HomeViestejäMaria Chambers8.10.2017 - Kevyt matkustaminen

8.10.2017 - Kevyt matkustaminen

KEVYT MATKUSTAMINEN

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
8.10.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Keskustelin erään asuintaloni uuden naisen kanssa ja hän kertoi sanoneensa itselleen, kun ensi kertaa näki minut: "Siinä on henkilö, jonka haluaisin tuntea. Hän kulkee ilman matkatavaroita."

Se oli luultavasti miellyttävin kohteliaisuus, jonka olen koskaan saanut. Se auttoi minua laittamaan asiat perspektiiviin. Vaikka toisinaan tuntuu siltä, että raahaan tätä kehoa mukanani, koska se tuntuu hyvin raskaalta, tai saatan jäädä kiinni johonkin raskaaseen tunteeseen, ehdottomasti jotain on tapahtumassa.

Taakkani on ehdottomasti keventynyt, tuo taakka jota välttämättä halusin kantaa. Ja se mitä minä, mitä me olemme kantaneet, ei ole meidän. Se on ollut toisten matkatavaroita. Olemme kiskoneet toisten raskaita matkatavaroita ympäriinsä ja väittäneet niitä omiksemme. Elämien ajan.

Mutta on aika katsoa noiden matkalaukkujen nimilappuja. Tuo on äitini laukku. Tuo tuolla on täynnä koko ihmiskunnan kaikkia haavoja. Huh, se on raskas matkalaukku! Itse asiassa se on monta stadionia, jotka ovat täynnä matkalaukkuja.

Ja siellä minne olemme menossa, ei ole tilaa millekään matkatavaroille, ei edes käsimatkatavaroille.

Meille antoi iloa ja tämän planeetan ja muiden ihmisten palvelemisen tunnetta, kun kannoimme heidän taakkojaan. Eikä se ollut paha asia. Mutta se vaati meistä veronsa monilla tasoilla. Eikä sitä enää vaadita meiltä.

Itse asiassa jos välttämättä haluamme prosessoida toisten puolesta sitä, mihin he eivät pysty itse tai mitä eivät prosessoi itse, emme pysty siirtymään ruumiillistuneeseen valaistumiseemme. Joudumme luopumaan vapaudestamme.

Mutta jos resonoit tämän viestin kanssa, sinäkin olet päästänyt irti paljosta painolastista. Sinusta alkaa ehkä tuntua kevyemmältä. Sydämesi ei ole niin raskas kuin ennen. Syyllisyys tai sympatia tai empatia ei laukaise sinua enää yhtä paljon.

Se on iso juttu. Se on iso asia. Tunnusta, kun se tapahtuu. Huomaa, milloin sinusta tuntuu kevyemmältä, äläkä reagoi entiseen tapaan toisiin, joilla on tuskaa. Ja sinulla on edelleen äärimmäistä myötätuntoa heitä kohtaan, koska olet mennyt oman tuskasi läpi – ja jossain määrin edelleen menet. Mutta et ota itsellesi tuskaa heidän puolestaan. Et tunne tuota tuskaa ja tee sitä omaksesi.

Ja kun otat, tunnista se nyt. Annat tunteidesi olla oppaasi. Huomaat, kun kärsit heidän rinnallaan. Tai jos sinusta alkaa tuntea ahdistuneelta tai väsyneeltä. Et säti itseäsi, kun se tapahtuu. Tarkkailet vain sitä.

Ja huomaat ajan kuluessa, että sinusta tuntuu kevyemmältä. Sinusta tuntuu aistillisemmalta, ja se on hengen tulemista lähemmäs, vahvistamaan keveyttäsi ja iloasi. Noita toisia, raskaita tunteita, on ehkä edelleen reunalla, mutta ne eivät hallitse.

Kun tämä tapahtuu, juhli. Riemuitse siinä, koska se on merkki, että siirryt lähemmäs valaistumistasi. Paikkaan jossa ilotekijästä tulee uusi vakiosi isosti.

Se ei merkitse, etteivät muut tunteet koskaan palaa, vaan että hallitset tunteesi. Samaistut enemmän ikuiseen itseesi. Eikä sinun tarvitse koskaan palata takaisin paikkaan, joka tuntui hyvin synkältä. Ja ajan kuluessa fyysinen kehosi alkaa hyötyä.

Tämä prosessi vaatii poikkeuksellisen määrän kärsivällisyyttä ja myötätuntoa … ei niinkään enää toisia kohtaan, vaan ITSEÄMME kohtaan. ITSEÄMME. Ja teemme sen rakkaudessa koko ihmiskuntaa kohtaan, mutta ei enää vanhalla tavalla. Ei enää uhrautumalla ja kuormittamalla itseämme millään, mikä ei ole meidän.

Teemme sitä nyt tavalla, joka pääsee historiakirjoihin. Näytämme uutta OLEMISEN tapaa. Ja tämä uusi tapa on ratkaisu kaikkiin maailman ongelmiin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >