HomeViestejäMaria Chambers29.3.2017 - En välitä

29.3.2017 - En välitä

EN VÄLITÄ
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
29.3.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun olen tässä puhtaan autuuden tilassa, en välitä likaisesta autostani tai maailmantilasta. Tai edes oman kehoni tai talouteni tilasta. Kun olen autuas, en välitä perheestäni ja ystävistäni, enkä tietenkään välitä historiastani, vanhasta tarinastani, esi-isistäni tai henkiperheestäni kotona.
 
Tässä tilassa en oikeasti välitä suunnitelmista, projekteista tai huomisesta. Hemmetti, en välitä edes, mitä on tunnin päästä.
 
Tämä voi kuulostaa joistakin täydelliseltä kieltämiseltä ja vastuuttomalta. Mitä rakkaisiin ihmisiin, ystäviin, perheeseen ja muuhun ihmiskuntaan tulee, se voi kuulostaa kylmältä, jopa sydämettömältä.
 
Mutta kun olen tuossa puhtaan kiitollisuuden tilassa ja sitten ulotan tuon tunteen kehooni ja ympäristööni … tunteakseni todellisuuden hyvin aistillisella tasolla, tiedän epäilemättä, että koen sieluni. Ei ole enää tarvetta vain luottaa, että se on olemassa, koska tunnen sen.
 
Ja tiedän myös epäilemättä, että kaikki asiat ja ihmiset, joista välitän, eivät oikeasti tarvitse huolenpitoani. Tiedän epäilemättä tässä selkeyden ja autuuden tilassa, että kaikki on hyvin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >