HomeViestejäMaria Chambers17.3.2018 - Mitä teet?

17.3.2018 - Mitä teet?

MITÄ TEET?

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
17.3.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Puhun erään rakkaan ja pitkäaikaisen ystävän kanssa aina silloin tällöin. Rakastan häntä, ja tuntuu aina hyvältä olla yhteydessä hänen kanssaan. Nauramme paljon ja voimme puhua sujuvasti politiikasta, henkilökohtaisista asioista ja taiteesta. Mutta hän esitti minulle kysymyksen, joka sai minut sanattomaksi. Ei niin, ettei minulla ollut loistavaa vastausta, mutta se oli vastaus, jota hän ei pystyisi ymmärtämään.

Hän kysyi: "Sen lisäksi, että käyt aamukahvillasi, mitä teet päiväsi aikana?" Se oli kiusallinen hetki. Olisi halunnut sanoa: "No, katsotaanpa … uudelleenkalibroin kehoani … siirtyen hiilipohjaisesta kristallipohjaiseen biologiaan. Integroin valokehoani ja sallin hengen olla kehossani ja elämässäni. Päästän irti esi-isä- ja muista yhteyksistäni menneisyyteen – se kaikki lähtee. Opettelen nauttimaan todellisesta aistillisuudesta sallimalla henkeni olla ratissa. Luon uutta mallia sille, miltä ihminen näyttää ja miten toimii, kun integroin ihmiseni ja jumaluuteni."

Ja tämä kaikki on ennen lounasta. Teemme enemmän ennen aamiaista, kuin useimmat ihmiset tekevät koko elämän aikana.

Voi, siinä välillä vien ulos roskat, maksan laskut ja teen ihmisten muuta päivittäistä ylläpitoa. Ja yritän nauttia päivästäni … Valitsen poikkeuksetta asioita, joiden tekeminen tuntuu hyvältä – on se sitten mennä kävelylle, lukea, katsella Netflixia tai Amazonia, kirjoittaa, nauttia musiikista tai nauttia hiljaisuudesta. Ottaa torkut, shoppailla, jutella ystävän kanssa, syödä herkullista ruokaa.

Ja niin paljon kun haluaisinkin sanoa, että nämä ovat syyni elää – ja ne ovat suuri osa sitä – pääjuttu on olla täällä mestarina ihmismuodossa. Kulkea tällä planeetalla ihmisenä, joka on integroinut Kristus-tietoisuuden. Kuitenkin vastasin rakkaalle ystävälleni jotain kirjoittamisesta, kävelyllä käymisestä ja blogini tekemisestä. Oletin, että hän voisi samaistua siihen. Minulla ei ollut energiaa selittää itseäni sellaiselle, joka ei hyväksyisi sitä, mitä olisin halunnut oikeasti sanoa. Myös keskustelu hänen kanssaan sielusta tai hengestä yleisesti oli ollut vaikeaa. Niinpä opin välttämään tuota aihetta.

Hyvin monien ihmisten tapaan hän arvostaa tekemistä ja saavuttamista maallisessa mielessä, pelkän olemisen sijasta. Tai mikä ainakin vaikuttaa pelkältä olemiselta. Mutta hän on myös uskoutunut minulle, että siitä huolimatta, että hänellä on aikataulu täynnä asioita, joiden tekemisestä hän nauttii, ja hänellä on hyvä yhteys kumppaniinsa, hänellä on silti surun tunnetta.

Hän sanoi uskovansa, että hänen täytyy tehdä enemmän ja saada lisää ystäviä, joiden kanssa voi tulla toimeen, ja tajuan sen. Hänen perspektiivistään katsottuna on tarve täyttyä ulkopuolelta.

Hän ei tunnista, että tuo suru on kuiskaus hänen sielultaan mennä syvemmälle ja herätä osalleen, joka on ikuinen. Hän ei ehkä mene sinne tässä elämässä. Ja hän uskoo, että se on tässä – tämä elämä on ainoa, jonka hän saa.

Toivon, että hän tekee kaikkensa nauttiakseen tästä elämästä, ja uskon, että hän tekee sen ihmistasollaan. Näen ihmisen, joka tekee parhaansa nauttiakseen tästä elämästä ja kumppanistaan.

Minulla ei ole elämässäni kovin monta ihmistä, jonka kanssa puhun säännöllisesti siitä paikasta, että olen täysin, kuka olen. Ja kuitenkaan en tunne enää sitä hätkähdyttävää yksinäisyyttä, jota tunsin ollessani unessa. Silloin kun elin tiedostamatonta elämää, olin naimisissa, olin ystävien ja tuttujen ympäröimänä sekä pyöritin menestyvää liiketoimintaa, minulla oli vakavia ja eksistentiaalisia yksinäisyyshetkiä.

Minäkin luulin, että minun täytyi täyttää yksinäisyys saamalla yhteys useampiin ihmisiin tai tekemällä enemmän asioita. Ja oli kalvavaa ahdistusta, että menettäisin ne asiat ja ihmiset, joista olin tullut hyvin raskaasti riippuvaiseksi.

En tiennyt tuolloin, ettei mitään koskaan menetetä. Että elämä on ikuista. Että oikeasti ei ole mitään pelättävää. Mutta minun täytyi kokea elämässäni vaikeita menetyksiä tunnistaakseni tuon totuuden.

Minulta vei kauan nähdä, etten menettänyt mitään, vaan sain paljon. Minusta tuli enemmän itseni – se itse, joka ei koskaan koe menetystä tai ole peloissaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >