HomeViestejäMaria Chambers25.4.2018 - Ilmasto lämpenee

25.4.2018 - Ilmasto lämpenee

ILMASTO LÄMPENEE

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
25.4.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ei ainoastaan planeetta koe ilmastomuutosta, ilmaston lämpenemistä, vaan myös planeetalla tapahtuu ilmastomuutos. Kaikki asukkaat tuntevat Maan päälle tulevan valon jossain määrin, mutta useimmat ihmiset tunnistavat sen jonkin olemisena pielessä. Monet näkevät sen maailmana, joka on tullut hulluksi, liian monina ristiriitaisina energioina, korkeimpien tasojen korruptiona. Jotkut newagelaiset uskovat, että kyse on pimeistä voimista. Monet uskonnot näkevät sen lopunaikoina, Jumalan vihana meitä kohtaan, kun emme noudata hänen sääntöjään.

Aivan kuten tämä valo on häirinnyt meidän kehoamme ja henkilökohtaista elämäämme useita vuosia, sillä on omat tapansa myös toisten ihmisten kanssa. Se tuo esiin ristiriitaenergiat ihmisten kehoissa. Ja niitä esitetään, kun näemme asioita tulevan valoon uutisissa. Korruptio, naisviha, rasismi, homofobia ja muukalaispelko nousevat pintaan. Tuntuu siltä, etteivät ihmiset pysty piiloutumaan. Heidän epärehellisyytensä näkyy.

Ajankohtainen polarisoitunut poliittinen, yhteiskunnallinen, kulttuurillinen ja uskonnollinen ilmasto ovat vain oireita kuilun kasvamisesta ryhmien välillä – niiden jotka ovat kiinnostuneita todellisesta muutoksesta ja niiden jotka haluavat jäädä jumiin.

Olemme nähneet sitä henkilökohtaisissa suhteissamme. Ne jotka ennen tuntuivat olevan samalla aaltopituudella kanssamme, tuntuvat olevan nyt universumien päässä. Emme enää suvaitse niitä toisten asenteita ja käyttäytymistapoja, joita ennen siedimme.

Se ajatus, että henkiset olennot ovat kaikkea rakastavia ja kaiken hyväksyviä, voi ohittaa totuuden henkisestä heräämisestä – että herännyt ihminen on hyvin tarkkanäköinen. Herännyt ihminen nauttii kaikenlaisista ihmisistä ja välillä tyhjänpäiväisestäkin keskustelusta, mutta kun kyse on ihmisistä, jotka ovat intiimi osa elämäämme, ei ole valtavaa kiinnostusta kärsiviä tolloja kohtaan. Itse asiassa, ajan kuluessa tuollaiset energiansyöjät eivät ole enää vaikutuspiirissämme.

Ehkä kysytään, eikö valon pitäisi tuoda ihmiset enemmän harmoniaan toistensa kanssa. Sen sijaan näemme nyt enemmän jakautuneisuutta, kuin kukaan meistä muistaa elämänsä aikana. Aina suurimmista organisaatioista intiimeimpiin suhteisiin saakka. Pariskuntia eroaa poliittisten erimielisyyksien vuoksia.

Mutta tämä johtuu siitä, että näemme, ettei noissa erimielisyyksissä ole kyse vain politiikasta, vaan ydinarvoista. Nuo arvot paljastuvat kaikkien nähtäväksi. Erityisesti ns. pimeämmät arvot. Äläkä yhtään epäile – noita arvoja ja ominaisuuksia on aina ollut. Ne verhottiin ajan kuluessa ja jopa hyväksyttiin, mutta nyt kätketyt asiat paljastuvat valossa.

Naapurini joka on Argentiinasta, sanoi, että hän on kaikkien Amerikan vuosiensa aikana tuntenut harvoin syrjintää alkuperänsä tai värinsä vuoksi. Mutta nykyisen hallinnon aikana hän on kokenut ihmisten silmäilevän häntä epäilevästi, siirtyvän kauemmas ja joidenkin jopa kieltäytyvän palvelemasta häntä kaupoissa ja muissa julkisissa paikoissa. Hän on nainen, joka on aina uskonut amerikkalaiseen järjestelmään sopeutumiseen ja opettanut myös lapsilleen oman tunteensa. Niinpä tämä vaivaa häntä. Hän ei ole koskaan ennen kokenut samanlaista avointa vihamielisyyttä.

Ja tietysti näemme sitä miesten ja naisten, heteroseksuaalien ja homoseksuaalien, republikaanien ja demokraattien, vasemman ja oikean, konservatiivien ja liberaalien ja eri uskonnollisten ryhmien välillä – ja luettelo jatkuu.

Tuntuu tapahtuvan paljon, mutta yksinkertaistettuna se on vain galaktisen tarinan esittämistä. Ihmiset ulkoistavat ratkaisemattomat tunteensa viholliseen. Niinpä siitä tulee valo vastaan pimeys, maskuliininen vastaan feminiininen, hyvä vastaa paha. Ja henkilökohtaisemmalla tasolla vihollinen voi olla ruoka, kaikkien syömistensä tutkiminen tarkkaan tai fyysinen keho. Uskoen, että se pettää heidät.

Siinä ei ole oikeastaan mitään uutta, mutta uutta on sen kuumentuminen. Ilmaston lämpeneminen on symbolisesti ihmistarinan kuumenemista ja mullistumista.

VOIT JUOSTA, MUTTET PIILOUTUA

Ne jotka ovat tunteneet jäävänsä marginaaliin, ovat vihaisempia kuin koskaan. Myös ne joilla on periaatteessa kaikki kontrolli ja etuoikeudet, tuntevat itsensä riistetymmäksi.

Keskustelimme erään miespuolisen ystäväni kanssa siitä, miten jotkut valkoiset tuntevat olevansa syrjittyjä, erityisesti valkoiset cissukupuoliset miehet. Niinpä muodostuu ryhmiä, joilla on viha hastaginään. Ystäväni sanoi: "En tajua sitä! Valkoiset ihmiset kontrolloivat kaikkea Amerikassa." Naisena tuo ironia ei tietenkään jää minulta huomaamatta. Mutta tajuan sen. He tuntevat muutoksen enemmän ja enemmän uhaksi ja menettävänsä valtansa ja kontrollinsa.

Missä tahansa leirissä ihmiset ovatkin, he eivät pysty enää kätkemään, kuka ovat. Kun asiat kuumenevat, kaikkien arvoja ja uskomuksia katsotaan suurennuslasilla.

VALEUUTISET

Ja tässä on mielenkiintoinen osa. Tiedän, että pidät tästä. Ja tiedän, että tiedät jo tämän. Ei yksinkertaisesti ole mitään pelättävää.

Eikö ole kiehtovaa, miten koko tämä valeuutisilmiö vaikuttaa. Kiehtovaa on myös, miten pelkoa on lietsottu hyvin monissa. Pelkoa joka löytää ilmaisun vihana ja raivona. Ja usein siitä seuraa väkivaltaa.

Kuitenkin jos katsomme asiaa lähemmin ja tarkistamme oikeat faktat, huomaamme, että nuo pelot ovat suurimmalta osin perusteettomia. Meksikolaiset, muslimit, mustat, homot, lesbot, muunsukupuoliset, transsukupuoliset ja naiset eivät ole vihollinen eivätkä uhka. Mutta toisaalta todisteiden puuttuminen ei ole koskaan estänyt hyvää salaliittoteoriaa leviämästä.

Mutta todellinen uhka on tietysti muutos. Monet eivät osallistu siihen. Ja ne jotka tuntevat olonsa uhatummaksi, protestoivat äänekkäimmin tällä hetkellä. He yrittävät työntää niitä vastaan, joita he pitävät vaarallisena omalle vapaudelleen. Nekin jotka hyväksyvät valaistuneemman ja edistysmielisemmän ideologian, yrittävät pakottaa muutosta. Puskevat rauhan ja tasavertaisuuden puolesta.

Se on erittäin vanha ja hidas tapa muuttaa asioita – yrittää muuttaa kaikkien muiden mieli. Tiedämme kaikki, että vakaat todisteet jotka ovat selvästi ristiriidassa omien oletusten kanssa, eivät horjuta niitä, jotka pitävät kiinni uskomuksistaan pelon ja suojelutarpeen vuoksi. Kumpikin osapuoli uskoo todella, että oma ideologia on oikea.

ILMASTOMUUTOS

Kun heräämme ja jätämme tuon kaksinaisen maailman taakse, kamppailemme sen kanssa vielä jossain määrin. Mutta ristiriita on paljon lähempänä – oman mielemme kanssa. Tuo vanha hiilipohjainen mieli yrittää edelleen painostaa meitä valepeloillaan. Se tuntee olevansa vähemmän ja vähemmän tarvittu, ja se pelkää lakkaavansa olemasta. Mutta se on vain tietoisuuskehityksen sivutuote. Sisällämme tapahtuu ilmastomuutos, joka korostaa kaikkia mielen suurimpia pelkoja, jotka tulevat esiin ja ulos.

Jotkut uskovat, että planeetan ilmastomuutos johtuu ihmisistä ja piittaamattomuudesta ympäristöä kohtaan. Ei ymmärretä, että Maa laajenee ylösnousemuksen evoluutioprosessin vuoksi. Vaikka tehtävämme on huolehtia tästä Maasta pitäen sen puhtaana ja saasteettomana, ilmastomuutos tapahtuu ihmisvaikutusten ulkopuolella. Ihmiset olisivat paremmassa tilanteessa, jos he voisivat vain sallia planeetan kalibroitua uudelleen. Tavallaan vain astua pois tieltä.

Taas kerran, ulkoinen on heijastusta sisäisestä. Kun sallimme mielen puuttumatta asiaan tämän sielun, "minä olen" -olemuksen tai ikuisen itsen laajentumisprosessin – miten sitä halutaankin kutsua – sallimme myös tasapainon, joka on ratkaisu kaikkiin ihmisten ristiriitoihin. Meistä tulee eläviä ja hengittäviä esimerkkejä, miten se tehdään sisältä ulospäin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >