HomeViestejäMaria Chambers20.10.2018 - Yksitellen

20.10.2018 - Yksitellen

YKSITELLEN

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
20.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Henkisen yhteisön joissain osissa on se väärinkäsitys, että planeetta ylösnousee yhtenä joukkona ja jonkinlainen Tapahtuma laukaisee joukkoheräämisen. Tämä prosessi ei toimi sillä tavalla. Se tehdään sielu kerrallaan, ihminen kerrallaan. Yksitellen.

Tätä Tapahtumaa selitetään planetaarisen kokoluokan massiivisena valo- ja rakkausmäärän tulemisena Maahan. Se osuu oletettavasti meihin kaikkiin kerralla ja käynnistää shokin järjestelmässä. Se on voimakas ja hämmentävä, ja kaikki alkavat kyseenalaistaa todellisuutensa, tietoisuustasosta riippumatta. Oletettavasti jokainen ihminen tuntee sitten äkkiä ehdotonta rakkautta ja autuutta. Ja häntä muistutetaan Kodista ja siitä, kuka hän on. Ja ne jotka ovat enemmän hereillä, kokevat mestaritaitojensa ja -kykyjensä eksponentiaalisen avautumisen.

Kaikella kunnioituksella tätä perspektiiviä kohtaan, on tärkeää korostaa muutamia asioita. Jos näin tapahtuisi, se olisi koko vapaan tahdon ideaa vastaan. Se antaa ymmärtää, että kaikki ihmiset ovat valmiita valaistumiseen, tai jos he eivät ole, niin on sopivaa tyrkyttää jokin agenda ihmisille riippumatta siitä, missä kohtaa he ovat omassa sielukasvussaan.

Nimittäin sieluina emme tuomitse kokemuksiamme tällä kolmannen ulottuvuuden leikkikentällä. Ihmisinä meillä on taipumus nähdä kokemuksemme hyvä-huono-asteikolla. Mutta sielumme näkee ne vain tapana kerätä viisautta.

Ajatus planeetan ihmisten täräyttämisestä valolla, ennen kuin he ovat valmiita vastaanottamaan sitä, vastaa yritystä käännyttää joku uskontoon, josta hän ei ole kiinnostunut. Energioiden antaminen niille, jotka eivät ole selvittäneet ongelmiaan, ei pääty koskaan hyvin.

Olemme kuulleet kauhutarinoita ihmisistä, jotka ovat voittaneet lotossa miljoonan ja päätyneet vain vararikkoon henkisesti järkyttyneempänä, mitä olivat ennen, kuin taloudellinen onni potkaisi heitä.

Tämä johtuu siitä, että kun jollekin paiskataan paljon energiaa – ja tuo energia voi olla rahan, vallan, statuksen ja valon muodossa – se on kuin laittaisi suurennuslain hänen ongelmiensa päälle. Nuo ongelmat vain suurentuvat.

Jos tuo saaja tunsi puutetta ja itseinhoa, raha tai asema tai status tai valo luo lisää puutetta, lisää itseinhoa ja lisää itsetuhoa. Näin energia toimii universumissa.

Täytyy vain katsoa poliittisia johtajia ja heidän hallintoaan tai uskonnollisten instituutioiden valta-asemassa olevia nähdäkseen tuota kauhutarinaa esitettävän. Näemme sitä tapahtuvan korruptiona, seksuaalisena hyväksikäyttönä, julmuutena ja diktaattorina, joka salamurhaa kansalaisia henkilökohtaisen edun vuoksi. Anna lisää energiaa korruptioon, ja se tuottaa enemmän samaa.

Valoa tulee jo tälle planeetalle. Ja kyllä, kaikki planeetalla tuntevat sen ehdottomasti. Ja se aiheuttaa jo häiriöitä heidän elämässään, vaikkeivät he tunnista sitä valoksi. Ja tästä syystä he jo tuplaavat puolustusmekanisminsa pelon vuoksi. Kuvittele, että heihin paiskattaisiin vielä enemmän tuota valoa.

Me jotka tunnemme valon voimakkuuden, olemme kokeneet omakohtaisesti, miten häiritsevää se on biologiselle järjestelmälle ja mielelle. Pieni valo pääsee pitkälle. Ja me olemme sieluja, jotka ovat valmistautuneet tähän elämien ajan. Olemme työskennelleet varjomme, pimeytemme, kanssa, ja se vaatii kehittynyttä sielua.

Useimmat ihmiset planeetalla eivät ole oppineet työskentelemään varjonsa, pelon- ja suruntunteidensa, kanssa. Itsensä epäilemisen ja vihaamisen tunteen kanssa. Itse asiassa he juoksevat karkuun niitä huumeilla, alkoholilla, huonoilla suhteilla, työnarkomanialla – vaikka millä.

Suurin osa ihmisistä on kauhuissaan sisälleen katsomisesta, koska heillä on taipumus tuomita itsensä ankarasti. Ihmiskunta ei yhtäkkiä transformoi tiedostamattomien ongelmiensa kerroksia ja sukupolvia ja nouse seuraavalle tietoisuustasolle.

TOTUUDESSA PYSYMINEN

Emme ole täällä pelastamassa planeettaa. Jos se on jonkun loppupeliä, hän ei luultavasti pysy tässä nimenomaisessa yhteisössä. Kun käy läpi tätä transformaatioprosessia, oivaltaa, että Maan muiden ihmisten täytyy käydä läpi se, mitä me olemme käyneet läpi, omana aikanaan ja omalla ainutlaatuisella tavallaan.

Jokainen ihminen herää. Useimmat eivät tee sitä muutamaan elämään. Ei-fyysisissä ulottuvuuksissa ei ole aikaa, joten siinä mielessä ei ole merkitystä, miten kauan se kestää. Ihmismieli haluaa laittaa rajoja ja aikatauluja asioille.

Jos joku käyttää sitä tekosyytä, että muu ihmiskunta estää häntä saamasta omaa valaistumistaan, jälleen kerran, tämä ei ole yhteisö, joka tukee tuota ajatusta.

Kyllä, on hyvä juttu ilmaista kärsimättömyytemme ja turhautumisemme. Ja on luonnollista turhautua tietoisuuteen, joka on hyvin sulkeutunut. Ja ihmiskunnan tietoisuus on melko sulkeutunut. Ehdottomasti. Mutta jos joku odottaa muun maailman saavan kiinni tai edes suuremman osan tekevän sen, jotta hän voi tuntea olonsa paremmaksi, hän tulee pettymään kovasti.

SYVÄLLE SUKELTAMINEN

Tämä prosessi on intiimi. Se on sinun ja sinun välinen, eikä kenenkään muun. Se on sukeltamista syvälle oman sielunsa kaivoon ja intiimin suhteen kehittämistä tuon itsen kanssa. Se on kokopäiväistä työtä. Mutta oikeasti kyse ei ole kamppailemisesta sen kanssa tai työn tekemisestä siihen.

On kyse vain sen sallimisesta. Ja siinä on kyse elämästä nauttimisesta ilman vanhaa painolastia. Ilman vanhoja epäilyn- tai masennuksentunteita. Siihen ei liity prosessointia. Emme prosessoi enää itsemme tai muiden ihmisten vuoksi. Kärsiminen ei ole hyve. Kaikki se jää taakse.

Siis emme tee sitä kenenkään muun puolesta. Heidän täytyy tehdä se itse. Sitten kun ovat valmiita. He haluavat ehkä tutkia tiheämpää tietoisuutta vielä vähän pidempään.

Mutta olemme esimerkkejä siitä, miten se tehdään. Olemme ensimmäinen ihmisryhmä, joka käy läpi tämän prosessin, mutta teemme sen yksilöinä. Ryhmänä voimme tukea toisiamme, mutta emme voi tarjota mitään muuta, koska jokaisen meistä täytyy kokea se itsenäisenä olentona.

Se on vieras käsitys maailmassa, jossa meille opetetaan, että olemme vastuussa toisista, heidän hyvinvoinnistaan ja heidän tunteistaan. Maailmassa joka on ehdollistunut uskomaan, että vapaus voidaan tuputtaa toisille. Kaikki eivät ole valmiita vapauteensa. Se vaatii liikaa vastuuta itsestä.

Ruumiillistunut valaistuminen vaatii olemaan täynnä itseään. Useimmilla ei ole aavistustakaan, mitä merkitsee olla täynnä itseään. He näkevät sen itsekkyytenä. Mutta voidaksemme päästä omaan vapauteemme, vaaditaan radikaalia siirtymistä epäitsekkyydestä tilaan, jota pidetään itsekkäänä. Niin olkoon. Emme voi saada kumpaakin. Emme voi saada vapauttamme ja samaan aikaan miellyttää kaikkia.

Ja ne jotka ovat myös valmiita omaan vapauteensa, tuntevat valomme, ja heillä on malli, jonka me olemme luoneet – jonka sinä olet luonut, kanssapioneeri. Ja se tekee heidän prosessistaan helpomman.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >