HomeViestejäMaria Chambers2.4.2017 - Adios karma

2.4.2017 - Adios karma

ADIOS KARMA
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
2.4.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Epäilemättä olet kuullut, että Kristus-tietoisuuden valossa kaikesta karmasta vapaudutaan. Henkilökohtaisesti se tuntuu melkein yhtä hyvältä, kuin kirjaston tapa olla perimättä kaikkia myöhästymissakkoja. Ei ole enää karmavelkaa, ellei joku oikeasti nauti siitä ja halua jatkaa sitä henkilökohtaisista syistä.
 
Siltä varalta, että jollekin on epäselvää, mistä päästämme irti, niin annan siitä esimerkin ja lyhyen määritelmän ja historian.
 
TAKAISINMAKSU
 
Karma on uskomus, että on velkaa entisistä rikkomuksista. Esimerkiksi jos olimme varakas entisessä elämässä ja käytimme väärin valtaamme tai statustamme, seuraavalla kierroksella olimme luultavasti jonkun melko ilkeän orja. Tämä voi olla pomo, työnantaja, puoliso, vanhemmat ja lapset, ja voit käyttää mielikuvitustasi muihin vaihtoehtoihin.
 
On kaksi erilaista suunnitelmaa. On henkilökohtainen ja ryhmäsuunnitelma. Kuvasin yllä henkilökohtaista karmaa. Ryhmäkarmaan liittyy ihmisryhmiä. Nuo ryhmät voivat ilmentyä mm. rotuina, seksuaalisina suuntautumisina tai sukupuolina.
 
KARMA … JOS HALUAT PELATA, ON MAKSETTAVA
 
Esimerkiksi juutalaiset ottivat itselleen raskasta karmasyyllisyyttä. He antoivat itselleen holokaustiin. Mustat päättivät ruumiillistaa melko pitkään ihmiskunnan varjopuolta. Homoseksuaalit antoivat itselleen aidsin ja naiset antoivat itselleen huonon sopimuksen.
 
Karma on jokseenkin ihmisen keksimä ajatus, ja se palveli tarkoitustaan, kunnes siitä tuli todella tylsää.
 
Luulen, että olemme kaikki oppineet oppituntimme. Jos lähetämme huonoja värähtelyjä, saamme nähdä seuraamukset. Itse asiassa saamme elää ne.
 
Mutta olemme todella siirtymässä "silmä silmästä" -ajatuksen yli. Meistä tuli läheisiä tekojemme seuraamuksien kanssa. Tajuamme, että kaikki vetävät puoleensa oman todellisuutensa, sekä uhri että pahantekijä. Nyt olemme siirtymässä ottamaan täyden vastuun omasta onnellisuudestamme. Luultavasti suurin haaste tähän mennessä.
 
Miksi? Koska se merkitsee, ettemme voi käyttää enää tekosyitä. Emme voi syyttää siitä esi-isiämme, vanhempiamme tai ihmiskuntaa. Emme voi enää käyttää karmaa sillä tavalla, johon se tarkoitettiin. Meidät jätetään oman mielemme varaan viuhtomaan epävarmana siitä, mihin strategiaan se voi ripustautua. Tarkoitan, ettei mitään ole jäljellä. Ei edes sitä tekosyytä, jota olemme käyttäneet aioneita: olen paha ihminen ja jumala rankaisee minua (uskonnollisempi lähestymistapa karmaan).
 
Syyllisyys vain nilkuttaa eteenpäin … puolustamatta enää itseään.
 
EI ENÄÄ "MUTTIA"
 
Kyllä, mahtava uutinen! Mutta, ja kyllä … on aina jokin MUTTA. Mutta mitä jos päästämme kokonaan irti kaikista syyllisyyden tai katumuksen tunteista? Merkitseekö se, että olemme piittaamattomia hirviöitä? Siis tunnemme syyllisyyttä siitä, ettemme tunne syyllisyyttä. Mietimme, mikä uusi karmahelvetti odottaa meitä, kun julkeamme päästää irti syyllisyydestä, häpeästä ja kaikista noista velvollisuustunteista?
 
No, kenties emme tunnekaan enää syyllisyyttä, vaan pelkoa. Tarkoitan … että nyt saamme tehdä, mitä haluamme, tai olla tekemättä mitään, jos haluamme. Kaikki tämä ilo alkaa kuplia pintaan, ilman siitä maksettavaa hintaa? Tämä ei käy järkeen, ainakaan aivoillemme.
 
Mitä tämä kaikki merkitsee henkilökohtaisella tasolla, kun kyse on jokapäiväisestä elämästämme?
 
No, se merkitsee, ettei kukaan tarkkaile. Auktoriteetit eivät tule hakemaan sinua pois. Itse asiassa et ole edes heidän tutkassaan.
 
Tuntuu siltä, että minulla on edelleen jotain jäämää auktoriteettien suhteen. Aina kun poliisiauto ajaa takanani, sydämeni lyö nopeammin ja mietin, mitä tein väärin. Olen vakuuttunut, että kohta ne vetävät minut sivuun.
 
Mutta kun päästämme irti karmasta, se vaatii meitä jokseenkin jättämään ihmiskunnan ja oman historiamme peräpeiliin. Emme voi ottaa mitään syyllisyyttä tai velvollisuuden ja velallisuuden tunnetta mukaamme sinne, minne olemme menossa.
 
Se on hyvä uutinen, mutta on aina vaihtoehtona saada pidennystä suunnitelmaan ja pitää karmapyörä liikkeellä. Mutta tunnen, ettei kukaan täällä halua tuota vaihtoehtoa. Nimittäin mitä teet, kun yritykset lähettävät sinulle sähköpostia ja kannustavat ottamaan pidennetyn takuun autoosi tai tiskikoneeseesi: laita tuo karma roskakoriin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >