HomeViestejäMaria Chambers8.3.2018 - Uusi energia ... se on täällä ja se on uutta

8.3.2018 - Uusi energia ... se on täällä ja se on uutta

UUSI ENERGIA … SE ON TÄÄLLÄ JA SE ON UUTTA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
8.3.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uudessa energiassa näyttää olevan vähemmän ja vähemmän liikkumavaraa siinä, että voi olla irti itsestään ja päästä siitä kuin koira veräjästä. Voit nimetä haluamallasi tavalla tämän uuden tilan, jossa olemme, mutta ratkaiseva asia näyttää olevan … ettei epäharmoniassa olemiseen saa vapaalippua.

Vaikka tiedämme, että transformoidumme ja uudelleenkalibroidumme, meillä on paskamaisia päiviä ja kärsivällisyytemme on kulunut loppuun … tiedämme myös, että olemme korkeimman luokan luojia. Miten siis ilmennämme uudessa energiassa?

On perusperiaate, miten tietoisuus toimii fyysisessä ulottuvuudessa. Vedämme puoleemme tietoisuustilamme mukaista värähtelyä. Tietoisuutemme fyysisessä ulottuvuudessa tulkitaan taajuudeksi tai värähtelyksi. Siis, niin kuin värähtelemme, niin vedämme puoleemme. Siihen on viitattu vetovoimanlakina. Esimerkiksi, jos olemme pääasiallisesti ns. negatiivisessa tietoisuustilassa, vedämme puoleemme ns. negatiivisia kokemuksia. Ja olemme kaikki kokeneet tämän omassa elämässämme. Huomaamme, että asiat tuntuvat virtaavan, kun tunnemme enemmän yhteyttä itseemme.

KUHERRUSKUUKAUSI ON OHI

Joskus kaipaan vanhoja kunnon heräämispäiviä, joihin viitaan tämän transformaation kuherruskuukautena – ennen kuin elämäni alkoi hajota, ja kun olin löytänyt vetovoimanlain. Miten herkullinen löytö, kun törmäsin Norman Vincent Pealen kirjaan "Myönteisen ajattelun voima". Tuolloin minulla ei ollut mitään käsitystä ylösnousemusprosessista. Myöhemmin elämässäni oli Abraham (Esther Hicksin kautta) ja Seth (Jane Robertsin kautta) ja joukko opettajia, joiden viestit kiehtoivat minua. Kaikki täysin tarkoituksenmukaista tuolloin.

(Koska saamme informaatiota korkeammista ulottuvuuksista vähimmän vastuksen polulla ja aktiivinen mieli voi olla hyvin muutosvastarintainen, monet varhaisemmat henkiset opettajamme tai ei-fyysiset avustajamme työskentelivät kanssamme mielemme sen osan kautta, joka oli avoin tietoisuudelle. Näiden opettajien täytyi sisällyttää mieli mukaan prosessiin tai muuten emme olisi hyväksyneet meille esitettyä materiaalia. Lopulta tuo informaatio suodattui mielen kautta sydämeemme ja tietämiseemme.)

Ja niinpä ollessamme valmis enempään, seuraava opettaja ilmestyy. Siis heräämiseni alussa minulle esiteltiin universaali laki, jonka otaksuin kertovan minulle, että minun täytyy vain ajatella positiivisia ajatuksia ja sitten hyviä asioita tulee minulle.

Vau, tuskin maltoin odottaa, että sain kertoa kaikille ystävilleni siitä. Ja nautin myös huomauttaa heille, että he tekivät kaiken väärin ja olivat liian fokusoituneita kielteisyyteen elämässä.

Niinpä menin henkisiä menojani ja kaaduin naamalleni ihmetellen, miksi tämä uusi helmi, jonka olin löytänyt, ei toiminut kovin hyvin minulla. Sitten oivalsin, että jotain puuttui. Tuo opetus ei mennyt tarpeeksi syvälle. Janosin enemmän. Enkä ollut oikein varma, mitä tuo enemmän oli.

Kuten kävi ilmi, tuo enemmän oli, että minun täytyi mennä mielen yli tunteisiin. Vetovoimanlaki ei toiminut minulla, koska se ei ole mielen prosessi. Kyse on tunteista. Emme voi vetää energiaa ilman tunteita. Ja vedämme puoleemme koko ajan, mutta ei mielellä, vaan tuntemuksilla ja emootioilla.

Tämän vuoksi saatamme tehdä kaikki oikeat teot luodaksemme terveyttä tai varallisuutta, mutta jos meiltä tuntuu puuttuvan jotain, jos emme tunne arvokkuutta tai terveyttä, jos olemme köyhä tai sairas, vedämme pääasiassa puoleemme enemmän sitä.

ODOTA, MITÄ?

Mutta miten sitten hyvin monilla meistä, jotka olemme heränneet ja siirtymässä uuteen tietoisuuteen, elämä hajoaa? Miksi meillä on vähemmän hyvä terveys, vähemmän varallisuutta ja enemmän katkenneita suhteita? Jos olemme niin hemmetin tietoinen, miksi emme pysty osoittamaan sitä elämällämme?

Tämä johtuu siitä, että valo jonka olemme keränneet elämäämme ja kehoomme, on voimakasta ja se häiritsee kaikkia paikkoja, joissa olemme jumissa, ja se vetää pintaan puhdistettavaksi nämä energiat – fyysiset ja tunnepuolen. Kaikki tämä tilan tekemiseksi sille ilolle, joka on syntymäoikeutemme.

Jotkut energiat tuntuvat jumittavan enemmän kuin toiset. Joissain paikoissa tuntuu olevan enemmän vastustusta. Eikä meidän tehtävämme ole painia noiden asioiden kanssa – fyysisten tai tunnepuolen – joita tulee esiin. Ne täytyy vain sallia, koska sillä hetkellä kun menemme mieleen ja yritämme prosessoida niitä tai saada selvää niistä tai korjata ne, PYSÄYTÄMME VIRRAN.

Houkutuksena on tehdä jotain, mitä tahansa. Mutta tämän prosessin pääavaimena on hyväksyä ihmisitsemme ja tuntea sielumme ehdoton rakkaus meitä kohtaan. Ei tehdä ihmisitsestämme vastuullista tästä valaistumisprosessista.

Jos olet huolissasi jostain fyysisestä vaivasta, on ok hakea lääketieteellistä apua, jos se tuntuu oikealta. Se auttaa ainakin mieltä rentoutumaan enemmän. Joskus haluaa vain saada hampaat puhdistettua hammaslääkärillä tai tarkistuttaa näön. Mikä tahansa tuntuu oikealta. Ei oikeasti ole oikeaa tai väärää.

Itse yritän välttää kaikenlaisia lääkäreitä, mutta toisinaan olen käynyt tarkistuttamassa tilanteen. Jos jokin huolettaa oikeasti sinua, käy tarkistuttamassa se. Jos ei muuta, niin saat kokea oman viisautesi verrattuna ns. asiantuntijoihin. Ja pidä mielessä, että suurimmalla osalla lääkäreistä ei ole aavistustakaan valokehosta ja ylösnousemusprosessista. He eivät tiedä, että kehoasi uudelleenkalibroidaan DNA-tasolle saakka.

Siis halutaan sitten terveyttä, vaurautta tai mitä tahansa, viime kädessä on kyse energioista, joita tietoisuus vetää puoleensa. Jos emme ole erityisen intohimoinen elämästä, sitä vedämme puoleemme. Vähän niin ja näin kokemus. Monet meistä tuntevat, että elämässä on jo kaikki nähty. Meillä ei ole suurta intoa luoda paljon, mitä tulee uraan tai bisnekseen tai moneen muuhun asiaan. Ja tämä on ongelmana tällä hetkellä hyvin monilla tällä polulla … intohimottomuus. Miten voimme luoda ilman tuota paloa, tuota intohimoa?

OLEMME JÄTTÄNEET POIS VÄLIKÄDEN

Havaitsemme, ettemme käytä ulkopuolisia tilanteita tunteaksemme iloa, kuten teimme ennen. Havaitsemme, että aito ja kestävä ilo on meidän jokaisen sisällä. Vanhasta mietelmästä – onnellisuus on sisäinen juttu – on tullut totta meille.

Opimme, että meillä on sisällämme olemus, joka on jo täynnä iloa, joten meidän ei tarvitse selvittää, miten siihen päästään – sallia vain tämä olemus enemmän elämäämme. Periaatteessa jätämme pois välikäden.

Koska kaikkia juttuja, kaikkia aineellisia asioita, halutaan yhden asian vuoksi, ja se on, miltä ne saavat olomme tuntumaan. Huomaamme, että ne jotka ovat saavuttaneet paljon fyysisessä maailmassa, ovat vielä onnettomampia kuin ennen, ja näin on, koska he luulivat onnettomuutensa johtuvan tiettyjen asioiden puutteesta.

Tässä siis olemme – olemme löytäneet tämän elämän salaisuuden, että meillä on sisällämme pääsy onnellisuuteen. Kuitenkin kamppailemme edelleen tiettyjen fyysisten tarpeiden kanssa. Se tuntuu ristiriidalta.

Mutta koemme oikeasti prosessia, joka poistaa meistä kaiken vastarinnan ilolle, joka on syntymäoikeutemme. Olemme ihmispersoonana äärimmäinen vastentahtoinen. Ja kun tuosta vastarinnasta vapaudutaan, asioita voi tosiaan tulla meille synkronistisilla ja odottamattomilla tavoilla.

ASTU UUTEEN ENERGIAAN

Olemme kuulleet termin uusi energia, mutta mitä se on oikeasti? Se on vastentahtoisen ihmisen ja ikuisesti laajenevan jumalan tulemista yhteen. Sitä ei ole koskaan ennen tehty. Ei sellaisella tasolla, jonka näemme planeetalla nyt. Se on pimeyden ja valon, maskuliinisen ja feminiinisen, yhteensulautumista. Se on kaikkien kadotettujen osiemme integrointia.

Ja tällä uudella energialla on erilainen käyttöjärjestelmä kuin vanhalla, kaksinaisella energialla. Se ei näytä noudattavan samoja kaavoja kuin vanha. Monet meistä ymmärtävät tämän, koska koemme asiat nyt eri tavalla. Asiat joita kokeilemme nyt, eivät tunnu toimivan, ja tiedämme syvemmällä tasolla, että näin on, koska yritämme käyttää vanhaa, kaksinaista energiaa.

Uudella energialla tuntuu olevan voimaa, joka voi kaataa meidät, jos emme kiinnitä huomiota siihen, miltä meistä tuntuu. Jos sorrumme liikaa tiheisiin energioihin, meihin isketään, kun taas ennen pääsimme siitä kuin koira veräjästä. Meidän täytyy käyttää paljon enemmän erottelukykyä.

UUDESSA ENERGIASSA LUOMINEN

Miten siis luomme tässä uudessa paikassa? Tämä on varmasti hyvin erilainen paikka, jossa olemme. Ja vaikka rakastaisin antaa suoran ja selkeän vastauksen, en pysty. Ja tämä johtuu siitä, että sinä ja minä olemme edelläkävijöitä, pioneereja. Vaikkemme ole tavanneet toisiamme henkilökohtaisesti, olemme ihmisryhmänä täällä innovoijia. Samaan tapaan kuin Tesla ja muut uuden ajattelun pioneerit.

Menemme ensimmäisenä tämän historiallisen prosessin läpi. Edes seurueemme verhon toisella puolella ei pysty antamaan meille tiekarttaa tai taivaallista käsikirjaa siitä, miten tämä tehdään.

Tämä on hyvä uutinen ja huono uutinen. Se on hyvä, koska on jännittävää sukeltaa ensimmäisenä paikkoihin, joissa harvat ovat aiemmin käyneet. Viitoittaa tietä niille, jotka seuraavat meitä omassa heräämisprosessissaan. On aina jännittävää olla muutoksen eturintamassa.

Ja huono uutinen tietysti on, että se on hemmetin vaikeaa. Se on raivostuttavaa. Se venyttää meidät äärirajoillemme fyysisesti ja tunteellisesti. Tunnemme olevamme hyvin yhdistynyt, ja sitten tunnemme pelkkää epäilyä ja toivottomuutta. Ihmettelemme, mihin edes ilmoittauduimme. Mitä helvettiä oikein ajattelimme? Onko tämä jokin kummallinen ja julma kosminen vitsi?

Mutta toisaalta kaikilla suurilla innovoijilla ja visionääreillä on ollut valtavia epäilyksiä eivätkä heitä tukeneet aikalaiset tai tietoisuus, johon he syntyivät. Heistä tuntui monta kertaa siltä, että he hapuilivat vain pimeässä.

Meillä on kuitenkin etuna, että olemme toisiimme yhteydessä virtuaalisesti ja meillä on upeita ihmisiä, jotka kanavoivat tuki- ja opastusviestejä ja antavat ne käyttöömme ilmaiseksi. Ja tuo rakkaus, viisaus ja tuki on korvaamatonta.

Ja ei-fyysinen seurueemme katselee meitä kunnioittaen ja myös odottaa meidän luovan uusia kokemuksia ja viisautta, jotka jaamme heidän kanssaan. On vaikuttava vastuu olla myös jumala. Saada jumalien luojakyvyt. Se merkitsee siirtymistä pois uhriudesta. Se merkitsee, ettei ole ketään, johon nojata. Kyllä, on tukea, mutta loppujen lopuksi kyse on meistä. On meidän valintamme sallia tämä uskomaton kokemus täysin elämäämme. Ja teemme sen.

Ja mitä tulee tapaan luoda unelmamme, sitä kirjaa ei ole vielä kirjoitettu. Olemme kirjoittamassa noita kirjoja. Olemme niitä rohkeita, jotka leikkivät näillä uusilla energioilla, jotka on luotu (meidän toimestamme) kahden näennäisen vastakohdan, ihmisen ja jumalan, tuomisesta yhteen.

Toisinaan meistä saattaa tuntua, ettemme tee mitään merkittävää, mutta voit olla vakuuttunut, että olemme tunnustusta vaille jääneitä sankareita. Hyvin harvat tulivat sanomaan: "Haluan mennä ensimmäisenä tuntemattomaan."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >