HomeViestejäMaria Chambers15.4.2017 - Onko aika ilmaista? Onko aika jakaa?

15.4.2017 - Onko aika ilmaista? Onko aika jakaa?

ONKO AIKA ILMAISTA? ONKO AIKA JAKAA?

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
15.4.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen maininnut muissa artikkeleissa, että ilmaisemme aina. Ja jos emme salli itsemme ilmaista omaa ääntämme, jokin toinen osamme löytää tavan tehdä sen. Vaikka sitten kehon epätasapainon ja masennuksen kaltaisten tunteiden kautta.

Ja kun laajennumme todelliseen itseemme, huomaamme, että sielu haluaa ilmaista kauttamme. Se haluaa tuntea ilon liikkumisesta fyysisen kehon läpi, ja se pitää kehon ja ulkoisen maailman maisemaa hyvin herkullisena.

Kun sallimme enemmän ja enemmän tuon osamme, huomaamme, että ilmaisutapoja ilmestyy esiin. Eivätkä ne rajoitu siihen, mitä luulemme päteviksi tavoiksi tehdä sen. Se voi tapahtua taiteen tai kirjoittamisen tai laulun kautta. Se voi tapahtua puutarhan tekemisen kautta. Tai kokkaamisen. Se voi tapahtua pelkästään nauttimalla elämän aistillisuudesta.

Mitä ilmaisemme? Mitä tahansa, mikä tuntuu hyvältä. Se voi olla tarina matkastamme siihen, missä olemme nyt. Se voi olla viisaus, mitä olemme saaneet. Karikot. Voisimme ilmaista sen humoristisesti tai dramaattisesti. Se voisi olla vain perspektiivimme siitä 3D-maailmasta, josta löydämme itsemme. Siellä on taatusti paljon materiaalia.

HALUTTOMUUS

On ymmärrettävää, että olisimme haluton jakamaan tietoamme ja viisauttamme, erityisesti kun se liittyy henkiseen matkaamme. Meitä on saatettu väheksyä sen vuoksi toisissa elämissä – hengen ilmaisemisen vuoksi. Saatamme olla huolissamme, että ystävät ja perhe, meille läheiset, yhdistetään ilmaisuihimme, ja haluamme ehkä suojella heitä.

On itseluottamuksen puutetta. Emme ole varma, onko meillä mitään arvokasta jaettavana. Erityisesti kun se liittyy sieluumme. Olemme kaikki saaneet selkeän viesti, ettei henkinen tai esoteerisempi alue ole yhtä arvokasta kuin "kova todellisuus". Niinpä sitä ei oteta vakavasti, ja jotkut näkevät sen jopa pahana. Epäilyttävänä. Jumalattomana.

Siis ainakin meidän mielessämme pragmaatikot ja uskontointoilijat on edustettuna.

Ja on tunne, ettemme ole vain valmis jakamaan. Eikä ole oikeasti kiirettä. Kenties ei ole inspiraatiota tai intohimoa. Sitä täytyy kunnioittaa.

USKOTTAVUUS

Mutta on tärkeää varmistaa, ettei mitään muuta vaani pinnan alla. Varmista, ettet ajattele, että sinun täytyy ratkaista kaikki ongelmasi ensin. Tai että maailman täytyy saada ensin kiinni ylösnousemuksessa. Meistä saattaa tuntua, ettemme ole uskottavia, ellemme ole päässeet kaikkia "juttujamme" läpi.

Uskottavuus on jotain, minkä toiset ihmiset tuntevat sinusta. Kyse ei ole niinkään sanoistasi. He tuntevat, että olet käynyt läpi helvetin ja tullut takaisin. He tuntevat viisauden, jota olet saanut kokemuksistasi. He tuntevat myötätuntosi ja vilpittömyytesi. He eivät etsi täydellisyyttä äänestäsi. He haluavat jonkun, johon voivat samaistua ihmistasolla. Jonkun joka myös kulkee tätä usein työlästä polkua, jolla on edelleen epäilyksiä ja pelkoja, joka on päässyt näin pitkälle ja on onnistunut edelleen säilyttämään huumorintajunsa.

Jonkun joka olosuhteistaan riippumatta ei ainoastaan anna ääntä heidän ihmishuolilleen, vaan osaa myös ilmaista heidän sielunsa iloa. Ja tehdä sen ainutlaatuisella tavallaan, tavalla johon kukaan muu ei pysty.

Mutta on myös ok tuntea, ettei ole vielä valmis, koska saatat tuntea, että haluat kokea enemmän ensin. Kunnioita sitä itsessäsi. Kukaan ei tiedä paremmin kuin sinä. Ja sitten kun tunnet kutsun ja haluat laittaa konkreettiseen muotoon sen, mitä tunnet sielusi syvyyksissä, tapoja ja keinoja tulee esiin.

LUOMUSTEN PÄÄSTÄMINEN VAPAAKSI

Jos päätät laittaa konkreettiseen muotoon sieluviisautesi ihmisperspektiivin kera, se on tärkeää päästää sitten vapaaksi. Sitä ei voi rajoittaa tai siitä ei voi pitää kiinni. Ei kaikkia ilmaisuja tarvitse jakaa. Minun on tarvinnut heittää pois laatikollisia päiväkirjoja, koska tarvitsin kaappitilaa. Mitään niistä ei jaettu kenenkään kanssa. Ne olivat vain minulle. Sama pätee osaan taiteestani.

Mutta jos luot jotain ja osa sinusta tuntee halua jakaa sen, niin on tärkeää tehdä se. Toiset odottavat kuulevansa sinusta.

Ja nykyteknologialla ei ole enää esteitä jakamiselle ja ilmaisemiselle. On kyse sitten kirjoittamisesta, taiteesta, musiikista, videoista tai mistä tahansa muodosta.

Muusikkona hämmästelen, miten helppoa nyt on tehdä nauhoituksia ja jakaa lauluja. Jakelijoiden kautta pystyn suhteellisen halvalla jakamaan laulujani maailmanlaajuisesti. Minulle antaa paljon iloa tietää, että toiset nauttivat musiikistani. "Ennen vanhaan" muusikon täytyi nauhoittaa kalliissa studiossa, lähettää demoja ja toivoa, että joku levy-yhtiö valitsisi hänet.

Ja kirjoittaminen. Wordpress ja muut alustat ovat käytettävissä ilmaiseksi tai nimellisellä korvauksella, ja niillä on myös kivoja valmiita sivumalleja. Täytät vain sisällön.

Kun aloitin tämän blogin seitsemän vuotta sitten, minulla oli noin 10 kävijää vuodessa. Nyt kävijämäärä on noussut tuhansiin kuukaudessa. Ja on ainoastaan henkimarkkinointia. Tekee, mitä rakastaa, hoivaa sitä ja antaa energiadynamiikan tehdä loput. Ei ole sinun tehtäväsi selvittää google-optimointia. Tai kohdeyleisöä. Siitä kaikesta huolehditaan "kulissien takana". Teknologia on käyttäjäystävällistä ja intuitiivista verrattuna vain muutaman vuoden takaiseen. Sen loivat ne, jotka inspiroituivat meistä – arvasit sen! Ja nyt on mahdollista jättää perintösi tälle planeetalle pitkään lähtösi jälkeen. Internet antaa mahtavan välineen, jos valitset.

Hyvin monet teistä luovat jo alustoja itsenne jakamiseen, ja tiedätte, miten tyydyttävää se on. Tiedätte jo, että luovuus aaltoilee. Se ei ole sellaista, minkä voi rajata 8-16-tyyppiseen rakenteeseen. Se tulee silloin, kun on avoimessa ja rentoutuneessa tilassa.

NÄKYMISEN PELKO

Kun jaat enemmän ja enemmän ja tulet näkyvämmäksi, on pelko, että on liian näkyvä ja haavoittuva. Miettii, loukkaako ehkä jotakuta, onko seuraava projekti yhtä hyvä kuin edellinen. Nämä pelot alkavat siirtyä takapenkille, koska havaitset, ettei sielusi välitä hittoakaan näistä asioista. Se ei aio tehdä myönnytyksiä vapauteensa tai iloonsa. Se ei ole huolissaan siitä, mitä joku toinen ajattelee. Se ei tyydytä yleistä mielipidettä. Itse asiassa, tietyn kohdan jälkeen luomuksesi ovat saaneet oman liikevoimansa ja tulee helpommaksi luoda ja jakaa niitä.

VAPAUTTAMINEN

Jos olemme huolissamme yleisömme reaktiosta tai sen puutteesta, se pysäyttää puhtaan ja selkeän virtauksen sielustamme. Nytkin vuosien kirjoittamisen jälkeen, joskus vedän syvään henkeä juuri ennen julkaise-nappulan painamista. Huomaan toisinaan miettiväni, olenko sanonut liikaa tai onko se ollut sopivaa jaettavaa. Epäilyjä tulee ja mietin, mistä siinä kaikessa on ylipäätään kyse ja kuka olen uskomaan tämän materiaalin merkitykseen.

Ja sitten kun olen painanut julkaise-nappulaa (ja kuulen itseni sanovan "julkaise tai menehdy!"), siinä on jotain hyvin tyydyttävää. Tuo sieluni ilmaisu on päästetty irti. Se on vapautettu.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >