HomeViestejäMaria Chambers27.7.2018 - Kuka sinä olet?

27.7.2018 - Kuka sinä olet?

KUKA SINÄ OLET?

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
27.7.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuka sinä olet? No, se on latautunut kysymys, ja oikeasti vain sinä voit vastata siihen. Mutta olet luultavasti löytänyt joitain asioita itsestäsi tämän äärettömän vaikean ja tajunnanräjäyttävän heräämisprosessin myötä.

Olet havainnut, ettet ole yksi sinä, joka kulkee Johnina tai Marynä tai Chrisinä ja elää pelkkää työn, perheen ja ystävien elämää. Et enää määrittele itseäsi pelkästään ihmispersoonaksi ihmiskehossa. Tiedät, että olet paljon, paljon enemmän.

Tiedät, ettet ole täällä elämässä vain yhtä elämää ihmisenä, joka käy läpi hyvin ihmismäistä toistoa syntymästä kuolemaan. Tunnet, että tämä elämä on erityinen. Mutta et ole kuitenkaan varma, mitä se merkitsee. Tai tuo merkitys voi muuttua päivästä toiseen. Mutta on syvä tietämisen pohjavirtaus, jota et pysty laittamaan sanoiksi. Sinä vain tiedät. Et pysty selittämään sitä kenellekään elämässäsi, etkä oikeastaan haluakkaan. Sen laittaminen sanoiksi vain vähättelisi sitä.

Olet myötätuntoinen ihminen ja viisas ihminen. Viisaampi kuin ikävuotesi, viisaampi kuin ihmisitsesi. Kuitenkin sinulla on edelleen hyvin ihmiskeho ja hyvin ihmismäiset huolenaiheet päivittäin. Saatat olla valaistumisesi alkuvaiheissa tai loppuvaiheissa. Tai jossain sillä välillä.

Jos sinusta tuntuu, että olet käynyt ylösnousemuspedon kidassa, olet kohdannut syvimmät pelkosi, olet usein ikävystynyt ja ihmettelet, miksi olet vielä täällä, olet luultavimmin ylösnousemuksesi loppuvaiheissa.

Ja sen myötä tuo tylsyys on tunne, ettei ole enää yhteyttä ovensa ulkopuoliseen maailmaan. Mutta on myös ehdottoman autuuden hetkiä, jolloin olet hyvin syvästi yhdistynyt "minä olen" -olemukseesi. Ja taaskaan et pysty laittamaan sitä ihmissanoiksi. Etkä oikeastaan haluakkaan. Mutta noina hetkinä tiedät, että olet jotain hyvin paljon ilontäyteisempää kuin ehdollistunut ihminen, joka ei tiedä, miten tuntea tuota iloa omin päin.

Siis se kuka olet, on todella suurenmoinen ja ainutlaatuinen olento. Sinulla on ne lahjat ja ominaisuudet, joita tulit tänne ilmaisemaan ja jakamaan, mutta sen lisäksi olet rohkea ja kyvykäs. Olet yksi niistä harvoista sieluista, jotka tulivat tähän elämään ollakseen tietoisuusmuutoksen eturintamassa, jollaista tämä planeetta ei ole koskaan nähnyt. Pohdi sitä, kun siemailet kahvia tai teetä tai viiniä tai kävelytät koiraa.

Joinain päivinä sinusta tuntuu upealta. Joinain päivinä sinusta tuntuu, että olet saanut satikutia. Tiedät, että ansaitset hyvän olon. Mestarille on soveliasta olla energinen ja terve ja rahoissaan.

Saatat ihmetellä, mikset ole vielä sitä, minkä tunnet sydämessäsi. Miksi se kestää niin pitkään? Onko jokin mennyt pieleen? Vai vaatiko se vielä enemmän kärsivällisyyttä? Mielesi saattaa etsiä ehdottomia vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin, mutta ei onnistu siinä.

Sinulla on kärsivällisyyttä, muttet ole mikään pyhimys. Olet edelleen hyvin ihminen, ja olet myös mestari. Mestarina sinulla on laajempi perspektiivi, mutta sinulla on myös lyhyt pinna, kun kyse on joistain hyvin ihmismäisistä, alemman tietoisuuden asioista ja ihmisistä.

Sinulla on kuitenkin etuna, että tiedät, mitä tiedät – että todellisuus ovesi ulkopuolella ei ole totta. Se on keksitty versio, jonka loit voidaksesi käydä läpi asioita. Mutta jos sinulla on yhteys tähän ylösnousemusmateriaaliin, olet valmis tuon käyttöjärjestelmän osalta. Tuon ovesi ulkopuolisen.

Siis olet mestari, sielu, joka täyttää ihmiskehon ja persoonallisuuden voidakseen kokea parhaat puolet kummastakin maailmasta. Olla viisaus ja olla aistillinen ihminen. Ainakin se oli pelisuunnitelma. Miten se todellisuudessa tapahtuu, on yksilötarina. Mukana on erilaisia tekijöitä. Ei ole mitään yhdenkoon ylösnousemusprosessia.

Mutta siitä syystä se on kiehtovaa. On hyvin monia versioita ja hyvin monia tarinoita kerrottavana. Mutta tietysti näin on, jos et ole liian kyllästynyt ja välinpitämätön tässä kohtaa. Se on ymmärrettävää.

Mitä enemmän valoa päästät sisään, sitä enemmän vanhaa käyttöjärjestelmääsi täytyy parantaa. Mutta tulee kohta, jossa olet valmis myös sen osalta. Ei voi tehdä loputtomasti parannuksia.

Siis kuka sinä olet? Tähän kysymykseen mielesi ei osaa vastata, eikä se oikeasti haluakaan. Mieli kyllästyy kaikkiin noihin vastaamattomiin kysymyksiin. Se haluaa tehdä vain sitä, missä se on hyvä, eikä tulla rasitetuksi vastuulla ylösnousemuksesta.

Mutta jos laitat vain käden sydämellesi ja vedät syvään henkeä, tunnet sen. Tiedät, kuka olet.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >