HomeViestejäMaria Chambers14.3.2017 - Ylösnousemus - huipulla on yksinäistä (vai onko?)

14.3.2017 - Ylösnousemus - huipulla on yksinäistä (vai onko?)

YLÖSNOUSEMUS – HUIPULLA ON YKSINÄISTÄ (VAI ONKO?)
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
14.3.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Meillä jotka päätimme transformoitua tässä yhdessä elämässä ihmisestä jumalihmiseksi, hommasta voi tulla uhkarohkeaa. Emme enää samaistu 3D-maailmaan. Se peli on osaltamme ohi. Elämässämme on harvempia ja harvempia ihmisiä, joiden kanssa meillä voi olla suhde. Kuitenkaan emme ole vielä muodostaneet täysin sitä suhdetta, jonka haluamme ikuisen itsemme, oman sielumme kanssa.
 
Suunnitelman mukaan meillä on toisten samansieluisten ihmisten tukea, ainakin virtuaalisesti tällä erää. Ja sen määrä kasvaa, mutta ei siinä määrin, että tuntisi muiden ihmisten tajuavan sen.
 
Mutta tulimme uuden tietoisuuden johtajiksi, tiennäyttäjiksi ja opettajiksi. Se on sisimmältään melko yksinäistä hommaa. Ja tällä tarkoitan, ettemme yksinäisyydessä mene yhdistymään miljooniin muihin ja heitä ylävitosia toistemme kanssa.
 
Mutta toisaalta, emme ole koskaan oikein tunteneet olevamme osa tuota maailmaa, missä ei oikeasti tunnisteta sieluitseä. Teimme pakolliset kuviot, otimme itsellemme tavallisen elämän, teimme tavallisia asioita ja tutustuimme siihen, mitä muut ihmiset käyvät läpi.
 
Ja matkan varrella jotkut meistä eksyivät tuohon maailmaan ja unohtivat, miksi tulimme tänne tässä elämässä. Jotkut jatkavat kaksinaisuudessa pelaamista ja jotkut ovat lähteneet planeetalta.
 
Niinpä jäljellä on ydinryhmä, jossa olemme riittävän päättäväisiä, riittävän jääräpäisiä ja riittävän hulluja jatkaaksemme loppuun saakka ja katsoaksemme, mitä tapahtuu.
 
Olemme ainutlaatuisia, koska olemme käyneet läpi pahimmasta pahimman. Olemme hajonneet. Olemme menettäneet asioita, ihmisiä, mukavuusalueita. Olemme kohdanneet syvimmät ja synkimmät pelkomme. Voi, älä yhtään epäile, jatkamme sitä jossain määrin, mutta olemme käyneet ylösnousemuslohikäärmeen aroissa paikoissa.
 
Ja siksi emme pysty enää samaistumaan useimpiin muihin elämässämme. Elleivät hekin ole kokeneet tätä, olemme eri olemassaolotasolla kuin he. Tunnemme kuilun levenevän ja levenevän. Olemme melkein kuin kuolleet, palanneet henkimuotoon ja heilutamme käsiä näiden ihmisten edessä, mutteivät he näe meitä. He ajattelevat meitä, aiempaa itseämme, ennen kuin kuolimme. Mutta he eivät yksinkertaisesti voi nähdä uutta versiotamme tai samaistua siihen.
 
Ja se on sopivaa. Miksi he tekisivät sen? He seuraavat omaa polkuaan ja ovat juuri siinä, missä heidän tarvitsee olla. Mekin olimme siinä. Emme nähneet asioita suoraan nenämme edessä, koska emme olleet valmiita.
 
Näe pyramidit
 
Heräämisprosessi on kuin pyramidi. Sen pohjalla, heräämisen alkuvaiheissa, on miljoonia ihmisiä. He ovat kuherrusvaiheessa, jossa he tuntevat vetoa erilaisia kirjoja, menetelmiä ja opetuksia kohtaan. He ovat innoissaan siitä, että on jotain muuta kuin tämä olemassaolo, eivätkä he malta odottaa sanan levittämistä.
 
Löydät monia muita, joiden kanssa voit puhua ja filosofoida valaistumisesta, ylösnousemuksesta ja henkisellä polulla olemisesta. Tunnet, että kaikki on mahdollista.
 
Kun siirryt ylöspäin pyramidissa, olet syvemmällä omassa prosessissasi, ja asiat elämässäsi alkavat hajota ja olet hämmentynyt. Luulit, että henkisenä oleminen veisi sinut 3D-todellisuudesta suoraan parempaan terveyteen, suurempaan yltäkylläisyyteen sekä enempään rakkauteen, ja elämä olisi vain parempaa ja parempaa. Itse asiassa tätä aatetta opetukset näyttivät kannattavan.
 
Tiedäthän, ajattele positiivisesti ja hyviä asioita tulee tiellesi.
 
Mutta kun siirryt ylöspäin pyramidia, asiat näyttävät tulevan huonommiksi ja huonommiksi. Kenties terveytesi pettää, menetät työpaikkasi, menetät rahasi ja suhteesi loppuvat. Kun löydät eri informaatiolähteitä, huomaat, että tämä on luonnollinen osa tätä transformaatioprosessia. Että meidän täytyy päästää irti kaikesta, mikä ei ole yhteensopiva muodostuvan tietoisuutemme kanssa.
 
Aika monet ihmiset lähtevät planeetalta tässä kohtaa. He eivät ole valmiita käymään läpi niin äärimmäistä transformaatiota, että mukavuusalueet riisutaan pois. Jotkut jotka jäävät, päättävät hidastaa tai lopettaa prosessinsa. He jäävät 3D:hen, pysyvät kiireisenä ja draamassa.
 
Kun siirrymme ylös pyramidia, vielä lisää ihmisiä putoaa pois. Olemme yksinäisempiä ja meillä on vähemmän kiinnostusta suhteisiin, jotka perustuvat vanhaan kaksinaisuuteen. Ja nyt meillä on seuraava haaste. Kohdata syvimmät pelkomme. Kohdata epäilymme, surumme, masennuksemme, syyllisyytemme. Vihamme. Tylsyytemme. Hyväksyä ne itsessämme. Juoksematta niitä pakoon. Ymmärtää, ettemme ole nämä tunteet.
 
Ja alamme kutsua sielumme sisään syvemmälle, mikä on vastapainona sille yksinäisyydelle, jota alamme tuntea. Alamme maistaa sielumme iloa. Koemme konkreettisesti, millaista on olla täällä tässä kehossa tällä maapallolla sieluna. Vaikka vain vilauksia tällä erää. Oivallamme, ettei asioita tarvitse ratkaista fyysisesti tai tunteellisesti, ennen kuin voimme kokea hengen toiminnassa … tuon intohimon pelkästä olemisesta täällä sielunamme.
 
Niin ylösnousemme lisää, ja tunnemme vielä syvemmin kuilun itsemme ja perheemme, ystäviemme, yhteisömme ja ihmiskunnan välillä.
 
Tällä tasolla on vielä harvempia pioneerikavereita. Tämä johtuu siitä, että päästäkseen tähän paikkaan, on täytynyt käydä läpi syvä transformaatio monella tasolla. He ovat sitoutuneet itseensä TÄYSIN. He eivät ole huolissaan siitä, mitä joku toinen ajattelee heistä. He ovat tärkein suhde omassa elämässään.
 
Kovin monet ihmiset eivät ole riittävän vahvoja sitoutumaan tähän.
 
Mutta tässä kohtaa tunnistat, kuka olet ja että sinulla on sisälläsi kaikki, mitä tarvitset. Tiedät, että apupyörät on poistettu. Sinusta tulee itseä rakastava, täysivaltainen ja iloinen mestari. Et tarvitse muita ihmisiä tajuamaan sitä. Yksinäisyys korvataan nyt hitaasti syvimmän tason täyttymyksen tunteella.
 
Ja tunnistat, ettei kyse ole niinkään kiipeämisestä, vaan paljastumisesta. Itse asiassa voisit kääntää tuon pyramidin ylösalaisin, koska kyse on enemmän menemisestä syvemmälle prosessiin, kuin korkeammalle. Oivallat, ettei kyse ole kamppailusta, vaan sallimisesta. Ja tiedät myös, että olet viitoittanut tietä toisten seurattavaksi. Se tekee heidän avautumisestaan hengelle helpompaa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >