HomeViestejäMaria Chambers7.10.2017 - Äidit ja tyttäret

7.10.2017 - Äidit ja tyttäret

ÄIDIT JA TYTTÄRET

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
7.10.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tunsin äitini tönivän lempeästi minua kirjoittamaan tämän postauksen. Hän kuoli jo vuosikymmeniä sitten, mutta on aina lähelläni.

Halusin jakaa suhteen äitiini teidän kanssanne, erityisesti naisten. Se on suhde, jollainen useimmilla naisilla on äitinsä kanssa. Suhde joka jatkuu pitkälle, pitkälle, monta elämää taaksepäin. Kuten useimmat äitien ja tytärten väliset suhteet, meidän suhteemme ei ollut niin läheinen, kuin olisin halunnut sen olevan. En käsittänyt, miten paljon äitini kamppaili. Miten paljon hän tunsi omien olosuhteidensa ja sen patriarkaalisen maailman sortavan, josta hän löysi itsensä. Hän sisäisti myös oman äitinsä murheen ja kamppailun. Eteenpäin sukulinjaa pitkin.

Isäni oli hyvin hallitseva ja kontrolloiva minua kohtaan, eikä äitini tullut koskaan tuekseni. Hän pelkäsi kovasti tulevansa torjutuksi, jos tekisi niin. Ollessaan vailla aviomiehensä, isäni, tukea. Sen seurauksena hän tunsi olevansa ansassa ja kyvytön ilmaisemaan itseään täysin.

Siis suhteemme ei ollut kovin syvä. Mutta tunsin aina hänen surunsa. Ja hänen turhautumisensa. Se näkyi hänessä diabeteksena ja sydänsairautena. Vuosiin hänen kuolemansa jälkeen en ollut juuri ajatellut häntä, ennen kuin näin hänestä valokuvan, jonka veljeni postasi Facebookiin. Siinä hän seisoi keittiössämme 70-luvun loppupuolella. Joka kerta katsoessani sitä purskahdin itkuun. Tunsin syvää surua, jota en ollut koskaan ennen tuntenut hänen puolestaan. Tuolla hetkellä tunnistin, että olin kantanut äitini surua mukana koko elämäni. Aivan kuten hän kantoi oman äitinsä surua mukanaan. En koskaan oivaltanut, miten paljon se vaikutti elämääni ja kehooni. Tiesin, että oli aika kohdata tuo syvä suru äitini ja itseni puolesta.

Se oli surua, jota kaikki naiset tuntevat jollain tasolla, koska he eivät usko voivansa olla oma itsensä täysin tässä maailmassa. Se oli tunne äitinsä pettämisestä, jos he ilmaisevat itseään täysin. Tiedostamattomalla tasolla useimmat naiset uskovat, että he pettävät sukupuolensa, mukaan luettuna oman äitinsä, jos he ovat täysin oma itsensä. Jos voittavat äitinsä henkilökohtaisessa vapaudessaan.

En puhu vain yhteiskunnallisesta tai poliittisesta vapaudesta. Puhun henkilökohtaisesta sydämen vapaudesta. Vapaudesta olla kantamatta ihmiskunnan haavoja. Koska jokanainen uskoo DNA:ssaan, että hänen täytyy tehdä se palvellakseen ihmiskuntaa.

Valaistumisemme vaatii, että päästämme irti tuosta vanhasta roolista, jota olemme esittäneet naisina. Joillakin meistä on suurta vastarintaa päästää irti siitä, koska jokin osamme tuntee, että meidän täytyy kantaa tuota tuskaa kunnioittaaksemme äitejämme ja heidän tuskaansa.

Tästä syystä monet meistä inkarnoituivat naisiksi tähän elämään. Halusimme olla ensimmäisinä luomassa naisten uutta täysivaltaista sydäntä. Alkaen itsestämme. Halusimme vapauttaa itsemme ja sen seurauksena äitimme ja heidän äitinsä, eteenpäin sukulinjaa pitkin.

Voin sanoa teille, että oma äitini joka on nyt verhon toisella puolella, on hyvin lähellä minua suurimman osan ajasta ja hyvin ylpeä siitä, mitä teen. Hän on päättänyt olla inkarnoitumatta uudelleen, ennen kuin hän näkee, että olen päästänyt irti siitä roolista, jota hän ja toiset naiset ovat esittäneet hyvin pitkään. Hän näkee minulla ja muutamalla muulla naisella olevan kapasiteettia olla uusia täysivaltaisia ja valaistuneita naisia.

Jos siis olet tytär, jonka äiti vielä elää verhon täällä puolella, tiedä, että se mitä teet, hyödyttää äitiäsi. Mutta silloinkin jos on äidin ja tyttären välistä dynamiikkaa, joka näyttää vähän toimimattomalta tai hyvin toimimattomalta, tiedä, että syvällä tasolla äitisi haluaa sinun valaistuvan. Hän haluaa, että päästät irti sympatia- ja empatiaroolistasi toisia kohtaan. Se ei palvele häntä kovin hyvin eikä se palvele sinuakaan tällä hetkellä. Hän ei halua sinun käyttävän itseään tekosyynä olla kulkematta omaan vapauteesi tässä elämässä.

Ja jos äitisi on kuollut, tunne häntä. Luuletko, että hän oikeasti haluaa sinun jatkavan varman päälle ottamista ja pienen esittämistä, jos olet tehnyt sitä? Ei, hän haluaa sinun olevan täysin oma itsesi. Hän haluaa sinun säteilevän valoasi. Hän haluaa sinun olevan vapaa.

Voitko tajuta sen merkityksen, mitä teet tällä planeetalla tänä aikana naisena? Jos tämä resonoi kanssasi, niin olet valmis astumaan täysivaltaisuuteesi. Olet valmis olemaan itsesi täysin ja varauksetta. Ei häpeää. Ei anteeksipyyntöjä keneltäkään.

Ja jos sinulla on tytär tai tyttäriä, miten suurenmoinen roolimalli olet heille. Miten uskomatonta on, että on sellainen äiti, joka on riittävän rohkea rakastaakseen itseään ensin. Erityisesti maailmassa, jossa se nähdään ja on nähty vähemmän kunniakkaana, erityisesti naisella. Millaisen perinnön jätätkään jälkipolville.

Siis on aika, tyttäret ja äidit, päästää irti vanhasta ja päästää sisään uusi. Teidän on nyt turvallista olla täysin oma itsenne.

Ja vielä yksi asia. Toivottavasti olet ollut vanhempi tuolle pienelle tytölle sisälläsi. Toivottavasti olet antanut hänelle huomiota ja rakkautta. Kenties sitä huomiota ja rakkautta jota aina kaipasit omalta äidiltäsi. Jos jotain hoivaamista täytyy tehdä, rakas nainen, se on oman sisäisen lapsesi hoivaaminen. Tuon osasi joka haluaa tuntea vapautta leikkiä ja tutkia. Kenties hän ei koskaan tuntenut lapsena tuota vapautta isäsi tai äitisi sylissä. Kenties hän ei koskaan tuntenut turvaa. Nyt voit antaa tuon turvallisen tilan hänelle. Ja palkkiona hän luo uuden kipinän ja innostuksen elämääsi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >