HomeViestejäMaria Chambers4.10.2017 - Rentoudu tyhjiöön (älä välttele tyhjiötä, osa 2)

4.10.2017 - Rentoudu tyhjiöön (älä välttele tyhjiötä, osa 2)

RENTOUDU TYHJIÖÖN (ÄLÄ VÄLTTELE TYHJIÖTÄ, OSA 2)

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
4.10.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ei tietenkään ole hauskaa olla paikassa, jossa emme tunne paljon intohimoa elämää kohtaan. Jos on jokin asia, jota ihminen sietää todella huonosti, se on intohimottomuus.

Olemme alttiimpi sietämään kriisiä kuin sitä, ettemme tunne mitään. Meille on ok tuntea rauhaa, mutta on vaikea niellä tavallaan tyhjyyttä. Itse asiassa jopa yksinäisyyden tai masennuksen tunteminen on parempi kuin tuo tyhjiö.

Ja osa ylösnousemustamme, ruumiillistunutta valaistumistamme, on kiinnostuksen menettäminen asioihin, jotka ennen saivat tuntemaan, että olimme elossa. Ja on houkuttelevaa yrittää kömpiä ulos tuosta tyhjiöstä.

Yritämme tuoda jonkin tai jonkun täyttämään tuon tyhjiön. Mutta tiedämme, että se on vain väliaikainen ratkaisu. Jos toimimme puutetilasta, tulokset eivät ole kovin tyydyttäviä.

Mutta tyhjiössä, tuossa tyhjältä näyttävässä tilassa, tapahtuu paljon. Emme vain tunnista sitä fyysisillä ihmisaisteillamme. Se on tila, jossa alamme kutsua sisään ikuisen itsemme.

Se on tila, jossa alamme täyttää itseämme – jos emme tuomitse sitä huonoksi tai ajattele tekevämme jotain väärin tai ettemme tee tarpeeksi. Koska tuo itsensä tuomitseminen pysäyttää virtauksen. Ja kyllä, siinä on virtausta. Se on aikaa, jolloin sielumme myös tutustuu paremmin meihin, rakkaaseen ihmiskumppaniinsa.

Onhan kyse jälleentapaamisesta. Siitä on hyvin kauan, kun olitte yhdessä, eikö vain? Hyvin pienenä lapsena tunsit sielun lähelläsi. Mutta monta vuotta se oli siinä, mutta pidit sen käsivarren mitan päässä. Siinä on siis tolkkua, että kumpikin teistä on vähän haparoiva alussa.

Sielusi ei ole vain tavallinen ystävä ja rakastaja. Tuo sielusi kunnioittaa sinua eikä tuputa itseään sinulle. Voi, saattaa tuntua tuputtamiselta, kun sinusta näyttää, että maailmasi on kääntynyt nurinpäin. Mutta annoit kuitenkin luvan tähän kokemukseen, ja sielusi on hyvin intohimoinen omalla tavallaan. Vähän näyttää riittävän pitkälle.

Se haluaa kokea omat luomuksensa intiimisti. Ja prosessin aikana se häiritsee vanhoja ja vanhentuneita järjestelmiä, mikä on hyvä asia. Mutta se ei yritä tahallaan tehdä elämästäsi kaaosta. Monet teistä halusivat tämän transformaation tapahtuvan nopeasti, tässä yhdessä elämässä. Ja se on melko vaikea tehtävä kaikille osallisille.

Siis tyhjyys ja intohimottomuus ovat epämukavaa. Mutta mitä jos se olisi ok meille? Mitä jos emme yrittäisi muuttaa sitä?

Huomaan, että silloin kun tunnustan vähemmän iloiset tunteeni, ne näyttävät muuttuvan kohottavammiksi, joskus nopeasti. Tämä tuntuu olevan muuntamiskaava.

MUSIIKKIA KORVILLENI

Huomaan, että musiikki tuntuu auttavan jumiutuneiden energioiden liikuttamisessa. Kohottavan musiikin kuunteleminen. Viime aikoina se on ollut Gypsy Kings. Sieluni tuntuu nauttivan siitä. Mutta se on sopivaa, mikä ikinä toimiikin sinulla. Musiikki ottaa mukaan aistit ja sydämen ja ohittaa mielen jupinan. Se on universaalia rakkaus- ja intohimokieltä.

Ei niinkään tyhjiö ole ongelma, vaan sen tuomitseminen huonoksi. Tässä transformaatioprosessissa tapahtuu niin paljon, ettemme voi mitenkään ymmärtää sitä kaikkea, ainakaan mielemme perspektiivistä. Ja prosessi näyttää virtaavan paljon paremmin, jos astumme pois tieltä ja vain rentoudumme siihen.

Ota vapaasti tyhjöön mukaasi se, mitä haluat. Sinun ei tarvitse istua yksin meditoimassa pimeässä. Ei lainkaan. Voit ottaa suosikkimusiikkiasi, suosikkisikarisi, jälkiruokaa, ristisanatehtävän tai elokuvan. Tai voit ottaa vain itsesi.

Siis rentoudu vain tyhjiöön. Ja sitten saatat löytää itsesi sen toiselta puolelta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >