HomeViestejäMaria Chambers17.7.2018 - Herätys ja tietoiseksi tuleminen

17.7.2018 - Herätys ja tietoiseksi tuleminen

HERÄTYS JA TIETOISEKSI TULEMINEN

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
17.7.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme kaikki saaneet herätyksiä, kun asiat menivät niin huonoksi elämässämme, että meidät järkytettiin pois omahyväisyydestämme. Toimimme enimmäkseen tiedostamatta.

Se on voinut olla suhteen katkeaminen, työpaikan menettäminen tai jokin järkyttävä terveysongelma. Se oli luultavasti jotain ulkopuolella. Mutta tämä johtui siitä, että kielsimme jonkin sisäpuolella. Tuo tiedostamaton asia tapahtui elämässämme.

Psykologiassa siihen viitataan termillä "acting out"*. Ja todellisuudessa melkein kaikki tekevät sitä jossain määrin. Mitä vähemmän tietoinen ihminen on, sitä enemmän hän tekee sitä. Ja mielestä käsin voidaan tehdä hyvin paljon asioiden tuomiseksi tietoisuuteen.

Esimerkiksi hylkäämiskysymykset. Voi mennä terapiaan ja löytää, että kärsii hylkäämisestä, mikä kumpuaa lapsuudesta. On hyvä olla tietoinen tunneongelmista ja siitä, miten ne vaikuttavat omiin valintoihin ja reaktioihin jokapäiväisessä elämässä.

Ja kenties parantumista tapahtuu henkilön elämässä ja suhteissa. Mutta yleisesti ottaen ei tapahdu todellisia muutoksia tietoisuudessa. Ja näin on, koska ei tunnusteta sielua osaksi yhtälöä. Eikä entisiä elämiä, aspekteja, galaktista tarinaa, jonka ihminen on omaksunut – hän on täällä ratkaisemassa galaktista tarinaa pimeä vs. valo, hyvä vs. paha ja maskuliininen vs. feminiininen. Ja tuon tarinan ratkaiseminen vaatii täyttä heräämisprosessia.

Ja kun on täysin herännyt, kaksinaisuus ei ole enää todellisuutta, johon täytyy osallistua. Sen tarkoitus on loppunut – siitä voi vain nauttia laajemmasta perspektiivistä.

Heräämisprosessissa kaikki mikä on erotettu, palaa takaisin yhteen, integroidaan uudeksi tasapainoksi. Maskuliininen ja feminiininen, pimeä ja valo. Tässä uudessa tasapainossa asiat toimivat eri tavalla, energiat reagoivat eri tavalla tuohon ihmiseen.

Mutta uudelleenkalibrointiprosessissa asiat vaikuttavat hajoavan ja elämä tuntuu kontrolloimattomalta jonkin aikaa. Vanhat järjestelmät lähtevät, ja uusia otetaan käyttöön. Se voi olla hyvin pelottavaa ihmispersoonalle, ja suurta myötätuntoa tarvitaan tuota ihmistä kohtaan.

Ne jotka lukevat tätä ja ne jotka resonoivat tähän blogiin, ovat käyneet läpi tuon prosessin ja tietävät intiimisti, miten uuvuttavaa ja pelottavaa se on ollut. Mutta hyvä uutinen on, että meille se maailma jonka ennen tunsimme kaksinaisuutena, näkyy jokseenkin vain peruutuspeilissä.

Nyt jujuna on navigoida sitä uutta todellisuutta, josta löydämme itsemme, eläen edelleen vanhan maailman rinnalla, joka muuttuu nopeasti. Kuten voimme nähdä selvästi, maailma ovemme ulkopuolella käy läpi lisääntyviä kipuja. Esimerkiksi sitä tapahtuu, mitä näemme nyt Trumpin hallinnossa, koska tiedostamattoman mielen sallitaan olla vallassa. Tietoiselle tarkkailijalle se on selvä "acting out" -tapaus ja projisointia. Se on galaktista sotaa suurenneltuna.

Trump on ihmisten hyvin tiedostamattomien osien ruumiillistuma. Ja sen mitä tapahtuu, kun sallimme noiden tiedostamattomien osiemme olla kuskin paikalla. Tältä näyttää, kun valitsemme pelon ensisijaiseksi motivoijaksemme. Tämä on lopputulos johtajien ja poliitikkojen valitsemisesta tuntien haavoittuvuutta. Kaaos ja julmuus jota näemme hallinnossa, on tulosta siitä, että feminiinisyyttä ei omisteta. Silloin ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin myrkyllisen maskuliinisuuden raivoaminen.

Ja se tulee paljon pahemmaksi, ennen kuin paranee, koska tätä myrkyllistä järjestelmää tuetaan edelleen sisältä. On muutosvastarintaa sisältä. Niinpä asioiden täytyy suistua todella pois kontrollista käynnistääkseen heräämisen hyvin, hyvin jumiutuneessa tietoisuudessa.

Niiden elämän jotka tukevat järjestelmää, ovat syvällä muutospelossa ja haluavat suojelua "toisilta", jotka ovat todellisuudessa heidän omistamattomia osiaan, täytyy häiriintyä niin paljon, että he alkavat nähdä, ettei vanha tapa yksinkertaisesti enää toimi. Heistä täytyy tulla omien mörköjensä uhri. Niin kauan kun he näkevät ongelman itsensä ulkopuolella, he uskovat, että siellä on ratkaisu.

Mutta me jotka olemme jättäneet kaksinaisuuden taakse ja jotka emme enää panosta siihen, voimme arvostaa tuota kaaosta. Sillä on tarkoitus. Ja valomäärä kiihdyttää asioita ja valaisee varjoja enemmän kuin koskaan.

Tässä transformaatiossa, heräämisprosessissa, on kyse siirtymisestä rajoittuneen ihmismielen yli. Siunausta tuolle mielelle, mutta se ei oikeasti voi enää olla ohjauskeskuksessa. Se alistuu hitaasti sielulle.

Ja jos meillä on houkutusta uskoa, että mielen pitäisi olla täysin kuljettajan paikalla elämässämme, voimme virittyä päivittäisiin uutisiin ja meille muistutetaan kursailematta: "Ei, ei sinun elämässäsi!"

*suom. huom. tiedostamattoman impulssin suora ilmaiseminen (Psychenet)

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >