HomeViestejäMaria Chambers16.9.2017 - Nyt on kyse sinusta

16.9.2017 - Nyt on kyse sinusta

NYT ON KYSE SINUSTA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
16.9.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Oletko kyllästynyt sopeutumaan kaikkien muiden maailmaan? Eikö sinusta tunnu, että heidän on aika sopeutua omaasi?

Ongelmana on, että jos valitsisimme tuon tien, meillä ei luultavasti olisi ketään jäljellä elämässämme. Ajattele sitä. Jos lakkaisimme mukautumasta toisiin ihmisiin, jos emme enää yrittäisi täyttää taukoja keskustelussa, jos emme olisi jossain määrin hoivaava, tukeva ja ymmärtävä, kuka haluaisi olla lähellämme? Ja etkö kuitenkin ole tavallaan valmis tuon roolin osalta, enimmäkseen?

Kun kävelet huoneeseen, etkö halua olla hallitsevaa värähtelyä? Se ei merkitse, että kaikkien muiden täytyy olla linjassa omasi kanssa, vaan ettei sinun tarvitse enää himmentää valoasi. Ja se todella merkitsee, että värähtelysi on hallitseva, koska se on nykyään niin kirkas.

Ja se saattaa merkitä, että toisista tuo valo on epämukava ja he häipyvät tiehensä. Toiset saattavat pitää sitä inspiroivana. Sillä ei ole merkitystä. Sinun tehtäväsi ei ole selvittää sitä. Tehtäväsi on vain säteillä valoasi. Siihen ei liity ponnistelua. Kyse on vain omana itsenäsi olemisesta. Ihmisitsenäsi, mutta kanssasi ikuinen Itsesi. Menemisestä jokaiseen ympäristöön kumppanisi kanssa. Parhaan ystäväsi. Tuntematta enää tarvetta piilottaa tuo paras ystäväsi.

Jos olet enemmän Itsesi, vaikutat luultavasti itsekkäältä ympärilläsi olevista. He saattavat pitää sinua välinpitämättömänä, kenties jopa kylmänä. Irrallisena. Mutta olet itse asiassa yhdistyneempi itseesi, kuin olet koskaan ennen ollut. Sinun ei tarvitse ottaa energioita toisilta. Ja huomaat, että elämästä tulee aistillisempaa kuin koskaan ennen, muttet käytä sitä itsesi täyttämiseen. Tämä johtuu siitä, että tyydytyt enemmän sisältä käsin. Päästät lisää irti painolastista, joten saatat vaikuttaa kevyemmältä/valoisammalta. Olet vapaa henki.

Valaistuminen ei ole sitä, mitä luulimme sen olevan, eihän? Se ei välttämättä ole sitä, että ympärillämme parveilee ihmisiä ja haluaa olla seurassamme. On niitä, jotka etsivät seuraamme, mutta ei siksi, että olemme huolehtijoita. He haluavat kokea sen, mitä me koemme. Syvän yhteyden sieluumme. Ja tiedämme, ettemme voi antaa sitä heille, että heidän täytyy löytää se itse.

Kaikki tämä ei tapahdu yhdessä yössä, mutta tunnemme, että se on tapahtumassa. Meistä tuntuu erilaiselta. Tiedämme, ettemme voi olla se, kuka olimme ennen. Menneisyydellämme ei ole enää mitään merkitystä sille, kuka olemme. Useimmat ihmiset haluavat syleillä menneisyyttään riippumatta siitä, onko heillä hyviä vai huonoja muistoja.

Emme pysty enää samaistumaan helposti menneisyyteemme. Sielumme näkee sen kaiken vain kokemuksena. Siihen on vähemmän ja vähemmän tunnekiintymystä. Yksi syy, miksi toiset näkevät meidät ei-välittävänä. Meidän täytyy varoa pitämästä muistinmenetystämme ikääntymisen merkkinä tai negatiivisena asiana.

Se on siunaus, koska se tekee tilaa uusille muistoille. Se vapauttaa meidät. On tärkeää, ettemme ymmärrä tylsyyttä väärin, huonoksi asiaksi. Se on vain tila, jossa emme ole täysin yhdistynyt Itseemme. Tämä muuttuu.

Uusien asioiden tekeminen on hyvä asia. Meissä on kyse menemisestä mukavuusalueemme ulkopuolelle. Emme ole niiden joukossa, jotka pelaavat varman päälle. Mutta mekin voimme jumittaa. Niinpä joskus täytyy tapahtua asioita liikuttamaan jumiutuneita energioita. Niitä voi tulla hurrikaaneina, myrskyinä, taivaallisina tapahtumina, sairastumisena, työpaikan tai suhteen menettämisenä.

Tämä ruumiillistunut valaistuminen on vaikein asia, jonka ihminen voisi koskaan tehdä. Sinua pyydetään tekemään mahdoton – tai siltä se tuntuu. Sinua pyydetään olemaan aito Itsesi, vaikka toinen osasi edelleen vastustaa sitä, koska se ei kestä nähdä muiden tuskaa ja haluaa lievittää sitä.

Mutta kun harmonisoidut enemmän Itsesi kanssa, tiedät, että kaikki on hyvin. Lakkaat välttämästä niin hemmetin paljon. Ja oivallat, että se on HYVÄ asia sinun ja kaikkien muiden kannalta.

Niinpä kävellessäsi huoneeseen tai katua pitkin, kävele kumppanisi, Itsesi, kanssa ja katso, mitä tapahtuu. Pidä hauskaa sen kanssa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >