HomeViestejäMaria Chambers20.9.2017 - Maa kuvastimena

20.9.2017 - Maa kuvastimena

MAA KUVASTIMENA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
20.9.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä Maa luotiin, että me sielut voisimme kokea itsemme tavalla, johon emme pystyneet muissa maailmoissa. Halusimme olla hyvin läheinen ja henkilökohtainen itsemme kanssa. Olla ympäristössä, joka peilasi meille takaisin sen, mitä sisällämme tapahtui.

Mutta jossain matkan varrella unohdimme, että se oli totta. Emme pitäneet siitä, miltä meistä tuntui, ja laskimme tämän sen syyksi, mitä tapahtui ulkopuolellamme. Sen seurauksena yritimme jatkuvasti ohjata ja korjata kaikkea ulkopuolellamme, jotta olomme tuntuisi paremmalta.

Mutta siitä tuli epäkiitollinen tehtävä, ja juuri kuin saimme yhden asian hoidettua, kulman takana meitä tervehti jokin muu. Vai sanonko "meihin iski"?

Pikakelaus nykyhetkeen, jossa monet meistä ovat muistamassa totuuden luojana olemisesta. Että todellinen työ on sisällämme, ei ulkopuolellamme. Eikä tuota kelloa tietenkään voi ei-soittaa. Kun tietää tuon totuuden, ei voi enää esittää uhria. Se peli on ohi. Mutta ei vielä suurimmalla osalla ihmisistä. He eivät vielä osaa yhdistää tietoisuustilaansa ja ilmennyksiään.

Eikö myös meidän, jotka olemme luomisen kärkijoukkoa, ole aivan liian helppoa luiskahtaa uhrimoodiin? Joskus paljon helpompaa kuin täydellisen vastuun ottaminen luomuksistamme. Erityisesti kun Henki pitää hauskaa energioidemme kanssa. Ei tarkoituksella kaada meitä, mutta se vain kuuluu asiaan.

Juttuja hämmennetään esiin. Ne ulkoiset jutut joita ihmiskunta käy nyt läpi – kaikki nämä myrskyt, kaikki nämä luonnon tekoset – on suunniteltu hämmentämään asioita esiin, liikuttamaan jumiutuneita energioita.

Mutta meidän ei tarvitse olla kovin huolissamme niiden vaikuttamisesta meihin. Olemme jo enimmäkseen menneet myrskyjemme läpi. Mitä tietoisemmaksi ihminen tulee, sitä vähemmän hän tarvitsee ulkoisia tapahtumia muuttamaan ja liikuttamaan energioita. Mitä enemmän siirrymme uuteen energiaan, sitä turvallisemmaksi meille tulee. Se on tasapainoista energiaa, joten se on turvallista energiaa. Ja tuo turvallinen tila on syy, miksi aspekteillemme toisista ajoista on mukavampi palata takaisin luoksemme ja integroitua kanssamme. Niistä tuntuu nyt turvalliselta tehdä se.

Myös hallitukset jotka vaikuttavat negatiivisilta, tekevät oman osansa jumiutuneiden energioiden liikuttamisessa. Ne nostavat tavallisen kansan tietoisuutta korostamalla niitä tasapainottomuuksia, joita on ollut maailmassa hyvin pitkään. Poliittisista johtajista tulee sitten noiden tasapainottomuuksien peilejä.

Se on kuin virus, joka auttaa puhdistamaan pois vanhoja, pysähtyneitä energioita. Sellaisia energioita kuin rasismi, seksismi, homofobia ja muukalaisviha, muutamia mainitakseni.

Asioita siis hämmennetään planeetalla esiin isolla kädellä. Mutta ihmiskunta ei ole vielä aivan valmis yhdistämään pisteitä. Että jokaisen yksilön oma tietoisuus osallistuu sen luomiseen, mitä hän kokee maailmassaan.

Sen sijaan he ovat edelleen uhrimoodissa. Ja syyttävät vallanpitäjiä, kaikkia tai kaikkea ulkopuolellaan. Ja tämä kumpuaa voimattomuuden pelosta. Ilman olemisen pelosta.

Ja se on yksi syy, miksi olemme täällä. Me jotka olemme tietoisuusmuutoksen eturintamassa, annamme esimerkin olennosta, jolla on kaikki tarvitsemansa sisällä. Annamme esimerkin olennosta, joka ymmärtää, että hän luo oman versionsa todellisuudesta. Vaikkei hän ole tehnyt siitä "täydellistä". Koska kyse ei ole täydellisyydestä, mitä ikinä se merkitseekin.

Mutta siirtyminen pois uhrimoodista on valtava asia itsessään. Se on erittäin vapauttavaa, koska se vapauttaa jokaisen olemaan vastuussa omasta onnellisuudestaan. Se huojentaa ihmisten mieltä. Mutta heidän täytyy ensin tunnustaa oma ikuinen itsensä, ennen kuin he voivat hyväksyä totuuden täysivaltaisena luojana olemisesta.

Eikä se tapahdu tällä planeetalla melko pitkään aikaan. Se on ok. Emme tulleet tänne muuttamaan maailmaa, vaan muuttamaan itseämme. Esittelemään uuden tavan, uuden potentiaalin.

Siis planeetta käy läpi iterointejaan, jotka me olemme jo tehneet henkilökohtaisella tasolla. Ymmärrämme syvällisesti, että tulimme tänne kulkeaksemme läpi kuvastimesta ja kohdataksemme itsemme toisella puolella.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >