HomeViestejäMaria Chambers17.7.2017 - Minun ei tarvitse olla ...

17.7.2017 - Minun ei tarvitse olla ...

MINUN EI TARVITSE OLLA …

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
17.7.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Minun ei tarvitse olla peloton. Sieluni on. Minun ei tarvitse olla ongelmaton. Sieluni on jo. Minun ei tarvitse olla järjestyksessä ja aikataulussa voidakseni sallia sielun olla kanssani ja tunteakseni sen rakkauden minua kohtaan juuri sellaisena, kuin olen.

Minun ei tarvitse olla täysin terve tai varakas. Minun ei tarvitse saada selvitettyä kaikkia suhteitani. Minun ei tarvitse saada selville kaikkea, ennen kuin voin nauttia täällä elämästä sieluni kanssa.

On väärinkäsitystä, että meidän täytyy ratkaista kaikki ongelmamme ja tulla pelottomaksi ihmiseksi, ennen kuin voimme olla sielumme rakkauden ja tuen arvoinen. Mitä siis tapahtuu? Päädymme sättimään itseämme, koska tämä pyytää mahdotonta ihmisitseltämme. Olemme jo tehneet ihmismielemme ja -persoonamme vastuulliseksi elämästämme, terveydestämme, varallisuudestamme ja onnellisuudestamme. Nyt pyydämme sitä olemaan vastuussa myös valaistumisestamme.

Huomaan, että voin saavuttaa ja säilyttää tietoisuustilan, joka on autuas, rauhallinen ja intohimoinen. Ei, en 24/7. Kenties lopulta voin. Kenties en. Sillä ei ole merkitystä. Ja samaan aikaan tunnen edelleen pelkoa, surua, toivottomuutta ja vihaa – muutaman tunteen mainitakseni. Mutta nyt tiedän, että voin tiedostaa nuo tunteet reagoimatta niihin. Niiden ei tarvitse olla poissa tietoisuudestani, jotta voin päästä käsiksi jumalaiseen itseeni.

VUORENHUIPPUA EI TARVITA

Tiedät, että ollaksesi maailmassa mestarina sinun ei tarvitse eristäytyä jollekin vuorenhuipulle, jotta voit tuntea autuutta. Voit olla maailmassa, mutta ei maailmasta. Ja sama pätee ajatuksiimme ja niiden generoimiin tunteisiin. Meidän ei tarvitse juosta niitä karkuun voidaksemme silti tuntea laajentuneen tietoisuustilamme.

Ja kun tunnistamme tämän totuuden, nuo tunteet eivät ole yhtä vastustamattomia enää. Meidän ei tarvitse enää ruokkia itseämme niillä. Tämä ei merkitse, että ne menevät täysin pois tietoisuudestamme. Se on tärkeää tunnistaa, koska muuten on paljon levottomuutta siihen liittyen, ettei ole valmis valaistumaan tai sen arvoinen.

Silloin koko tämän transformoitumisen pointti menee ohi. Jos odotamme olevamme jonkinlainen täydellinen ihminen, saamme odottaa hyvin pitkään. Se on sama asia, kuin jotkut ihmiset new age -yhteisössä odottavat koko ihmiskunnan heräämistä, ennen kuin valaistuvat. Tai odottavat sinkoamista jonkinlaiseen 5D-nirvanaan, jossa elämä on kaunista ja täydellistä.

PAHOLAINEN SAI MINUT TEKEMÄÄN SEN!

Uskonnollisen retoriikan pläjäykset kertovat meille, että jos kadumme ja puhdistumme synnistä tässä elämässä, meille on paikka varattuna taivaassa. Ylösnousemukseen liittyen synti on sitä, että meidän täytyy hankkiutua eroon kaikista "epätäydellisistä" ihmisongelmista ja -tunteista. Mielenkiintoista.

Tietyt uskonnot tuomitsevat synkemmät tunteet paholaisen tekosiksi. Se ei ole yllättävää ottaen huomioon, että ihmiset ovat enimmäkseen kieltäneet oman varjonsa, kaikki tukahdutetut tunteet, jotka toinen osamme on säilyttänyt puolestamme rakkaudesta. Sielumme ei torjunut niitä osiamme, jotka me torjuimme.

Häpeäämme, vihaamme, epäilyämme ja tunnetta, ettemme ole tarpeeksi hyvä. Kaikki lapsipuolia, jotka karkotettiin kellariin. Ei, nuo tunteet eivät ole se, kuka oikeasti olemme, kuten jokainen meistä alkaa tajuta. Mutta olemme myös havainneet, että niiden tukahduttaminen, tunnustamatta niiden olemassaoloa, luo sekasortoa.

Ikuisella itsellämme ei ole ongelmia noiden tunteidemme kanssa. Vaikkei sielumme osallistu niihin, se ei tuomitse meitä sen perusteella, miltä meistä tuntuu.

Ihmisen on vaikea kuvitella sellainen kumppani, joka voisi rakastaa meitä näin ehdottomasti. Niinpä luulen, että meidän täytyy päästä siitä vain yli! Totutella tuollaiseen syvään, kunnioittavaan ja syvälliseen rakkauteen, jota tulee … meistä.

Niinpä ainoa asiani ihmisenä on olla tietoinen. Tietoinen, että elämä tuntuu paljon täydemmältä ja rikkaammalta, kun rentoudun ja sallin MINUN – toisen osani – rakastaa minua. Se on hyvin yksinkertainen totuus. Ja siihen pääseminen vaati hyvin mutkikasta polkua.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >