HomeViestejäMaria Chambers30.4.2023 - Mitä feminiinisyys on?

30.4.2023 - Mitä feminiinisyys on?

MITÄ FEMINIINISYYS ON?

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
30.4.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Feminiinisyys on itsen, ihmisten ja elämän katsomista laajemmasta perspektiivistä.

Se on aistillisuutta, joka sisältää fyysisen kehon ja itse elämän. Se on kaikkien tunteiden tuntemista, myös vihan toisinaan.

Se on lempeyttä ja myötätuntoa itseä ja elämää kohtaan. Se on sallimista. Itsensä sallimista olla haavoittuva. Koko elämän sallimista virrata läpi. Sensuroimatta. Se merkitsee myös omien rajojen hyväksymistä, sallimatta koskaan noiden rajojen loukkaamista.

Se on hillitöntä iloa elämästä ja omista seksuaalisista ja aistillisista kokemuksista.

Feminiinisyys on täydellistä itsensä ja oman ihmisyytensä hyväksymistä. Se on rakastumista itseensä joka päivä enemmän, kun terälehdet avautuvat yksitellen ja paljastavat fyysisen kehon kauneuden ja mehevyyden ja sielun leikkisyyden.

Se on luovuutta korkeimmassa muodossaan, sielun ilmaisumuotona. Se on taiteellista ilmaisua kaikissa muodoissaan. Taide, musiikki, kirjoittaminen, tanssiminen, minkä tahansa luominen, mikä ilmaisee sielun aistillisuutta. Se on myös elämistä sielun suunnittelemana veistoksena. Kehosta tulee perimmäinen elävä taidemuoto, joka ilmaisee liikkeen kautta sielun intohimoa olla ihmisvastineensa kanssa.

Tanssien maskuliinisuuden kanssa. Sallien maskuliinisuuden tukea, muttei koskaan varjostaa tai kontrolloida itseään.

Se on ultraherkkyyttä energioille, niin fyysisille kuin esoteerisille, elämän tuntemista kaikilla aisteilla, niin ihmis- kuin jumalaisilla aisteilla, pitämättä kiinni mistään sellaisesta – fyysisesti tai tunnepuolella – mikä on vähemmän iloista.

Se on täydellistä myötätuntoa itseä ja muita kohtaan. Mikä merkitsee, ettei ole tarvetta sympatiaan. Feminiinisyys tietää vaistomaisesti, että jokainen on täysivaltainen ja hänellä on oma polkunsa.

Feminiinisyys on kuin koko orkesteri yöääniä – kaskaiden, yölintujen ja sammakonpoikasten kakofoniaa, kun niiden laulut raikuvat kevätsateen jälkeen. Maan ja metsän tuoksut ovat huumaavia. Se on syvä ja rikas aistillinen ja tunnekokemus.

Se on anteeksipyytelemätöntä riemua elämästä.

Ja se on kaikkea tätä, sulautuneena yhteen paikan kanssa, missä aikaa ei ole.

Missä ei ole mitään. Missä on kaikki, mitä on koskaan ollut – jokainen ajatus, teko ja tunne.

Feminiinisyys on paljon suurempi, kuin yhteiskunta on määritellyt. Paljon mahtavampi kuin vanhempamme ovat opettaneet. Feminiinisyyttä ei voi hillitä. Se haluaa ilmaista, kehittyä, laajentua.

Se on jokaisessa ihmisessä, sukupuolesta riippumatta.

Se on heidän olemassaolonsa elintärkein ja merkittävin aspekti.

Ei ole sattumaa, että feminiinisyyden ominaisuudet ovat linjassa sielun, korkeamman itsen, ikuisen itse ominaisuuksien kanssa – mitä nimeä haluammekin käyttää.

Ei ole myöskään sattumaa, että ihmiskunta on kieltänyt feminiinisyyden, ei ole kunnioittanut sitä eikä ole luottanut siihen hyvin, hyvin pitkään aikaan. Tämän seurauksena naissukupuolta on kohdeltu toisen luokan kansalaisina, eikä se ole tuntenut turvalliseksi olla oma itsensä.

Feminiinisyys on kantanut haavoja yhtä paljon, kuin maskuliinisuus.

Mutta nyt, jumalaisen feminiinisyyden nousemisen myötä, nuo haavat parantuvat. Kärsimyksellä, syyllisyydellä ja häpeällä ei ole sijaa feminiinisyydessä. Eikä vihalla, aggressiivisuudella ja hylkäämisentunteella ole sijaa maskuliinisuudessa.

Feminiinisyys ja maskuliinisuus kunnioittavat ja arvostavat toisiaan ja yhdistyvät ja sulautuvat tanssimaan yhdessä. Ne eivät tietenkään ole olleet koskaan oikeasti erillään, mutta henki erotti ne halutessaan tuntea itsensä.

Meidän ei enää tarvitse esittää galaktista tarinaa maskuliinisuuden ja feminiinisyyden välisestä konfliktista.

Me jotka olemme valinneet herätä ja tulla oivaltaneeksi tässä elämässä ... ja kaikkia sukupuolia on edustettuna tässä ryhmässä ... olemme hyväksyneet oman feminiinisyytemme.

Olemme ehkä huomanneet, että on vastarintaa sallia ja luottaa sielumme olemiseen johtoasemassa elämässämme. Tämä on ymmärrettävää. Siitä on kauan, kun loimme illuusion erillisyydestä sieluumme.

Mutta nyt olemme päästämässä irti tuosta vastarinnasta, sekä jumalaista feminiinisyyttämme että sielumme läsnäoloa kohtaan.

Feminiinisyyden hyväksyminen kulkee käsi kädessä sielumme hyväksymisen kanssa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >