HomeViestejäMaria Chambers17.9.2017 - Kuorrutusta

17.9.2017 - Kuorrutusta

KUORRUTUSTA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
17.9.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Päätimme olla täällä tässä elämässä niitä, jotka menevät ensimmäisenä, niitä jotka käyvät läpi historiaa tekevän transformaation hiilipohjaisesta olennosta kristallipohjaiseksi olennoksi. Monet meistä ovat enimmäkseen siirtyneet epäilyksistä ja epäröinnistä läpi. Olemme heräämisen ohi ja olemme nyt mestaruusosassa. Se ei merkitse, että elämämme on yhtäkkiä täydellinen kuva, vaan että otamme nyt täyden vastuun elämästämme ja ilmaisustamme.

Henkilökohtaiseen elämäämme on vaikutettu syvästi. Terveyteen, kenties talouteen, suhteisiin. Yksinkertaisesti ilmaistuna, emme ole enää sama ihminen. Emme ehkä tiedä, minne menemme tästä, mutta tiedämme, että olemme tässä täysin eri kapasiteetilla kuin muut ihmiset.

Olemme täällä ollaksemme uusi normaali. Näyttämässä esimerkillä, että ihminen voi olla tasapainossa pimeytensä ja valonsa osalta. Että hän voi integroida kaikki osansa, jotka olivat kadonneena ja pirstoutuneena hyvin pitkään.

Olemme täällä esimerkkinä ihmisistä, jotka ovat sallineet ikuisen Itsensä olla intiimi osa arkeaan. Jotka eivät juokse enää ympäriinsä yrittäen parantaa ihmisitseään. Jotka tietävät, että se on turhaa.

Olemme pieni ja omistautunut ihmisryhmä, joka on täällä pelkästään säteilemässä valoaan. Kaikki muu mitä päätämme tehdä, on kuorrutusta. Ilmaisemmeko säteilyämme jollain taidemuodolla, kirjoittamalla, musiikilla, toisten valmentamisella, jakamalla itsemme millä tahansa tavalla, joka tuntuu hyvältä … se on täysin henkilökohtainen asia.

Ja jos päätämme vain nauttia elämästä hyvin aistillisella tavalla ja nautiskella arjestamme tekemättä mitään erityistä, sillä on sama vaikutus, kuin jos perustaisimme koulun tai rakentaisimme bisneksen tai kirjoittaisimme kirjan.

Ja tämä johtuu siitä, että olemme täällä säteilemässä. Ja se tapahtuu riippumatta siitä, mitä teemme tai olemme tekemättä, kunhan olemme ilossamme. Ja tietysti tämä voi olla konstikas osa, koska on helppoa hairahtua pois ilostamme, sielumme ilon tuntemisesta.

Voitaisiin siis sanoa, että päätehtävämme täällä on pysyä parhaamme mukaan harmoniassa Itsemme kanssa. Tunnistaa häiriötekijät. Mestarin huomio voi kiinnittyä muualle. Suhteet voivat olla merkittävä häiriötekijä. Niiden pitäminen oikeassa perspektiivissä voi olla haastavaa. Koska emme ole täällä rakentamassa suhteita toisiin, vaan sieluumme. Se on ensisijainen ja tärkein suhteemme.

Ja tiedämme kaikki perinpohjaisesti, miten terveysongelmat tai taloudelliset ongelmat voivat heittää meidät pois keskuksestamme. Ulkoinen todellisuutemme näyttää laahaavan tietoisuutemme perässä. Mutta meillä ei ole enää varaa antaa näiden asioiden kiskoa kallisarvoista energiaa meistä.

Osaamme pysyä keskuksessamme – ei kieltämällä tunteemme, vaan antamalla niille kaikille tilaa, mutta samaistamatta niitä enää omiksemme. Tunteita jotka kertovat meille, ettemme ole tarpeeksi hyvä tai tarpeeksi ansaitseva tai tarpeeksi kyvykäs ollaksemme uuden tietoisuuden johtaja.

Emme salli myöskään sellaisten tunteiden, kuin yksinäisyys tai tylsyys, olla totuutemme. Kyllä, ne ovat totta. On toisinaan yksinäistä olla muutospioneeri. Ja tylsyys on osa prosessia. Kaikki nämä tunteet tulevat mielestä, joka on ehdollistunut olemaan elämämme ohjaksissa.

Ja mieli on suurin haaste valaistumisessamme. Se ei ole halukas päästämään irti kontrollistaan. Mutta sekin näkee, että irtipäästämisestä ja Itsemme sallimisesta astua sisään on todellista hyötyä.

Siis olemme täällä, sinä olet täällä ja säteilet. Se riittää. Siksi olet täällä. Niinpä mitä tahansa päätät tehdä tuolla säteilyllä, se on myös siunaus tälle planeetalle. Koska me rakastamme, sinä rakastat tätä planeettaa syvästi ja halusit olla täällä tuomassa uutta energiaa, jotta tämä planeetta voisi asettaa uuden kurssin itselleen.

Päästäksesi tuohon säteilyyn joka sinulla on nyt, sinun täytyi käydä läpi melkoisesti. Se vaati päästämään irti paljosta monilla tasoilla. Päästämään irti menneisyydestäsi tässä ja muissa elämissä. Päästämään irti henkiperheestäsi, esi-isistäsi.

Ja tämä on vapauttanut hyvin monet, ja sen vuoksi sinua, meitä, kunnioitetaan syvästi. Voitko silloin nähdä, että se mitä päätät tehdä tästä eteenpäin täällä, on vain kakun kuorrutusta, piste i:n päälle?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >