HomeViestejäMaria Chambers16.7.2017 - Kun olet valmis

16.7.2017 - Kun olet valmis

KUN OLET VALMIS

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
16.7.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sitten kun sinä olet valmis päästämään irti jostain tilanteesta, fyysisestä tai tunnevaivasta tai suhteesta, teet sen. Etkä hetkeäkään aiemmin.

Ja kun sanon "sinä", tarkoitan mitä tahansa osaasi, mikä se sattuu olemaan. Myös fyysiset ongelmat jotka on suurimmalta osin perittyjä, voidaan muuntaa. Mutta jos se tuntuu hitaalta tai jos ei tunnu tapahtuvan mitään edistystä, se johtuu siitä, ettet ole valmis. On kyse sitten kehosta tai mielestä.

Me olemme tässä nopeutetulla polulla verrattuna muihin ihmisiin, kuitenkin integrointiimme liittyy edelleen prosessi tai muuten se pakahduttaisi järjestelmämme. Se pakahduttaa meidät jo. Kuvittele, jos olisi vielä intensiivisempää. Kuitenkin on todella vaikea olla kärsivällinen tämän prosessin kanssa, ja monet meistä miettivät toisinaan, tapahtuuko se koskaan heille.

Meitä kehotetaan hyväksymään se, missä olemme, ja olemaan kärsivällinen kehomme kanssa siinä mielessä, että sen tarvitsee saada tietoisuutemme kiinni. Mutta joskus tuo keho perittyine ongelmineen on oikea ilonpilaaja.

Tajuat lopultakin tämän ilojutun, tunnet sielusi ja elämän aistillisuuden ja PAM! Osut taas uuteen fyysiseen haasteeseen, tai kenties se on tunnepuolella. Tai jokin kokemasi pahenee.

Niinpä yrität alistua siihen, ja ymmärrät, että kun lisää valoa tulee soluihisi, se laukaisee usein noita vaivoja ja sairauksia, joista täytyy päästää irti. Joskus otamme myös tietämättämme ympärillämme olevien ongelmia itsellemme. Mutta tiedämme myös, ettei tämä enää käy. Ja jos omaksumme toisten juttuja, meidän ei pidä prosessoida niitä, vaan niiden pitää sallia liikkua lävitsemme ja ulos meistä.

No, kaikessa tässä on tolkkua ja se tapahtuu, vaikkakin hitaasti – paljon hitaammin kuin kukaan meistä osasi odottaa.

Mutta yritys pakottaa tai kiihdyttää parantumista tai valaistumistamme yleisesti ei toimi. Mutta sitä voidaan kiihdyttää sallimalla sen vain tapahtua ja olemalla yrittämättä niin kovasti.

Minusta on mielenkiintoista, että ihmiset vannovat tiettyjen tuotteiden tai menetelmien nimeen, joiden he väittävät parantaneen jonkin vaivan heillä. Tietty tuote joka teki ihmeitä yhdelle ihmiselle, ei tehnyt mitään toiselle.

Eräs ystävä kertoi minulle, ettei hän löytänyt pätevää terapeuttia – jokainen jota hän kokeili, oli epäammattimainen. Sanoin hänelle, että kenties hän ei ollut valmis katsomaan käsittelemäänsä ongelmaa, koska se oli liian tuskallista. Joten kyvyttömyys löytää "oikea" terapeutti ei ollut yllätys.

Miten moni meistä on tehnyt laajaa ja uuvuttavaa tutkimusta jostain vaivasta ja kaikista mahdollisista lääkkeistä, sitten löytänyt lääkkeen, kokeillut sitä eikä se ole toiminut?

Jos joku luotettu henkilö kertoisi meille, että Fazerin sinisen suklaan syöminen kolme kertaa päivässä parantaisi kehostamme tietyn vaivan, tuo menetelmä toimisi ehdottomasti. Mutta ei siksi, että uskoisimme siihen, vaan koska olisimme ehdottoman valmis päästämään tuosta vaivasta irti.

Emme pidä tämän kuulemisesta kovin paljon, koska haluamme ajatella, että olemme tuon päätöksen kontrollissa ihmispersoonana. No, kontrolloimme sitä suuressa määrin vastarinnallamme. Mitä enemmän yritämme ja kamppailemme ja analysoimme, sitä enemmän pidämme itsemme jumissa, koska meillä ei ihmisenä ole pääsyä kaikkeen informaatioon. Eikä ole meidän tehtävämme saada tuota informaatiota ja painia sen kanssa. Ei ole tärkeää tietää, mistä ongelma on peräisin, koska mikään näistä ongelmista ei ole todellisuudessa meidän.

IHMISENÄ OLEMISEN TEESKENTELEMINEN

Tiesimme, että tämä elämä olisi erityislaatuinen. Halusimme olla täällä planeettahistorian voimallisimpaan aikaan tuomassa uutta energiaa. Ja osa tuota prosessia oli ottaa itselleen hyvin todellinen ihmiselämä, jossa oli hyvin todellisia ihmisongelmia, tullaksemme myötätuntoisiksi opettajiksi, johtajiksi ja mentoreiksi.

Olimme jo kehittyneitä sieluja. Meidän ei tarvinnut oikeasti olla täällä. Niinpä kaikki ongelmat joita olemme kokeneet, eivät ole oikeasti meidän. Meidän ei tarvitse ottaa mitään niistä henkilökohtaisesti.

Eikä edes sen tietäminen – vaikka se voi olla lohduttavaa – ratkaise automaattisesti kaikkia näitä ongelmia. Nämä ongelmat ratkeavat itsestään, kun ne ovat valmiita. Itse asiassa niitä ei edes ratkaista, vaan ne lähtevät vain pois. Niinpä voimme kääriä hihamme, selvittää ongelman kerrallaan, kuluttaa aikaamme, energiaamme ja rahaamme mahdollisiin ratkaisuihin ja tulos on edelleen sama.

Tehtävämme tässä prosessissa on tehdä olostamme mahdollisimman mukava. Tietyt tuotteet ja menetelmät voivat lievittää oireita, mikä on ok, mutta energiatasapaino ei ratkea, ennen kuin se on valmis ratkeamaan. Ei hetkeäkään aiemmin.

Ainoa tehtävämme on rentoutua ja löytää kaikki tavat tuntea olomme hyväksi. Miksi? Koska hyvä olo on luonnollinen olotilamme. Mitkään muut jutut eivät ole. Kunnioita kaikkia tunteita, kun niitä tulee esiin. Älä paini niiden kanssa, jos mahdollista. Älä yritä saada niitä "oikein".

Jos mielesi on täysin hermostunut, ala tehdä vaikka ristisanaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >