HomeViestejäMaria Chambers29.6.2018 - Hullu

29.6.2018 - Hullu

HULLU

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
29.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

En usko, että täällä on ketään, joka ei olisi tuntenut itseään hulluksi joskus. Kenties tunsit itsesi hulluksi, kun kasvoit maailmassa, josta oli jo tullut järjetön. Tai kenties sinusta tuntuu hullulta nyt, kun et enää ole osallisena tuossa maailmassa.

Tai kenties ensimmäistä kertaa sinusta tuntuu tervejärkiseltä. Oivallat, ettei sinussa ole ollut koskaan mitään vikaa. Tajuat nyt, että se tekee hulluksi, kun yrittää sopia todellisuuteen, jolla on vähän tekemistä sen kanssa, kuka oikeasti olet. Katsot nyt maailmaa myötätuntoisena, mutta selkeästi ymmärtäen, että maailma on hullu.

Näet maailman yrittävän oikeuttaa yhden olemassaolon. Tekevän kovasti työtä elääkseen niiden uskomusten mukaan, jotka ovat enimmäkseen ihmisen keksimiä. Ja kyllä, se toimii jossain määrin. Ihmisillä on fyysisesti melko mukavasti, useimmilla on katto pään päällä ja ruokaa pöydässä. Mutta kuten huomaamme, kaiken tuon saaminen ei tuo iloa, joka puuttuu poikkeuksetta ihmisten elämästä.

Niinpä ne ihmiset jotka näkivät meidät outona, kummana tyyppinä ja ilman kosketusta todellisuuteen, alkavat nyt tuntea, että he ovat hulluja. Ja näin on, koska he yrittävät epätoivoisesti pitää kiinni mielestä elämänsä valvontakeskuksena.

Ja voimistuneiden valokoodattujen energioiden tulviessa planeetalle, heistä tulee epätoivoisempia. He eivät pysty ratkaisemaan, mitä he tuntevat ja kokevat. He tietävät, että jotain on tekeillä, mutta he yrittävät saada tolkkua siitä mentaalisen, loogisen maailmankatsomuksen avulla.

Monet pelkäävät menettävänsä järkensä. Ei ole siis mikään yllätys, että he lääkitsevät itseään tai juoksevat lääkäriin saamaan helpotusta. Niin tyytyväinen kuin olenkin siitä, että kannabis on vihdoin laillistettu, näen myös, että sitä käytetään uutena patenttiratkaisuna.

Mutta ihmiset huomaavat, että he voivat juosta, mutteivät piiloutua. Asiat eivät toimi niin, kuin ennen – on kyse sitten huumeiden tai suhteiden käyttämisestä vääjäämättömän välttämiseen.

On vain yksi asia, joka toimii. Ja se on sisäänpäin katsominen. Sen tunnustaminen, että on muutakin, kuin vain mieli ja keho.

Tällä uudella tietoisuudella on kyky häiritä vanhoja järjestelmiä. Ja ne jotka pitävät tiukasti kiinni niistä, ovat tällä hetkellä suuressa hälytystilassa. He tuntevat, että jokin on erilailla, eivätkä he pidä siitä. Emmekö ole nähneet laajalle levinnyttä ja kiihkeää radikalismia?

Ihmiset pelkäävät enemmän muutosta nyt, koska he haistavat sen ilmassa. He osoittavat sormella asioita, kuten liika kulttuurillinen monimuotoisuus. He haluavat tuntea turvaa, ja monille se merkitsee paluuta ajassa taaksepäin. Se merkitsee tiettyjen ihmisen pitämistä loitolla, muurien rakentamista ja naisien ja homojen painamista alas. Se mikä merkitsee monille samanarvoisuutta, näyttää sortamiselta toisista.

Ne jotka tuntevat uhkaa, eivät tunnista, että he eivät kieltävät oman hylkäämistunteensa. Niinpä heillä ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin projisoida se toisiin. Ja se tulee tavallisesti ulos vihana ja raivona. Heidän raivonsa on hyväksyttävämpää ja mukavampaa, kuin oma sisäinen suru. He eivät tunnista taistelevansa oman mielensä kanssa. Ja sitä sotaa he eivät voi koskaan voittaa.

He ovat kieltäneet oman feminiinisyytensä ja jumalaitsensä. He uskovat, että heidän olemassaolonsa alkaa ja päättyy ihmispersoonaan ja ihmismieleen. Ja niinpä mielen ja persoonallisuuden tuntiessa itsensä uhatuksi, on melko kamalaa, koska se merkitsee heidän tuhoutumistaan. Mikään ei voi rauhoittaa tuota pelkoa, eikä mistään löydy suojaa.

HERÄÄMINEN

Heräämisprosessissa olevat käyvät usein läpi vaiheen, jossa tuntee olevansa hullu tai ainakin hyvin hämmentynyt. He alkavat tuntea, että heidän elämässään on paljon enemmän, mutta he eivät tiedä, miten tuo uusi informaatio sovitetaan heidän edelleen hyvin 3D-elämäänsä.

Hitaasti heidän uskomuksensa alkavat purkautua eikä mikään ole, miltä näyttää. Mitä enemmän he yrittävät jatkaa tuohon todellisuuteen sopimista, vaikka ainoastaan tunteellisesti, sitä enemmän voi tuntua siltä, että he menettävät järkensä/mielensä. Ja se on hyvä asia, järkensä/mielensä menettäminen. Ainakin vanhan, jumiutuneen mielen.

Mieltä ei koskaan suunniteltu ymmärtämään valaistumisprosessia. Siinä on sisäänrakennettuja rajoituksia. Se seuraa ajattelumalleja, jotka johtavat käyttäytymismalleihin ja jopa sairausmalleihin.

Uudessa energiassa kaikki se hajoaa ja uuden tietoisuuden valo suunnittelee kaiken uudelleen. Se ei merkitse, että ihminen menettää identiteettinsä täysin, vaan että vanhasta ihmisestä tulee vähemmän vastustava. Siitä tulee joustavampi ja avoimempi jumalaitselleen.

Ja kun mielestä tulee vähemmän jäykkä, se alkaa hyötyä siitä uudesta tietoisuudesta, joka löytää kotinsa ihmisen luota. Mieli ei taistele enää itseään vastaan tai yritä ylittää itseään. Se alkaa alistua sielulle ja luottaa, että sielu antaa, mitä se tarvitsee … kaiken viisauden ja ilon.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >