HomeViestejäMaria Chambers27.5.2017 - Siirtyminen new agen yli

27.5.2017 - Siirtyminen new agen yli

SIIRTYMINEN NEW AGEN YLI

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
27.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Eräs tuttu kahvilassa ihmettelee joskus, miksi maailma näyttää niin paljon pahemmalta kuin vuosia sitten. Ja sanon, että se käy läpi tietoisuusmuutosta ja planeetalla on nyt riittävä määrä ihmisiä – vaikkakin hyvin pieni määrä – että on mahdollista siirtyä täysin uuteen aikaan.

Ja jatkan selittämällä, että maailma käy nyt läpi sitä, että ne paikat joihin ongelmat oli haudattuna, tulevat pintaan. Joten näyttää siltä, että asiat pahenevat, mutta itse asiassa kyse on pelkästään tiedostamattomuustaskuista, jotka heräävät.

Mutta maailmalle se on suhteellisen hidas prosessi.

Ja meillä jotka olemme päättäneet herätä tässä elämässä, oivaltaa ruumiillistuneen valaistumisemme, asiat ovat paljon nopeampia. Olemme valmistautuneet tähän kirjaimellisesti elämien ajan.

Olemme käyneet läpi jo sen, mitä maailma käy nyt läpi. Olemme käyneet läpi oman pimeytemme ja taistelleet vuosia oman "paholaisemme" kanssa, ennen kuin oivalsimme, että pimeys on valosta. Ettei se ole paha, ainoastaan osiamme, jotka oli haudattu.

Oivalsimme, että herääminen on pelkästään kaikkien osiemme hyväksymistä, valon ja pimeyden. Ihmisyytemme ja jumaluutemme.

Muu maailma ei ole vielä omistanut pimeyttään, vaan projisoi sen ulospäin jonkinlaiseen viholliseen. Tuo vihollinen voi olla hallitus, suuryritys, varallisuus, muut rodut tai paholainen. Henkilökohtaisemmalla tasolla se voi olla heidän lapsensa, puolisonsa, työtoverinsa tai pomonsa.

KEHO

Voitaisiin sanoa, että fyysinen kehomme on kuin muu maailma. Se toimii edelleen vanhassa tietoisuudessa. Se ottaa hitaasti kiinni valaistuneesta tietoisuudestamme, koska se on edelleen jossain määrin hiilipohjainen. Sen valo jonka olemme synnyttäneet, tuo esiin ongelmia, pitkäaikaisia sairauksia. Asioita tulee pintaan puhdistettavaksi.

Aivan kuten todistamme näennäistä pimeyttä ja kaaosta ympäri maapalloa ja ymmärrämme, että se on pelkästään muutoksen edeltäjä, sama pätee fyysiseen astiaamme. Se käy vain läpi omia muutoksiaan ja omaa iterointiaan. Sitä ei tarvitse tuomita huonoksi merkiksi, että jokin on pielessä, että olemme tehneet jotain väärin tai merkiksi, että asiat ovat menossa tuhoa ja tuomiopäivää kohti.

ON TUNTEMAMME MAAILMAN LOPPU

Monet ihmiset yhtyvät siihen, että lopunajat merkitsevät maailmanloppua. Että planeetta on menossa itsetuhoon. Mutta me tiedämme, että kyse on pelkästään vanhan ajan lopusta. Ja se on myös new agen loppu. Kristus-valon esittely planeetalle on tuonut mukanaan uuden tietoisuuden ajan. Mutta kuten minkä tahansa uuden syklin kohdalla, vanhan täytyy hajota. Vanhojen järjestelmien täytyy muuttua ja romahtaa.

Ja se aiheuttaa paljon pelkoa.

Se saa ryhmät ja yksilöt paniikkiin ja yrittämään vallitsevan tilan ylläpitämistä. Vallanlietsojat tekevät ylitöitä valtansa säilyttämiseksi. Mutta he havaitsevat, että uudessa ajassa ei tarvita valtaa, että valta on harhaa.

Niinpä asioiden yrittäminen tehdä vanhalla tavalla tulee vaikeammaksi ja vaikeammaksi.

Uudessa tietoisuudessa on kyse sallimisesta. Ei yrityksestä muuttaa asioita. Ei paineen käyttämisestä mihinkään – Kristus-tietoisuudessa on oikeasti kyse sallimisesta ja vastaanottamisesta. Se on täysin vastakkainen tapa elää kuin se, joka on ollut aioneita.

Ruumiillistuneessa valaistumisessa on kyse itsensä laittamisesta etusijalle. Siinä on kyse itsemme sallimisesta olla ihminen ja sielumme kutsumisesta kehoomme ja elämäämme juuri sellaisena, kuin keho ja elämä on. Se on usein uuvuttava prosessi. Se tuo asioita esiin. Se luon väliaikaista kaaosta. Se vaatii omistautumista itselle ja se vaatii meitä olemaan tavallaan itsekäs. Lähtemään usein pois häiriötekijöistä. Kietoutumisestamme toisiin ihmisiin.

MATKA ON LOPPUNUT

Kyse ei ole edes henkisestä matkasta. Koska suurin osa ns. henkisistä etsijöistä yrittää löytää hengen. He ovat etsimässä. He ovat esisijaisesti kiinnostuneita siitä, miten he voivat palvella paremmin muuta maailmaa. He kannattavat ykseystietoisuutta, jossa toisten tarpeet tulevat ensin. Sille on paikkansa, ja sielutasolla he ovat juuri siinä, missä heidän tarvitsee olla. Mutta se ei ole ruumiillistunutta valaistumista. Useimmat ihmiset new age -yhteisössä panostavat henkiseen etsintäprosessiin eivätkä ole valmiita kohtaamaan omaa pimeyttään. He ovat vielä keskittyneet vain valoon.

Ruumiillistuneessa valaistumisessa ei ole kyse minkään etsimisestä tai yrityksestä tehdä ihmisitsestä parempaa. Siinä ei ole kyse olemisesta parempi ihminen tai rakastavampi ja antavampi ihminen. Siinä ei ole kyse meditoinnista, kristalleista, eteerisistä öljyistä, energiaportaaleista, maan ulkopuolisista olennoista, rukouksista maailmanrauhan puolesta tai salaliittoteorioista. Siinä ei ole kyse kaikkien ongelmiemme analysoinnista. Siinä ei ole kyse toisten parantamisesta tai edes itsemme parantamisesta.

Siinä on oikeasti kyse pelkästään itsemme hyväksymisestä rajallisena ihmisenä, jolla on rajallinen mieli, ja rajattoman osamme, Kristus-tietoisuutemme, sallimisesta kukoistaa sisällämme. Tämä tekee kaiken tarvittavan transformaation. Ja siitä tulee ratkaisu kaikkiin maailman pulmiin. Se tehdään yksi sielu kerrallaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >