HomeViestejäMaria Chambers23.9.2018 - Uupunut ja ylistetty

23.9.2018 - Uupunut ja ylistetty

UUPUNUT JA YLISTETTY

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
23.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun joskus tarkkailen tuntemiani ihmisiä, heidän elämänsä näyttää hyvin järjestetyltä. Asiat näyttävät menevän melko tasaisesti. Ystäväni Larry matkustaa ukkonsa kanssa eksoottisiin paikkoihin, ja hän puhuu minulle innoissaan seikkailuistaan. Toinen ystäväni, Laura, juhlii uutta kotiaan ja kutsui minut mukaan. Hänellä on menestyvä bisnes, ja hän tekee onnellisena omaa juttuaan. Veljeni kävi aivan hiljattain Kreikassa ja tutki isämme entistä kotikylää sekä tapasi siellä taas vanhoja ystäviä ja sukua.

Ja olen onnellinen ystävieni ja perheeni puolesta. Haluan nähdä heidän menestyvän ja nauttivan elämästään. Heillä on perheensä, bisneksensä ja rikas ja mielenkiintoinen elämänsä.

Ja on houkutusta katsoa omaa elämääni tällä hetkellä ja sanoa, ettei se näytä hiukkaakaan samalta. Ja sitten tuomita se huonoksi asiaksi. Kuin sen tarvitsisi näyttää enemmän heidän elämältään.

Mutta juttu on niin, että elämäni näytti ennen heidän elämältään. Mutta oikeasti se ei ollut koskaan samanlaista kuin heillä. Minä tavallaan suoritin pakollisia kuvioita, kunnes olin valmis heräämään, tai heräämään täysin moniulotteiseen itseeni. Ja tuossa prosessissa elämäni alkoi näyttää vähemmän ja vähemmän heidän elämältään.

Se missä olen nyt, missä monet meistä ovat nyt, ei ole välttämättä mukava paikka. Ja miksi olisikaan? Kehossamme ja mielessämme tapahtuu valtavaa transformaatiota. Herran tähden, päästämme irti esi-isiemme DNA:sta. Ystävämme ja perheemme eivät tee sitä. Päästämme irti tarinastamme, joka on peräisin ajalta ennen Maan muodostamista. Kenen tiedät omassa perheessäsi tai ystäväpiirissäsi – jos sinulla on enää ketään jäljellä – tekevän sitä?

Olemme siirtymässä pois kaksinaisuudesta. Päästäen irti siitä, mitä luulimme todellisuudeksi. Siirtyen viidennen ulottuvuuden perspektiiviin, samalla eläen edelleen myös kolmannessa ulottuvuudessa.

Tutkimme täysin uutta energiadynamiikkaa. Yrittäen ymmärtää, miten se toimii. Tulimme tänne uuden olemistavan tutkijoiksi ja innovoijiksi. Emme ole täällä tyytymässä vain uuteen elämään ihmisenä, joka käy läpi ihmisen tavallista toistoa syntymästä kuolemaan. Uhmaamme kuolemaa sellaisena, kuin olemme tunteneet sen.

Uhmaamme kuolemaa, koska olemme jo kuolleet vanhalle itsellemme ja synnymme uudestaan, mutta samassa kehossa. Ja tietysti tuota kehoa transformoidaan, vaikkakin paljon hitaammin, kuin kukaan meistä haluaisi.

Olemme kohdanneet syvimmät pelkomme, emmekä juosseet niitä pakoon. Sallimme laajentuneen itsemme viisauden olla osa jokapäiväistä ihmisitseämme.

Olemme käyneet ihmisenä läpi synkästä synkimmän. Ja olemme vielä täällä. Olemme väsynyt, ja lannistumme miettiessämme, onko tämä prosessi loputon ja olemmeko kääntyneet jossain kohtaa väärään suuntaan. Olemmeko mokanneet ja meidän täytyy elää loputtomiin kovassa ja tiheässä todellisuudessa korkeamman ulottuvuuden olentona?

Olemme kyllästynyt, ja turhaudumme. Ja tiedämme, ettei mikään 3D:ssä voisi täyttää ikuisen itsemme roolia. Ei raha, ei mikään suhde tai ura. Tiedämme, että olemme täällä jotain varten, eikä se ole maailman pelastaminen. He ovat, missä ovat. Suurin osa ihmisistä ei yhtäkkiä vain valaistu. Se vie vielä jonkin aikaa.

Mutta tiesimme sen. Tiesimme tulleemme tänne herättämään itsemme ja säteilemään sielun iloa. Tiesimme, että meitä eivät tunnistaisi muut, jotka ovat edelleen syvällä kaksinaisuudessa.

VAPAUTUMINEN HAAVOISTA

Kun näen, miten toisilla on traumoja kauan sitten menneistä tapahtumista, kuten seksuaalinen väkivalta, tai tunnetraumoja hylkäämisestä, minulla on myötätuntoa heitä kohtaan. Minäkin olen kokenut sellaisia tapahtumia.

Mutta olen huomannut, että nyt en enää kanna noita haavoja. Pystyn katsomaan noita kokemuksia laajemmasta perspektiivistä, ja olen irrottautunut noiden tapahtumien tunteista. En kieltänyt noita tunteita – siinä on eroa. Mutta jonkin ajan kuluttua huomaamme tässä tietoisessa elämisessä, ettemme enää kanna vanhoja tarinoitamme. Se on valtava asia.

Siirrymme merkittävään paikkaan, jossa emme enää samaistu traumoihin ja haavoihin. Tulemme kevyemmäksi, eikä sitä ehkä tunnista, ennen kuin näkee jonkun itkevän siksi, että hän traumatisoitui nuorena – hän ikään kuin elää uudelleen sen.

OLEMME JUURI SIINÄ, MISSÄ MEIDÄN TARVITSEE OLLA

Niinpä ihmetellessäni, miksi elämäni ei näytä enemmän kuin Joelin tai Lauran tai Mindyn elämältä, minun täytyy muistuttaa itselleni, että olen juuri siinä, missä minun tarvitsee olla.

On päiviä, jolloin olen liian väsynyt tekemään mitään tai liian kyllästynyt jäämään tänne, ja päiviä jolloin tunnen sieluni ilon ja tämän aika-avaruustodellisuuden aistillisuuden. Mutta yritän olla arvioimatta "huonoja" päiviä huonoiksi siksi, että ne eivät näytä samalta, kuin jonkun toisen elämä.

Ja niin raivostuttavaa kuin uutisten katseleminen onkin, muistutan itselleni, että maailma on, missä on, eikä sen tarvitse vaikuttaa minuun. Saan mestarina valita, mitä haluan tuntea. Mestarina saamme nauttia noista tapahtumista puhtaasta "viihdeperspektiivistä".

Joten niin epämukavaa kuin meille onkin olla tietoisuusmuutoksen eturivissä, koska ensimmäisenä meneminen on epämukavinta, tiedän, että kaikki on hyvin ja ikuinen itseni turvaa aina selustani.

Jos resonoit tämän viestin kanssa, olet ehdottomasti uuden tietoisuuden eturivissä. Uuden tutkimusmatkailija. Et sovi muiden ihmisten joukkoon, ja se on hyvä asia – se merkitsee, että olet täällä hyvin eri syistä, kuin tuntemasi ihmiset. Ja mitä vähemmän yrität sopia joukkoon ja mitä vähemmän vertaat omaa paikkaasi siihen, missä he ovat, sitä helpommaksi se tulee sinulle.

Ja jos olet lakannut välittämästä, mitä joku ajattelee, ja olet hyväksynyt, kuka olet, niin onnittelut, koska se on hyvä paikka olla. Ja jos voit nauttia kaksinaisuudesta tietäen samalla, ettei se ole oikea todellisuutesi, se on mahtava paikka olla.

Ja kaikki mitä tunnet, on sopivaa. Viha, suru, epäily, pelko. Mikään ei ole väärin tässä. Se kaikki on sopivaa. Tässä ei ole kyse hymyjen, suloisuuden ja imelien henkisten latteuksien mallioppilaana olemisesta. Tämä on vakavasti otettava hanke, ja vaikka tunnemme uupumusta, tätä hanketta kunnioitetaan ja ylistetään syvästi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >