HomeViestejäMaria Chambers26.1.2018 - Erottelukyky ja ylösnouseva ihminen

26.1.2018 - Erottelukyky ja ylösnouseva ihminen

EROTTELUKYKY JA YLÖSNOUSEVA IHMINEN

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
26.1.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ylösnousevana ihmisenä voimme valita, missä halumme leikkiä. Kun meillä alkaa olla kehossa ihastuttavia sielutuntemuksia, myös arkisten asioiden tekemisessä on latausta. Mutta tämä ei merkitse, että meidän täytyy tehdä mitään, mitä inhoamme, tai olla kenenkään kanssa, joka ei tuo iloa meille. Ylösnouseva ihminen käyttää erottelukykyä.

Kun meillä on tuo hurmioitunut tunne, jonka vain sielumme voi antaa meille, tunnemme elämän rytmin tässä aika-avaruustodellisuudessa. Saatamme tuntea enemmän ja enemmän erillisyyttä vielä unessa olevien maailmaan, mutta se ei merkitse, ettemme voi "lypsää" tuota aistillista leikkikenttää. Taatusti joissain paikoissa sitä on vaikeampi tuntea – Walmart tulee mieleen.

Ajatus, että olemme täällä säteilemässä valoamme pimeydessä – no, se on totta. Mutta se ei merkitse, että sinun täytyy puskea itsesi kestämään mitään tai ketään, mikä ei tee sitä sinulle, mikä ei piristä sinua. Mestaruudessa ei ole uhrautumista. Ei maksettavaa hintaa.

Vanhan sanonnan: "Antaisin kulmahampaani … (tähän se, mitä haluat)", voit sivuuttaa. Voit saada, mitä haluat, JA pitää kulmahampaasi. Tai minkä tahansa, mitä luulet sinun tarvitsevan uhrata ilosi eteen.

Sielumme tunnistaa oman suurenmoisuutensa ja näkee meidät, ihmiskumppaninsa, täydellisenä juuri sellaisena, kuin olemme. Se ei ole huolissaan siitä, ettei ansaitse täydellistä iloa. Se ei mieti, mistä sen täytyy luopua luonnollisen ilotilansa vuoksi. Se ei myöskään ajattele, että sen pitäisi jakaa ilonsa niiden kanssa, jotka eivät pysty antamaan tuota iloa itselleen. Se vain säteilee omaa iloaan luonnostaan. Siinä kaikki.

Siis, erottelukyky. Jumalainen ihminen käyttää sitä. Sielu rakastaa ihmiskuntaa, kyllä, sanan laajemmassa merkityksessä. Mutta se ei ole rakastunut kaikkeen, mitä ilmaantuu.

5D:ssä ei ole karmavelkaa, ei mitään todistettavaa, ei oppitunteja. Kyse on vain siitä, mitä haluaa kokea. Saat edelleen kokea alempia värähtelyjä, jos haluat. Se on iso leikkikenttä. Mutta ei ole mitään velvollisuutta.

Ja tämä ulottuu mieleen. Ajatukset ja tunteet joita tulvii mielen ja kehon läpi, eivät saa mestarilta vapaalippua, jos ne ovat vähemmän iloisia. Voimme tietysti tunnustaa ne, mutta ne eivät saa sanella meille, mitä ME haluamme tuntea. Ottaen huomioon, että mielen generoimat tunteet eivät ole oikeasti meidän, koska olemme prosessoineet niitä ihmiskunnan puolesta hyvin pitkän aikaa. Sekin peli on nyt ohi – ellemme halua jumittaa 3D-suossa.

Ja muuten, tämä kaikki tapahtuu joka tapauksessa luonnostaan, kun integroimme sielun, kehon ja mielen. Meistä ei tule yhtäkkiä ongelmatonta, mutta ajan kuluessa huomaamme, ettemme reagoi entiseen tapaan tuohon pelkoon, huoleen, epäilyyn tai suruun. Ne eivät ole yhtä provosoivia.

Onko sinulla on ollut koskaan suhde, jossa aloit oivaltaa, että hän manipuloi tunteistasi? Aloit nähdä hänen pelinsä, ja sitten hänellä ei enää ollut oteta sinuun? Tämä on tapahtumassa suhteessamme mieleen. Alamme nähdä, miten se on nokkela vakuuttumaan meille, että jokin on mahdotonta. Sen yritys vakuuttaa meille, ettemme ole arvokas, tai mihin tahansa se yrittääkin huijata meidät, ei toimi enää kovin hyvin. Meistä on tulossa erottelevampi siinä, mitä haluamme tuntea. Mitä enemmän rakastamme itseämme, sitä vähemmän siedämme, että toiset tai mielemme ruokailee meillä.

Ja kyllä, ne ruokailevat. Ne uuttavat energiaa meistä tunteellisesti ja fyysisesti. Ne rakastavat syytää negatiivisuutta. Joskus väsymys jota tunnemme, on kamppailua oman mielemme kanssa. Olemme tunteneet tuota uupumusta, kun olemme viettäneet aikaa energiansyöjien kanssa, noiden jotka uuttavat energiaa. Meistä on ollut hyvin erottelukykyinen sen suhteen.

Tilanne ei ole erilainen mielemme ja sen juonittelun suhteen. Emme torju mieltä, muttemme salli sen myöskään muokata päätöksiämme. Niinpä erottelukyky on tässä kohtaa mestarin paras ystävä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >