HomeViestejäMaria Chambers25.3.2017 - Valaistuminen ja kärsimys

25.3.2017 - Valaistuminen ja kärsimys

VALAISTUMINEN JA KÄRSIMYS
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
25.3.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ihmisinä kärsimysenergia on meille läheistä. Kehdosta hautaan. Yritimme elämien ajan juosta sitä pakoon, mutta löysimme sen joka kulman takaa. Kärsimyksen avulla esitimme galaktista tarinaamme kauniisti ja tutkimme sen monia puolia. Esitimme sekä kärsimyksen uhria että pahantekijää. Huomasimme kärsivämme elämässä myös, vaikka olimme rikkaita ja kaikki annettiin meille. Kärsimme, jos olimme kauniita. Jos meillä oli yhteiskunnallista asemaa. Jos vietimme korkean profiilin elämää. Ja kärsimme, jos olimme köyhiä. Jos olimme vaatimattoman näköinen. Jos meillä oli tavallinen elämä.
 
Miehinä, naisina, lapsina, vanhoina. Emme säästyneet kärsimykseltä elämässä.
 
Meillä oli myös monia iloisia kokemuksia. Mutta halusimme tutkia pimeyttä itsessämme ja ihmiskunnassa. Se on yksi syy, miksi ylipäätään tulimme tänne. Opimme voimallisia asioita kokemuksista, joita kävimme läpi. Siksi olemme nyt täynnä viisautta ja myötätuntoa. Olemme kokeneet ihmistilan ja kaikki sen toistot.
 
Kärsimys sai monia muotoja, fyysisestä henkiseen. Tunsimme vihaa, toivottomuutta ja syyllisyyttä. Pelkäsimme. Kärsimme yksinäisyydestä, yksipuolisesta rakkaudesta ja hylkäämisestä. Sydämemme ei ollut ainoastaan täynnä rakkautta, vaan myös särkynyt yksipuolisesta rakkaudesta.
 
Tässä siis olemme, siirtymässä pois vanhasta galaktisesta tarinastamme. Emme enää samaistu yhtä paljon hahmoihin elokuvissa. Niihin jotka ovat uhreja ja jotka kärsivät. Elokuvissa joita ennen hengitimme sisään antaumuksella. Nyt löydämme itsemme teatterin ulkopuolelta, irrallisena siitä kaikesta.
 
Mutta mielenkiintoista kyllä, meillä on edelleen sisällämme jossain määrin kamppailu- ja kärsimysenergiaa. Kenties näemme siinä edelleen arvoa, kun ylösnousemusprosessimme etenee. Tai kenties se on ainoa voimakas yhteys, joka meillä on historiaamme, perheeseemme, ystäviimme ja ihmiskuntaan.
 
Emmekö erityisesti naisina ole kokeneet tiettyä kärsimystä, voidaksemme tuoda elämää maailmaan ja sitten sopia tuohon maailmaan? Voidaksemme tulla nähdyksi hyveellisenä, hyvänä naisena, otimme itsellemme lähimmäistemme tuskaa ja kärsimystä.
 
Miehinä ja naisina jotka ruumiillistavat Kristus-tietoisuutensa, meillä on vaarana saada kanssaihmisemme tuntemaan olonsa vielä epämukavammaksi. Näemme, mitä nämä voimakkaat energiat tekevät henkilökohtaiselle elämällemme, kehollemme ja tunteillemme. Kuvittele, mitä ne voisivat tehdä niille, joiden kanssa olemme kontaktissa. Tämä säteily on hyväntahtoista, mutta se tuo myös pintaan kaiken, mikä on ollut varjossa. Tunnustettavaksi ja rakastettavaksi. Ja sitten se muunnetaan.
 
Emme halua nähdä kenenkään kärsivän, mutta nyt tiedämme, että kärsimällä itse emme auta ketään. Päästämme irti hyvin paljosta. Mutta oikeasti se on irtipäästämistä vanhasta, epäterveestä suhteestamme toisiin, sukulinjaamme, esi-isiimme, ystäviimme, perheeseemme ja ihmiskuntaan. Ketään ei oikeasti "korvata uudella". Se on vain harhaa.
 
Mikä siunaus. Mikä todellinen siunaus olemme, niin kuin olemme olleet aina. Olemme käyneet läpi hyvin paljon, hyvin syviä kokemuksia, päästäksemme siihen, missä olemme nyt. Kenties voimme päästää irti kärsimyksestä – missä määrin sitä on vielä jäljellä. Eikö se olisi upeaa meille ja kaikelle muulle olevaiselle?
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >