HomeViestejäMaria Chambers6.6.2017 - Se on helppo juttu

6.6.2017 - Se on helppo juttu

SE ON HELPPO JUTTU

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
6.6.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tiesitkö, että sellainen joka on etevä ja pitää itseään hyvin älykkäänä, on erinomainen kandidaatti hypnotisoitavaksi?

Tämä yllättää monet ihmiset, koska meille annetaan kuva, että sellaiseen joka on yksinkertainen ja/tai kouluttamaton, voidaan vaikuttaa helposti suggestiolla. Kuitenkin näemme, miten hyvin monet ihmiset ovat hypnoosissa joka päivä arkielämässään.

He seuraavat massatietosuutta sinne, missä se sattuu olemaan.

He pitävät mieltä, ihmisaivoja, suurimmassa arvossa ja palkitsevat ne, jotka pysyvät ahtamaan eniten informaatiota noihin aivoihin.

Kuitenkin ne ihmiset ja ryhmät, jotka ovat käyttäneet mielikuvitustaan ja jotka ovat kehittäneet laatikkotietoisuuden ulkopuolella, ovat oikeasti siirtäneet sivilisaatiota eteenpäin kautta historian.

Todellinen mielikuvitus. Siitä tämä koko universumi luotiin. Henki halussaan tuntea itsensä loi kaiken tämän leikkikentäkseen.

Voitko kuvitella sen?

Useimmat ihmiset eivät voi kuvitella. He pitävät ihmisaivoja niin suuressa kunniassa, näkevät ne luomisen määritelmänä, että he luultavasti ajattelevat, että niin kaikki tämä luotiin.

AIVOT LOIVAT MAAILMAN SEITSEMÄSSÄ PÄIVÄSSÄ

Niinpä maailmasta jossa elämme, on tullut hyvin mentaalinen paikka, mielikuvituksen jäädessä takapenkille. Niin paljon merkitystä on annettu älykkyydelle, että kehitetään tietokonetta, joka ylittää ihmisaivot kapasiteetissaan säilyttää ja hakea informaatiota.

Sillä on oma arvonsa.

Mitä vähemmän ihmisen täytyy sulloa aivoihinsa dataa, sitä parempi. Mieli on ollut ylirasittunut. Sitä ei ole pyydetty ainoastaan säilyttämään dataa, vaan myös ratkaisemaan elämän ongelmat ja luomaan iloa.

Me jotka olemme päättäneet murtautua vapaaksi matriisista, joka on rakennettu ensisijaisesti sille ajatukselle, että mieli hallitsee … huomaamme, että älykkyys voi usein mennä ja menee valaistumisemme tielle.

HERKKÄ LIIPAISIN

Ja tämä siksi, että mieli säilyttää kaikenlaista vanhentunutta ohjelmointia, joka perustuu menneisyyteen. Yleensä siihen, mikä voisi mennä pieleen. Se säilyttää laukaistavia reaktioita tilanteisiin. Sellaisia reaktioita kuin pelko ja ahdistus. On myös syyllisyys, suru, viha ja toivottomuus.

Niinpä vaaditaan taitavaa sielua, jotta kykenee työskentelemään kaikkien noiden tunteiden kanssa, jotka laukaistaan usein. Koska havaitsemme, että ollessamme ensisijaisesti mielessä, aivoissa, emme ole läsnä. Emme ole fyysisessä kehossa. Ja siellä ruumiillistunut valaistuminen tapahtuu. Kehossa.

Siis mitä enemmän pystymme olemaan kehossa, sitä parempi, ollen samalla myös mielikuvituksessa. Ollen jumalaisessa mielessä. Vaatii taitavaa mestaria, jotta kykenee tunnistamaan kaikki nuo laukaistavat reaktiot reagoimatta niihin. Tekemättä niistä omaa totuuttaan.

Eikä sitä tehdä painimalla mentaalisesti tunteiden kanssa. Se tehdään jatkamalla sen osamme kutsumista kehoon, joka on peloton. Tämä kaikki järjestyy tarvitsematta tehdä mitään. Ponnistelematta. Ja sinuun sen tuo … SINÄ.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >