HomeViestejäMaria Chambers10.11.2017 - Pyhää tanssia

10.11.2017 - Pyhää tanssia

PYHÄÄ TANSSIA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
10.11.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Voidaan kysyä, mistä tässä ruumiillistuneessa valaistumisessa on oikeasti kyse. Ja on valtava määrä materiaalia selittämään sen. Mutta oikeasti se on hyvin yksinkertaista. Puhtaimmassa muodossa se on pyhää tanssia.

Se on jumalaisen feminiinisyyden ja jumalaisen maskuliinisuuden tanssia, jossa on keskinäistä rakkautta ja kunnioitusta. Kukaan ei vie tai astu toisen varpaille. Se on aistillista tanssia. Tukevaa tanssia.

Se on äidin ja lapsen tai isän ja lapsen tanssia, jossa lapsen sallitaan tuntea ja jakaa oma viisautensa. Lapselle annetaan lupa leikkiä ja luoda. Lapsi vuorostaan sallii äidin tai isän nauttia elämästä uutuuden ja syvän kunnioituksen paikasta.

Se on ihmisen ja ikuisen itsen tanssia, jossa "minä olen" rakastaa, kunnioittaa ja arvostaa syvästi ihmisaspektiaan. Sielu, ikuinen itse, rakastaa ihmistä juuri sellaisena, kuin se on, kaikkine rajoituksineen. Ja ihminen kutsuu sielun ja jumalaisen itsen kehoonsa ja elämäänsä. Se lakkaa yrittämästä muuttaa ihmistapojaan tai parantaa itseään ja vain sallii.

Se on kahden vastakohdan tanssia – kuitenkin se toimii. Se virtaa. Sitä on suurenmoista katsella.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >