HomeViestejäMaria Chambers21.5.2017 - Sano "hyvästi" syyllisyydelle

21.5.2017 - Sano "hyvästi" syyllisyydelle

SANO "HYVÄSTI" SYYLLISYYDELLE

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
21.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Emme voi ottaa syyllisyydentunnetta mukaamme uuteen energiaan, ruumiillistuneeseen valaistumiseemme. Tuo tunne on aikansa elänyt. Se ei palvele ketään, erityisesti itseämme. Mutta se on viettelevä. Se yrittää vetää meidät mukaan ja saada tuntemaan vastuuta toisista. Ja tietysti näemme silloin toisten heijastavan tuota tunnetta meille elämässämme. Jotkut heistä haluavat saada meidät tuntemaan syyllisyyttä, tehdä meidät vastuulliseksi omasta onnettomuudestaan tai ilostaan.

Syyllisyys on asunut soluissamme hyvin, hyvin pitkän aikaa.

Vaikkei meillä ole mitään, mistä tuntea syyllisyyttä, on jotain vastarintaa luopua tuosta pahasta pojasta. Luopuminen siitä tunteesta, että on vastuussa toisista, merkitsee, että omistamme täysin oman ilomme. Se merkitsee, ettemme enää pane muita vastuuseen omasta syyllisyydentunteestamme.

Kuvittele se. Rohkeus tuntua hyvältä. Tuntea onnea. Tuntea huolettomuutta. Seurata sydäntämme, vaikka valintamme loukkaisi jotain toista. Vau! Se vaatii omien tunteidensa mestaria. Se vaatii sellaista, joka luottaa, että kaikki on hyvin, että hän on tässä kohtaa valaistumistaan riittävän viisas luottamaan omiin valintoihinsa. Sellaista joka tietää, että päättämällä palvella itseään, hän palvelee myös kaikkia muita.

Itserakkauteen kuuluu itsemme rakastaminen sellaisena, kuin olemme, kaikkine ihmispelkoinemme ja -epävarmuuksinemme. Itserakkauteen kuuluu valinta tuntua hyvältä. Syyllisyys ei ole tunne, joka asuu samassa paikassa kuin rakkaus.

Syyllisyys on heitetty samaan paikkaan kuin rakkaus. Samoin velvollisuus, odotukset, uhrautuminen, kärsimys, huolehtiminen ja muut tuskan muodot. Olemme eläneet maailmassa, jossa uskotaan, että rakkaus sattuu.

Maailma koostuu hyvää tarkoittavista ja välittävistä ihmisistä. Mutta he kulkevat ristiriitaisena. He haluavat seurata sydäntään, mutta heidän mielensä kertoo, että se olisi itsekästä ja välinpitämätöntä. Kuitenkin aidon sydämensä seuraaminen ratkaisee kaiken ristiriidan. Sisäisen ja ulkoisen.

Mutta me tietoisuusmuutoksen etulinjassa luomme uusia malleja itseä rakastavasta ihmisestä. Siis jatka sen upean työn tekemistä, jota teet. Jatka sydämesi seuraamista, ei mielen, koska mieli ei ymmärrä todellista rakkautta. Sano "terve" enemmälle ilolle. Enemmälle itseluottamukselle. Enemmälle huolettomuudelle. Ja sano "hyvästi" syyllisyydelle.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >