emme ainoastaan ole kävelyllä tai istu hiljaa. Ei ole tarvetta järjestää ympäristöämme. Me, ihminen ja sielu, vain juomme tätä aika-avaruustodellisuutta tavalla, jota ei ole koskaan ennen tapahtunut.

Kun lähdemme tästä fyysisestä ympäristöstä, tunnemme sielun ja ikuisen itsemme hurmiollista iloa. Tietoisuutemme on olemassa ikuisesti. Mutta täällä oleminen antaa meille ainutlaatuisen tilaisuuden saada paras kummastakin maailmasta. Saamme kokea tietoisuutemme ja ihmisitsemme yhtä aikaa.

Kukaan meistä ei oikeasti tiedä, miten se tapahtuu, ja se tekee meidät hulluksi toisinaan. Mutta sitten kun saamme maistiaisen tuosta autuudesta, jonka hyvin harvat ihmiset ovat kyenneet saavuttamaan, haluamme jäädä vähän pidempään ja nauttia elämästä kokonaan uudesta perspektiivistä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >